reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Galway i Galway-Salthill

Widze ze mamusiek przybywa. Jak przyjechalam do Galway myslalam ze jestem sama z dzieckiem :-D
Dziewczyny my jestesmy bardzo chetne do spotkan ale piszemy glownie na watku MAMY Z IRLANDII - zapraszamy tam serdecznie. Napewno ustalimy znow jakies spotkanko :-)

reklama
Nie chce robić zamieszania czy wprowadzać kogoś w błąd, ale czy wiecie może cos na temat tego ze Polmed w Galway bedzie zamykał swoja przychodnie?nie znam szczególow jak, gdzie i dlaczego. Powiedziała mi to znajoma która korzysta z usług lekarzy z Polmedu i tam to słyszała.

za info bede wdzieczna

pozdrawiam

Ostatnia edycja:
słuchajcie, nie chce nikogo straszyć. mi samej tez zależy zeby była tutaj polska przychodnia. mam takie informacje, ale sama nie wiem co o tym myslec. moze to sie okazać nieprawdą w co szczerze wierze!!!

Nie mow!!!!!!!!! Nawet nie chce mi sie o tym myslec!!!!! Nic nie slyszalam ale juz sie zatrzeslam!! A co bedzie z moja ginka wtedy!!??

nie martw sie..wydaje mi se ze to plotki..tam tez jest moja gin..i gdyby cos sie dzialo to mowilaby mi o tym na ostatniej wizycie..(zeszly poniedzialek).. w koncu prowadzi ciaze i musialaby powiadomic pacjetki o czyms takim wczesniej

Cześć dziewczyny :-) Bardzo mnie zmartwila informacja o Polskiej przychodni,słyszalam o niej wiele dobrych opini.Juz nie bawem bede zainteresowan polska gin:-)Czy mozecie mi cos o niej powiedziec.Byłabym wdzieczna:-)POZDRAWIAM

To jest bardzo konkretna kobieta. Niespecjalnie wylewna (co mi sie podoba akurat). Taka troche bussines woman. Ale mila i pomocna. Odpowie na pytania, poradzi. Nigdy nie mialam tu problemow ginekologicznych wiec trudno mi tez powiedziec, jakim jest specjalista, ale jesli chodzi o prowadznie ciazy to jestem zadowolona:)

Czy ktos wie czy w Galway jest Polskie przedszkole albo weekendowa szkola, mam 3 letnia coreczke ktora nie chce mowic po polsku i potrzebuje kontaktu z zywym jezykiem.

Bogna

reklama
witaj..wydaje mi sie ze nie ma...szkoly polskiej nawet weekendowej nie ma na 100%... a jesli corcia ma miec kontakt z rowiesnikami i to mowiacymi po polsku to nas mamus Galwayskich z dzicmi jest duzo i chetne jestesmy na spotkanka

moj syn tez ma 3 latka i zaczal dopiero niedawno mowic..mowi malo i niewyraznie wiec nie ma sie czym martwoc jeszcze mala Cie zagada..heheh

Do góry