reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Maidstone

no tydzień temu już ważył 6.48 kg więc pulchniutki bobasek z niego, tylko że praktycznie ciągle trzeba go nosić lub zabawiać :happy2: ciężko znaleźć 5 minut dla siebie

reklama
Jestem dumna z Alana i Amelii bo oboje są opiekuńczy wycierają małemu buźkę natychmiast wołają jak tylko zakwili, czasem tylko jak karmię to Amelka chce na nocnik albo coś innego lub jak małego trzymam na rękach to jak np. o coś płacze to też chce na ręce to jedyna w sumie trudność. Ale zazdrości i jakiś nieprzyjaznych zachowń dla małego do tej pory nie było...

Ja też się bałam jednego i drugiego ale jakoś sobie radzimy, a i poród jakoś szybko minął ale ja już chciałam bardzo urodzić, bo mialam dość tego stanu, dzień przed porodem prawie biegiem poszłam po indyjskie jedzonko koło copa i zamówiłam sobie najostrzejszy zestaw i rano wylądowałam na porodówce:cool2:

Zobaczysz ułoży się wszystko lepiej niż myślisz:tak:

dla nas to jedzenie jest ok i mają dobre łagodne wersje dla dzieci :-D
trafiliśmy do klasy rabbits do Mrs Pope, a córcia w której jest?
pocieszeniem może być to, że trzeci trymestr wypada Ci na chłodne dni

syn właśnie jest u swojego kolegi więc teraz jestem z dwójką:-) i nawet mały troche pospał. W sumie pogoda jest fajna to u mnie cały czas ogród otwarty, a w weekend może w końcu pojedziemy nad morze :tak: bo też mam dość siedzenia w domu.
Mały mnie wykańcza z tymi karmieniami nigdzie się nie mogę ruszyć, ale jeszcze trochę wytrzymam
A tobie pewnie spać się chce?

reklama
Ach z tym snem zmeczona jestem okolo 14 wiec drzemka a potem siedze do 12 w nocy I spac nie moge do 2 3 ale co tam
My ostatnio bylismy w Dymchurch polecam super plaza.
U mnie tez caly czas ogrod otwarty, Maya na zewnatrz, jak skonczy sprzatanie to idziemy na rower

Do góry