reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leeds

Witam! Chętnie poznam obecne bądź przyszłe mamy. Osobiście jestem mamą miesięcznej Julii i narazie siedzę całe dnie w domu i strasznie się nudze. Jeżeli zagląda tu jeszcze jakaś mama w podobnej sytuacji, to proszę o kontakt. Mieszkam w Morley.

reklama
Witam,mam nadzieje ze ktos jeszcze tu zaglada :) Jestem mama 8mies Zuzi. Troche nam sie nudzi, bo wiadomo tatus pracuje i wiekszosc zajomych tez. Mieszkamy blisko centrum Leeds. Moze ktoras z mam mialaby kiedys ochote umowic sie na jakis spacer albo kawke??Pozdrawiam wszystkie mamy :-)

Witam :) Ja jestem mama 2 letniego synka i 4 miesiecznej coreczki.Jezeli dalej jestes zainteresowana moje gg4625260 Pozdrawiam

Witam

Mam do sprzedania troche rzeczy po mojej corce, kolyskem mate i duzo ubranek w rozm 0-3 za symboliczna cene. Mieszkam w bradford. Poprostu chce sie tego pozbyc bo nie mam juz gdzie tego chomikowac:)) Zainteresowanych prosze o wiad na priv:))

cześć jestem nowa na forum. Przyleciałam do Leeds ok. 3 tyg temu. Mam dwójkę dzieci w wieku 6 i 2.5 lat. Chętnie poznam mamy z Leeds i okolic

czesc jestem nowa na forum. Chetnie poznam tutaj jakieś mamy z dzieciaczkami. Sama mam synka w wieku 2,5 lat . Może pogadamy??? jestem na forum bądź pod gg 8072815

reklama
Cześć chętnie się spotkam. A na jakim LS mieszkasz?? Ja mieszkam na LS6 , zle poruszam się samochodem w przyszłym tyg będę bardziej mobilna, bo teraz mąż ma 1 zmianę. A ty gdzie mieszkasz, bo ja tutaj jestm dopiero od 3 tyg i nie bardzo jeszcze znam miasto

Do góry