reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z RZESZOWA

Najnowszy dowcip o Rzeszowie
Trzej mężczyźni opowiadają o narządach płciowych swoich żon i porównują je do miast.
Pierwszy mówi: - Wagina mojej żony jest jak Paryż - piękna, zachwyca zwłaszcza nocą.
Drugi mówi: Wagina mojej żony jest jak Londyn - zawsze taka wilgotna.
Trzeci: - A wagina mojej żony jest jak Rzeszów. Zapadła cisza. Pozostali dwaj patrzą na niego pytająco, wreszcie jeden nieśmiało się odzywa: - Rzeszów ? A właściwie dlaczego akurat Rzeszów ? - Noo dziura... po prostu dziura...
;D ;D ;D ;D

reklama
niezle ;) ;D ;D ;D ale sie osmialam
Gabi, a jak samopoczucie? czujesz juz jakies skurcze? A czop Ci juz odszedl?
milego weekendu

NO zdaje się że odszedł ale nic pozatym ;D ja chyba już zawsze będę w ciązy ::) nawet latanie po sklepach nie pomaga ::)

Gabi, GRATULACJE, witaj w gronie Mamuś ;D ;D, jak znajdziesz chwilke i dojdziesz troszke do siebie, daj znac jak bylo,a przede wszystkim zalącz zdjecie Oskarka :)

Jak będę mieć większą chwilkę to napiszę jak było, w każdym razie rodziłam na Szopena i średnio wspominam opiekę po porodzie i pomoc przy maluszku.
A to jest Oskarek już w domciu jak ma 4 dni
zmianarozmiarudsc013479aj.jpg

GABI, GRATULACJE JESZCZE RAZ!!!!!!!!!! ;D ;D Oskarek jest prześliczny :) :)
I jak sie czujesz w roli Mamusi? Jak znajdziesz chwilke to napisz jak bylo na porodzie,po porodzie no i w ogole jak sobie radzisz.
Pozdrawiam cieplutko swieżo upieczoną Mamusię

MAGDASZ pisze:
Maggusia, przede wszystkim gratulacje :) a gdzie bedziesz rodzic tutaj czy w Anglii?
a juz myslalam, ze nie ma zadnej MAMY z Rzeszowa :)
pozdrawiam cieplutko w ten zimny dzionek

Magda nie moglam wczesniej odpisac bo nie mialam internetu i troszke mnie tu nie bylo
Bede rodzic w Anglii i bardzo sie boje tutaj inaczej odbywaja sie porody wszytsko jest naturalnie nawet naciecia nie ma ale za to mozna wybrac rozne rodzaje porodow jak np w wodzie i znieczulenia.
POZDRAWIAM CIEPLUTKO WSZYSTKIE FORUMOWICZKI

reklama
Do góry