reklama
Witam,mam nadzieje ze ktos jeszcze tu zaglada Jestem mama 8mies Zuzi. Troche nam sie nudzi, bo wiadomo tatus pracuje i wiekszosc zajomych tez. Mieszkamy blisko centrum Leeds. Moze ktoras z mam mialaby kiedys ochote umowic sie na jakis spacer albo kawke??Pozdrawiam wszystkie mamy :-)
Hej Mluki, czy dostalas prv wiadomosc??
WerkaMirek
Fanka BB :)
Witam
Mam do sprzedania troche rzeczy po mojej corce, kolyskem mate i duzo ubranek w rozm 0-3 za symboliczna cene. Mieszkam w bradford. Poprostu chce sie tego pozbyc bo nie mam juz gdzie tego chomikowac) Zainteresowanych prosze o wiad na priv)
Mam do sprzedania troche rzeczy po mojej corce, kolyskem mate i duzo ubranek w rozm 0-3 za symboliczna cene. Mieszkam w bradford. Poprostu chce sie tego pozbyc bo nie mam juz gdzie tego chomikowac) Zainteresowanych prosze o wiad na priv)
witaj jsapeta Ja tez mieszkam w leeds (od ponad 4 lat). Mam 14 mies coreczke
reklama
Cześć chętnie się spotkam. A na jakim LS mieszkasz?? Ja mieszkam na LS6 , zle poruszam się samochodem w przyszłym tyg będę bardziej mobilna, bo teraz mąż ma 1 zmianę. A ty gdzie mieszkasz, bo ja tutaj jestm dopiero od 3 tyg i nie bardzo jeszcze znam miasto
Podziel się: