reklama
Oj szkoda dziewczyny, że nic ie piszecie. Jakoś cicho się zrobiło a przecięż zaglądają tu mamusie z Krakowa..
W poniedziałek jest spotkanie i można się troszkę poznac,, mnie jednak nie bedzie bo mam juz ustalone inne spotkanie , ale bardzo żałuje.
Może na następne uda się mi przybyć..
Luthien, Mozi a wy gdzie się podziewacie????
W poniedziałek jest spotkanie i można się troszkę poznac,, mnie jednak nie bedzie bo mam juz ustalone inne spotkanie , ale bardzo żałuje.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ano cisza kompletna. Ja się jutro wybieram na spotkanie na 10. Ktoś jeszcze?
Witajcie dziewczyny. mam nadzieję że wątek nie umarł... jak było na spotkaniu? kiedy następne?
truskawkaM
Zaangażowana w BB
spotkanie było świetne ! bardzo dizkeuje za zorganizowanie go, oby takich bylo wiecej
Mozi
MAMUŚKA BB
hej Ada,Oj szkoda dziewczyny, że nic ie piszecie. Jakoś cicho się zrobiło a przecięż zaglądają tu mamusie z Krakowa..
u nas ok,mloda poszla do przedszkola,jutro u nich dzien babci i dziadzi
a ja dzis wolne,musze sie pouczyc przed sesja troche,
na razie zjadlam sniadanko,herbanka i trzeba sie zwiasc za poczytanie notatek i ogarniecie mieszkanka
Ada a jak tam Jucia i Kubus zdrowi,co tam u was???
Dziewczyny, jeśli znacie dobrego fliziarza z okolic Krakowa lub z małopolski to podajcie mi proszę namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Szukasz fliziarza?? Mam takiego jednego bardzo dobrego. jest z Krakowa i jestem z niego bardzo zadowolona. Robi też inne rzeczy z budowlanki. To jest Pan Roman tel: 513642862
Witam
No dziewczyny więcej szczegółów prosimy po spotkaniu:-)
Mozi-no tak sesja się zacżęła to i mniej czasu na wszystko,,,
Mój starszy dzieć dwa tyg już nie chodzi do przedszkola, dośc powaznie nas wzięło bo miał płonice,, ale już jestesmy na końcowym etapie i myślę, że będzie dobrze.
A Jula zdrowa chorobie się nie dała więc tyle dobrze,,
Ewitka- widzę, że Ty już prawie na końcówce jesteś,,, jak się czujesz, dzieciątko spokojne czy daje mamie do wiwatu??
pozdrawiam was:-)
No dziewczyny więcej szczegółów prosimy po spotkaniu:-)
Mozi-no tak sesja się zacżęła to i mniej czasu na wszystko,,,
Mój starszy dzieć dwa tyg już nie chodzi do przedszkola, dośc powaznie nas wzięło bo miał płonice,, ale już jestesmy na końcowym etapie i myślę, że będzie dobrze.
A Jula zdrowa chorobie się nie dała więc tyle dobrze,,
Ewitka- widzę, że Ty już prawie na końcówce jesteś,,, jak się czujesz, dzieciątko spokojne czy daje mamie do wiwatu??
pozdrawiam was:-)
reklama