reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
I cisza :)
Temat ucichł??
Napisze ktoś co trzeba zrobić aby zapisać się na ten kurs angielskiego w Women's Center i czy od razu przyjmują?? Czy trzeba czekać??
Któraś z mam będzie chodziła na siłownie??

Witam :)
Jak już pisałam wcześniej ,trzeba wypełnić aplikację w której właśnie znajdują się informację jakie kursy czy przeszkolenie interesowały by Cię w przyszłości,jeśli takowe będą dostępne to wtedy Cię na nie wyślą.I to chyba cała filozofia.
NA zajęcia można przyjść zawsze choćby po to by zobaczyć jak jest i do tego nie potrzeba żadnych zapisów. Zajęcia są w każdy czwartek o godz 10.00 tak było dotychczas, bo sama już nie byłam z dobry miesiąc jakoś się nie złożyło.

Zazdroszczę możliwości uczęszczania na siłownię,mój robi na zmiany a i do centrum też nie za blisko. Poza tym jak ostatnio coś napomknęłam to nie miał zadowolonej minki, PRZECIEŻ TAM JEST TYLE FACETÓW :szok: hahah ,zazdrośnik jeden. A tak naprawdę to wiecznie czasu brak na wszystko a zwłaszcza dla samej siebie by choć troszkę bardziej o siebie zadbać.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki:-):-):-)

No to w takim razie nie pozostało mi nic innego jak pójść w końcu do Women's Center :) Dziękuję za odpowiedź.

FitnessFirst jest na Balby, mam go prawie pod nosem,bo obok mieszkam.
Teraz mój ma zmiany takie,że po 17 jest teraz w domu, więc teraz będę chodziła wieczorami.
Trudno znaleźć czas dla siebie mając dziecko,ale ja postawiłam na swoim i już ;) Musiałam po ciąży schudnąć i od marca 9,5 kg za mną :)
Na siłowni są mężczyźni-i co z tego?? Przecież nie możemy ich zabić ani wytępić. Chodzę tam drugi miesiąc i nie zauważyłam aby jakiś facet się na mnie gapił za specjalnie albo żeby jakiś podszedł i zagadał. Jest tam naprawdę pełna kultura. Przebieralnie,szatnie,łazienki i sauny oddzielne. Uwielbiam spędzać tam czas. Wyżywam się na maxa.

Witam ,jestem nowa na tym forum...mam nadzieję, że poznam tu ciekawe mamy do pogaduszek;)...a teraz mam dylemacik. Wraz z mężem i synkiem chcemy się przeprowadzić. Chcemy wynająć dom. Mamy dwie opcje. Intake i Balby...poradzcie. Jest tu może ktoś z Balby i przede wszystkim z Intake bo Balby już coś tam znam a Intake wcale...Pozdrawiam Mamy:)

Hey pocztkująca_mama
Właśnie dowiedziałam się, że dom na Intake mi przepadł. Mi w zasadzie Balby najbardziej się widzi. Blisko do parku, pol sklep też w zasięgu i fakt njest gdzie spacerować. I jak mówisz Fitness...aj przydało by sie odświeżyć figure... No ale jak na złość nic ciekawgo do wynajęcia nie ma. We wt idziemy ogladać dom na 22 cross bank...także się okaże. Chcemy sie przeprowadzić tak gdzies w połowie czerwca a domy uciekają nam....dzięki i pozdrawiam

hej dziewczyny :) dawno tu nie zaglądałam ..
Mam pytanie do Was, gdzie mozna kupić po dobrych cenach szafy komody i połaczenie tego razem. chodzi mi o doncaster. Zupelnie nie mam pojecia , moze znacie jakies strony internetowe? nie chodzi mi o tesco direct czy asda bo to juz przejzałam ale cos nowego . :)

Tez musze wziasc sie za siebie i wybrac sie na siłownie bo kilogramy przybywają a lato <może> pojawi sie niebawem ;)
Do Women Centre tez sie wybiore bo siedzenie w domu totalnie mnie dobija.. nie macie tez tak?? nie mam pojecia jakie zabawy mam wymyślac moje małej , no i co mam ze soba zrobic, zreszta przydałyby sie jakies koleżanki do pogaduszek przy kawie . :)
pozdróweczka!

reklama
Hej Marzenka :)
Też wiem co to dobijanie sie siedzieniem w domu i czekaniem na chłopa z obiadkiem dlatego postanowiłam to zmienić i zapisałam się na siłownię,na język chcę się zapisać,może na weekendy pójdę do pracy(czekam na dopowiedz) a od pazdziernika wracam na studia :)
Niestety macierzynstwo nie przysłoniło mi całego świata
dlatego zaczęłam coś robić w kierunku aby nie zgłupieć do reszty :)

Do góry