reklama
Oj, to fakt, ze ostatnio zapanowala tu glucha cisza. Ale znajac zycie to na spotkanie przybeda tlumy:-)My niestety odpadamyu, bo Miki ma owsiki i nie chce zeby zarazil inne dzieci, ale jak nam szkoda tego spotkania, tak zawami tesnimy...
magda sokolowski
wiki i tusia
my tez juz po sesji zdjeciowej i nawet obeszlo sie bez kolejki odziwo :-) teraz tylko mamy wrocic na kolejna we wtorek :-) niestety nie bedzie nas na spotkaniu mam bo mi sie synus pochorowal:-(. troche sie smieje, ze symuluje zeby do przedszkola nie chodzic. no ale co zrobic. pozdrawiam wszystkie mamuski,
tak Marta masz racje jak zawsze frekwencja szokujaca..czyli same organizatorki
byly 3 opiekunki do dzieci..na trojke dzieci..heh
a sala naprawde fajna duza i przestrzenna....
teraz tylko trzeba nad mamami popracowac zeby zechcialy przyjsc!
byly 3 opiekunki do dzieci..na trojke dzieci..heh
a sala naprawde fajna duza i przestrzenna....
teraz tylko trzeba nad mamami popracowac zeby zechcialy przyjsc!
Czyz to nie jest przewrotnosc losu. Kiedy nie bylo sali tlumy walily drzwiami i oknami;-), a jak jest sala i nawet opiekunki tak klapa Mam nadzieje ze to tylko przez wakacje i urlopy. No i my przez owsiki A kiedy nastepne spotaknie, zapisze w kalendarzu, co by nie przegapic
anka1234
mama Kuby i Bartka
hej!
ja już powoli się pakuje ,to co dobre szybko sie konczy
wiec na nastepne spotkanie sie pisze
pozdro........
ja już powoli się pakuje ,to co dobre szybko sie konczy
wiec na nastepne spotkanie sie pisze
pozdro........
Hej dziewczyny:-)Jestem tu nowa a mieszkam w Eastwood , niedaleko Nottingham . Mam 8-miesięczną córkę.Mieszkam to od roku i niestety nie mam z kim pogadać jak mąż w pracy bo jeszcze nie spotkałam tutaj żadnej mamy z mojej miejscowość, więc postanowiłam popisać na forum z Wami. pozdrawiam
nastepne spotkanie bedzie - prosze sobie normalnie na czerwono w kalendarzu zapisac:
16 wrzesnia!!!!
sure start sneinton edale road
od 13.15
mamy juz konstytucje organizacji i mamy ktore przybeda dostapia zaszczytu jej przeczytania
bedzie jeszcze pare innych fajnych rzeczy, takze zapraszam juz dzis!
16 wrzesnia!!!!
sure start sneinton edale road
od 13.15
mamy juz konstytucje organizacji i mamy ktore przybeda dostapia zaszczytu jej przeczytania
bedzie jeszcze pare innych fajnych rzeczy, takze zapraszam juz dzis!
marzenainiko
marzena
Czesc dziewczyny ale tu pustki na tym forum ,czyzby wszytkie na wakacjach ,zobaczymy co bedzie we wrzesniu .Ja nie przyszlam na spotkanie bo jestem w polsce ale na nastepnym bede na 100 juz nie moge sie doczekac.
Ciekawe czemu te mamuski takie zasiedzone w domach jak je z tamtad wyciagnac, a spotylyscie sie gdzies na forescie
ja za 3 dni bede moze wiecie moze nie ale napisze ze w piatek 29.08 w broadmarchu beda postacie z bajki ROARY o tym malym samochodziku wyscigowym potem konkretnie napisze o ktorej godzinie bo musze sprawdzic ja wracam w czwartek ale w piatek bede wiec zapraszam inne mamusie moze nawet z tatusiami bo ja pojde :-)
pozdrawiam do zobaczenia
Ciekawe czemu te mamuski takie zasiedzone w domach jak je z tamtad wyciagnac, a spotylyscie sie gdzies na forescie
ja za 3 dni bede moze wiecie moze nie ale napisze ze w piatek 29.08 w broadmarchu beda postacie z bajki ROARY o tym malym samochodziku wyscigowym potem konkretnie napisze o ktorej godzinie bo musze sprawdzic ja wracam w czwartek ale w piatek bede wiec zapraszam inne mamusie moze nawet z tatusiami bo ja pojde :-)
pozdrawiam do zobaczenia
reklama
marzenainiko
marzena
Dzieluszki jednak nie napisze o ktorej to roary bo nie pisze w tym zaproszeniu pozdrowionka:-)
Podziel się: