reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Portsmouth

reklama
U mnie nic nowego. Na aerobik jeszcze nie dotarłam i w najbliższym czasie się na to nie zanosi. dzisiaj wstałam z potwornym bólem kręgosłupa i po południu lece do apteki po jakieś plastry rozgrzewające, bo zeświruję z bólu. Ostatnio mialam tak kilka miesięcy temu..:-(

czesc Wam
ja mam coreczke w maju bedzie miala 2 latka :)
mieszkamy w southsea
co do tych spotkan w sure start to tez nie bylam, ale slyszalam ze juz tam sie grupki dziewczyn porobily i trudno sie wbic :) hihi,
my chodzimy z corcia na bawialnie krazy kave. bylyscie tam ?
pzdr

Dorka, a gdzie jest ta bawialnia? Słyszałam o jakiejś sali zabaw ale gdzieś niedaleko całodobowego Tesco.

A jak cenowo i pamietasz może nazwę tej bawialni? Może się wybiorę z dzieciakami, tylko nie chcę krążyć za B&Q. ;)

czesc
krazy kaves tak sie nazywa
ceny to od poniedz do czwartku 2f albo 2,5 f za dziecko + 1,5f za rodzica
a od piatku 3f za dziecko + 1,5 f za rodzica
jakos tak - bo tam nie ma cennika, i zawsze inaczej nas liczyli
wiec w koncu sie spytalismy jak to jest, :)
pamietam ze w weekend jest drozej ale nie pamietam czy wlasnie od piatku juz jest drozej czy od sob
ale mala roznica jest wiec ...
polecam wybrac sie w tygodniu bo w weekendy duuzo ludzi jest i jest tlok czasami:)

przy wejsciu dostajesz bilecik na darmowego drinka dla rodzica (kawa, woda- co chcesz) i sok dla dziecka
obok krazy kaves jest silownia.
pzdr

reklama
Ano cisza...
U mnie po staremu. Do końca tygodnia córka ma ferie, więc mam oba dzieciaki cały dzień razem, co nie nastraja mnie optymistycznie, bo ciągle są kłótnie i sprzeczki. Święta też minęły niewiadomo kiedy, byłam sama, bo mąż pracował.:(
pozdr.

Do góry