reklama
ooo jak super moja ma 7 miesiecy a na jakiej ulicy mieszkasz ?? ja na chartwell close :-) przy Long Dr. Lece rano w sobote,wiec w poniedzialek z mila checia sie spotkam nie bede miala internetu przez jakis czas,wiec jak sie dowiem jaki jest nr kom do mojego M to napisze :-)
Sa play groups w baby clinic na horseden lane.Sa to zajecia muzyczne,spotkania z innymi matkami,kursy baby massage i duzo innych.Jesli chcesz sie wiecej dowiedziec na ten temat to napisz-odpowiem lub mozemy kiedys sie wybrac razem.Ja ostatnio uczeszczalam na kurs mamazu z moim synkiem,strasznie mu sie podobalo,z tego co wiem to ma byc nastepny w grudniu.Aha i wszystko jest za darmo.Pozdrawiam.
reklama
Anetka_444
Początkująca w BB
hej dziewczyny
niedlugo wprowadzam sie na northolt, (nie daleko tych gorek):-) , moze jest ktos kto mieszka w okolicy? moja coreczka ma 2.5 roku i niechce zeby juz dluzej sie nudzila
pozdrowionkaa
niedlugo wprowadzam sie na northolt, (nie daleko tych gorek):-) , moze jest ktos kto mieszka w okolicy? moja coreczka ma 2.5 roku i niechce zeby juz dluzej sie nudzila
pozdrowionkaa
Podziel się: