w tych szpitalach dzialaja klamstwa powiedz ze ciut krwawilas ze brzuch cie bbbaaardzo boli i z tego wzgledu ze ty juz po terminie na bank ci zrobia jakies badania. ja jak bylam na tym tydz po terminie babka mi zrobila masaz cudowny i usg aby zobaczyc jak tam moje wody i ile moge przenosic i w ten sposob mnie ustawila dwa tyg po na wywolywanie ale na szczescie samo sie zaczelo.
reklama
Manija
Mama sierpniowa'09
Dzieki Klucha, napewno jak tam wpadne to nie odpuszcze:-)
Manija
Mama sierpniowa'09
Dopiero czwarta doba dzisiaj, wiec jeszcze nie jest najgorzej.
te dwa tyg byly katorga ale moja cora byla uparta ze szok nawet jak juz mi wody odeszly to ona nie myslala sie rodzic, bo jak w czw odeszly mi wody jak dojechalam do szpitala to cala akcja sie zatrzymala i urodzilam dopiero w sobote rano ( bo niby mozna chodzic do 35h bez wod , po 24 daja antybiotyk aby nie doszlo do zakazenia). ale porod mialam latwy z epiduralem 3,5h bez szwow sie obeszlo bo ani naciecia ani pekniecia. tez wody strasznie nabralam i w te dwa tyg doszlo mi 3 kg. mam nadzieje ze juz zaraz urodzisz i nie bedziesz sie meczyc. a jak cos to masz juz wizyte na masaz szyjki umowiona??? ja mialam tydz po terminie. i po dwoch dniach zaczal odpadac mi czop
Oj mam nadzieję że u mnie doktorek w szpitalu coś wymyśli jak będę na wizycie w środę:--( To już wtedy będzie 2 tygodnie po Oj żeby się ruszyło!!! Wie może któraś jak wyglądają tu wywoływania porodów??? Tzn. chodzi mi bardziej po jakim przeterminowaniu zaczynają coś z tym robić:----( Pozdrawiam:****
Manija
Mama sierpniowa'09
Tez bym to chciala wiedziec .
MOze ja mam po prostu glupawego GP skoro on tylko powtarza "czekac, czekac..." ?
Z drugiej strony koles sam ma 3 dzieci i sam odebral kilkadziesiat porodow, wiec moze wie co mowi?:-(
MOze ja mam po prostu glupawego GP skoro on tylko powtarza "czekac, czekac..." ?
Z drugiej strony koles sam ma 3 dzieci i sam odebral kilkadziesiat porodow, wiec moze wie co mowi?:-(
Na pewno wie co mówi bo się na tym zna i jak jeszcze doświadczenie ma spore to kolejny plus dla niego. Ale raczej inaczej by mówił gdyby choć raz był w ciąży i musiał czekać !!!! Hehe
Idę coś posprzątać może się coś ruszy.... Powodzenia życzę:***
Idę coś posprzątać może się coś ruszy.... Powodzenia życzę:***
Ostatnia edycja:
Manija
Mama sierpniowa'09
Agus tu masz racje :-) Wogole byloby super jakby niektorzy faceci sami mogli zaciążyć i poczuc to.
Ja tez sie zabieram za jakies sprzatanie od samego rana, ale cos mi dzisiaj nie idzie.. Tym bardziej, ze juz za bardzo nie mam co sprzątać :-)
Tobie tez powodzenia zycze, niech Twoje malenstwo tez wreszcie wyjdzie
Ja tez sie zabieram za jakies sprzatanie od samego rana, ale cos mi dzisiaj nie idzie.. Tym bardziej, ze juz za bardzo nie mam co sprzątać :-)
Tobie tez powodzenia zycze, niech Twoje malenstwo tez wreszcie wyjdzie
reklama
manija, agus trzymajcie się!
A swoją drogą uparte te wasze maleństwa;-) no i już mają swoje zdanie;-)
Wiedzą gdzie im najlepiej
Ale domyślam się, że takie oczekiwanie może być bardzo deprymujące.
Oby mój Mały nie zechciał sobie tak dłużej poleżeć, bo będę na pewno przeżywać te same niepokoje co Wy.
Póki co jutro idziemy z M. podglądać Małego w wymiarze 3d:-) i jesteśmy bardzo podeekscytowani:-).
A gdzie będziecie rodzić dziewczynki???
Ja w Rotundzie.
A swoją drogą uparte te wasze maleństwa;-) no i już mają swoje zdanie;-)
Wiedzą gdzie im najlepiej
Ale domyślam się, że takie oczekiwanie może być bardzo deprymujące.
Oby mój Mały nie zechciał sobie tak dłużej poleżeć, bo będę na pewno przeżywać te same niepokoje co Wy.
Póki co jutro idziemy z M. podglądać Małego w wymiarze 3d:-) i jesteśmy bardzo podeekscytowani:-).
A gdzie będziecie rodzić dziewczynki???
Ja w Rotundzie.
Podziel się: