reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Maidstone

reklama
Hej,
A jest tu jakas mamusia z okolic Tesco Express na Tonbridge rd?Może do Claire parku-park z kortami tenisowymi-chodzi?

darianna znam ten park bardzo dobrze ale teraz już po drugiej stronie mieszkam tam trochę polskich rodzin mieszka więc pewnie kogoś poznasz tym bardziej że taka pogoda:tak:
joanna no wiem w tamtym tygodniu byłam na stay and play synowi się podobało więc jestem dobrej myśli poza tym idzie z paroma dziećmi z linden lea bo teraz tu chodzi
byłam w birth centre jestem po masażu szyjki i może do rana się rozkręci:-)

hej. Paulus to nie o mnie chodzi:) mam tylko jedna corke. odwiedzam plac zabaw w monte parku i kolo skate parku. jutro dzien dziecka... moze wiecie czy gdzies organizuja jakies imprezy dla dzieci z tej okazji

reklama
Do góry