reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Krakowa

reklama
aaaa zgodnie z obietnica opowiem wam historyjke jak facet wybieral sie na porodowke do zony.To jest fakt!!
Wsiadl gosc do taxowki i mowi do kierowcy na krongala, prosze.Taksowkarz mowi ze nie ma takiej ulicy w Krakowie.Gosc sie upieraz ze jest i che zeby go tam zawiesc.Taksowkarz znow tlumaczy ze NIE MA takiej ulicy.Facet sie upiera przy swoim,wiec kierowca pyta go o jakis szczegol,budynek,instytucje czy cos.Gosc mowi ze tam jest szpital i jego zona wlasnie urodzila dzicko.Kierowca mysli ,mysli,mysli i wymyslil!!! Facetowi chodzilo o szpital na Galla,tyle ze na tabliczce z nazwa ulicy jest napisane "kronGALLA"

;D ;D ;D dobre
no to fotki moje też wklejam :)
to pierwszy miesiąc ciąży
22copy0hf.jpg

a tu z malutką
15dw3.jpg

A kto to pisał, że nie może schudnąć po ciąży i ma deprechę??!! Gaga dostaniesz po tyłku! Laska z Ciebie :) :) :)
Kindzia dobre to!!

k@siek taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo tu nie widac mojego bebzola, dupska i baleronów ;D

Gagusia masz rację... nie widać. No bo jak może być widać coś czego nie ma!!!! :D :D :D :D

reklama
no gaga niezła z Ciebie laska!

To ja też się ujawnie ;D
Ciężko było znaleźć zdjęcie na którym jestem , bo to z reguły ja trzymam aparat ;D
To zdjęcia z kwietnia tego roku
ja, Miłoszek i jeden z naszych psów
010103317fc.jpg

i jeszcze z dalszej perspektywy
010100214dc.jpg

;D ;D ;D

Do góry