reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
To nie dobrze ja tak mialam z Maya ciekawe jak bedzie teraz. A jak zachowanie reszty w stosunku do malucha?
Jestem dumna z Alana i Amelii bo oboje są opiekuńczy wycierają małemu buźkę natychmiast wołają jak tylko zakwili, czasem tylko jak karmię to Amelka chce na nocnik albo coś innego lub jak małego trzymam na rękach to jak np. o coś płacze to też chce na ręce to jedyna w sumie trudność. Ale zazdrości i jakiś nieprzyjaznych zachowń dla małego do tej pory nie było...
Joanna_Z
Super ja sie tego boje Maya jest oczkiem w glowie, zawsze mam dla niej czas a teraz bedzie roznie.
A najbardziej boje sie porodu
A najbardziej boje sie porodu
Ja też się bałam jednego i drugiego ale jakoś sobie radzimy, a i poród jakoś szybko minął ale ja już chciałam bardzo urodzić, bo mialam dość tego stanu, dzień przed porodem prawie biegiem poszłam po indyjskie jedzonko koło copa i zamówiłam sobie najostrzejszy zestaw i rano wylądowałam na porodówce
Zobaczysz ułoży się wszystko lepiej niż myślisz
Zobaczysz ułoży się wszystko lepiej niż myślisz
Joanna_Z
A dobre tam jedzenie maja??
Ja juz mam dosc tego stanu
A powiedz do jakiej klasy trafiliscie?
Ja juz mam dosc tego stanu
A powiedz do jakiej klasy trafiliscie?
Joanna_Z
Maya byla w hedgehog u miss Jenkins super kobieta teraz idzie do mrs Cross
Tez sie ciesze ze na chlodne dni mi wypada
Jak mija Cie dzien?
Tez sie ciesze ze na chlodne dni mi wypada
Jak mija Cie dzien?
syn właśnie jest u swojego kolegi więc teraz jestem z dwójką:-) i nawet mały troche pospał. W sumie pogoda jest fajna to u mnie cały czas ogród otwarty, a w weekend może w końcu pojedziemy nad morze bo też mam dość siedzenia w domu.
Mały mnie wykańcza z tymi karmieniami nigdzie się nie mogę ruszyć, ale jeszcze trochę wytrzymam
A tobie pewnie spać się chce?
Mały mnie wykańcza z tymi karmieniami nigdzie się nie mogę ruszyć, ale jeszcze trochę wytrzymam
A tobie pewnie spać się chce?
reklama
Joanna_Z
Ach z tym snem zmeczona jestem okolo 14 wiec drzemka a potem siedze do 12 w nocy I spac nie moge do 2 3 ale co tam
My ostatnio bylismy w Dymchurch polecam super plaza.
U mnie tez caly czas ogrod otwarty, Maya na zewnatrz, jak skonczy sprzatanie to idziemy na rower
My ostatnio bylismy w Dymchurch polecam super plaza.
U mnie tez caly czas ogrod otwarty, Maya na zewnatrz, jak skonczy sprzatanie to idziemy na rower