reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

jak dla mnie moze byc busy bees:-) i najlepiej pon. lub sroda lub pt:sorry: no i czy przedpoludniem czy po szkole bo wiekszosc dzieciaczkow w szkolach/przedszkolach chyba.

reklama
Dla mnie dzien bez roznicy. A jesli chodzi o godzine to moj W w przedszkolu do 1szej wiec tak na 1.30 bym spokojnie dojechała:tak::-)

Ja sie dostosuje w takim razie. Najwyzej Wika odpusci sobie drzemke. Busy bees pasuje :-) Z tym ze ja sie pisze na ten tydzien ewentualnie. Od niedzieli mam mame na 2tyg.:sorry2:

jestem za.. coz o godz u mnie to ani rano ani popoludniu ale coz najbardziej popoludniu najwyzej P z buta poczłapie do pracy ..hihihi.. pasuje mi piątek albo niedziela jeśli chodzi o ten tydzień

Hej dziewczyny, a wiecie że w Busybeez w kazdą srode od 10 do chyba 12:30 lub 1.00 wejście kosztuje 6 euro/8 euro w zalezności od wieku dziecka (nie za godzine, tylko za te 3) i kawka lub cherbatka dla mamusi jest free :) Czasem bywam, jak mam wolne.

Ja tez jestem za busybees:tak:
Marcysia dziekuje za zaproszenie i chetnie skorzystam:-)
Gosik_mor tak,tak w koncu bede miala te swoje cztery kolka coby ruszyc sie wrescie z domu:-)

reklama
Do góry