reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hej laski :)
Dzisiaj dzień jak co dzień pogoda taka sobie :)
Byłyśmy dzisiaj na play group z Justyną i Ingrid fajnie tam jest Helenka rozrabia a nasze maluszki niestety jeszcze się nie przemieszczają ale już wkrótce
Potem na kawke do Ingrid jak miło z kimś pogadać jak tylko z chłopem tyle sie można dowiedzieć:tak::-D
Sylwia - współczujemy ale widzisz jak chłop obrotny to prace nawet w kryzysie znajdzie a i jak możesz wyślij mi tel i adres tego przedszkola
To pozdrówka my tu jeszcze wrócimy

Zapomniałam zapytać co tu takie pustki :confused::confused::confused:
Justyna Ingrid halo
Reszta mamuś też jakoś cicho przez 2 dni napisały tyle że w godz trzeba czytać a teraz odpoczywają:-D:-D:-D:-D:-D

no moj maly dzis malo spal w dzien wiec popoludniu przysnal na 1g 20 minut i trzeba bylo pozniej polozyc spac na noc, zaczal zasypiac o 20 ale nie chcial stara metoda lezac na moich rekach, wiec poszlismy do lozka tam polezal pogadal i zasnal sam, no trzeba tak juz chyba robic zawsze, chyba starsze i molodsze kolezanki go zawstydzily i stwierdzil ze wstyd u mamy zasypiac.

kurcze od tego wyrwanego zeba boli mnie ucho i jakos nie chce przestac oby to n ie zadne zapalenie
Musze sie was pochwalic mij maly wcina juz jablko ze sloika ale musi byc mocno podgrzane az trzeba dmuchac wtedy zje, pewnie mamy mleko cieple to i reszta tez tak musi byc

ANUSZY to co umawiamy sie na inny termin, dzis bylo tak wietrznie ze rano pomarzlysmy i odeszla nam ochota na wiecej

reklama
witam!

my juz po obiadku, Alutka spi druga drzemke. Troche sie poprzestawiala przez to ze wczesniej jest jasno na wstawanie kolo 8 dlatego drzemki ma tez wczesniej. Juz myslalam ze zrezygnowala z tej drugiej ale co sie okazalo, nie moze isc na nia jak jest zbyt zmeczona, wiec teraz spi juz od 14:30 a z poprzedniej wstala o 12:30. I spac pojdzie po 19.

Co to za pogoda w ogole! ciemno i caly czas jakby sie deszcz czai, mam nadzieje ze nie spadnie bo musze jeszcze isc po pieluszki. Wole w sumie chodzic na spacery popoludniami, bo rano zawsze jest co robic a pozniej to troche nudy, dzieciak sie juz meczy to tak sie przewietrzy i spi jak zabita, ja tez :sorry2: hihi

Justyna, Ingrid szkoda ze wczoraj nie udalo sie, my bylysmy na Armley zeby zlozyc aplikacje, i jak dobrze pojdzie to od 10.04 jestesmy juz tam!

Zmykam tez sie chyba przespie bo jakas taka jestem wypluta, musze zbierac energie na przyszly tydzien bo mam lekki kociol. Od pon do piatku szkolenia, w tym w pon i czwartek calutki dzien, a reszta do poludnia i przejmuje Alutke z miasta.

Zajrze wieczorkiem, mam nadzieje ze ktos bedzie, choc tu wczoraj byly straszne pustki.

A! wlasnie mialam sie pytac: o jakim pavilonie mowilyscie? i czy wiecie gdzie w Leeds sa jakies kulki dla dzieciakow?

Do góry