reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Nottingham

gudrun mi jest to obojętne w jaki dzień się umówimy w sprawie rożka bo ja cały tydzień siedze z dzieckiem w domu.Zabawki też chętnie Dorota przyjmie dla swoich dzieciaczków.
Napisz mi w jaki dzień będzie Ci pasowało abym podeszła po rożek to ja sie dostosuje do dnia i godziny.
A na spotkanie które ma się odbyć w styczniu zmiłą chęcią przyjdę i zapoznam się z mamusiami.
Ja też sylwestra spędziłam w domku we troje.Córa tak jak gudrun przywitała o czasie Polskim i poszła ładnie spać a wy witaliśmy nowy rok o czasie angielskim z szampanem.

reklama
Witam sie i ja:-)
My trez sylwesrta spedzilismy milo w domku:tak:wypilam az jedno piwko i lampke szampana:-p:-p
Moj synek ma juz drugiego zabala:tak::tak:A wczoraj polozylam go do jego pokoju ale pierwsza noc zaliczona do koszmaru:szok::-:)-(zaczal budzic sie 10.30 i tak juz cala noc.W tym pokoju mamy jedynke wiec musialam juz spac i w nocy to juz jego wzielam bo na oczy nie widzialam a wstawanie juz mi sie znudzilo.Bosshh myslalam ze bedzie fajnie a tu klapa.Zobaczymy dzisiejszej nocy jesli bedzie to samo tospowrotem do sypialni naszej;-);-)i sprobujemy moze jak juz zeby wyjda:tak::tak:
Dolanczam fotke pokoiku,narazie tyle tylko bo troche rzeczy tam stoi:baffled:Zobacz załącznik 107356

Rybcia_21 - to ja mam taka propozycje. w czwartek umowilam sie z Marzenka, chcemy isc do "malpiego gaju" na Arnold. placi sie chyba z 5 funtow..a dzieciaki bawia sie ile chca:-D.
tu jest ich strona:
http://www.dayoutwiththekids.co.uk/event.php?id=727

moze przejdziesz z nami? wtedy przekaze Ci to i owo;-)
oczywiscie jesli jakas inna mama chce sie z nami wybrac bedzie nam bardzo milo:tak:..w koncu jakos trzeba zapewnic dzieciakom rozrywke w te pikna pogode:baffled:

pozdrawiam!

Rybcia mysle ze w centrum pod victoria. zapytam sie Marzeny o ktorej jej pasuje bo mnie obojetne. ale chyba tak kolo poludnia.
dojedziecie na moj przystanek autobusem, ja wsiade i dalej juz niedaleko.

to do zobaczonka. dam jeszcze znac

witam
Gudrun wszystkiego najlepszego dla Julietty z okazji 2 latek
Tak masz na suwaczku:-)
a moj synek spi 3 noc w swoim pokoiku i ja z nim bo jest tragedia:no:teraz nie chce spac w lozeczku:no:juz padam,nie wiem co robic czekac czy wrocic do sypialni:baffled:

reklama
kwiateczek - dziekuje za zyczenia, to bylo pare dni temu ale liczy sie pamiec:-D

Rybcia - godz. 13 pod glownym wejsciem tak przy sklepie z bizuteria, po lewej od wejscia. tam zawsze sie umawialysmy..
a powiedz mi tylko czy bedziesz miala wozek? i czy ewentulnie bedziesz mogla go szybko zlozyc?..bo moze jeszcze jedna mama bedzie a do autobusu wchodza tylko dwa wozki..wiec moze sie okazac ze dla mnie nie bedzie juz miejsca..
jesli bedziesz miala wozek to sprobujemy cos innego wykombinowac. ale tak czy inaczej o 13!

do zobaczonka!!