reklama
marzena072
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny nie ma czasem ktoras z was na sprzedaz krzeselka rozkładanego do karrmienia ?typu Convertible highchair : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
oczywiscie uzywane
oczywiscie uzywane
izusia1981
Fanka BB :)
Marzena widziałam takie krzesełko na stronie Polacy w Doncaster - Praca, mieszkanie, ogloszenia, forum, Polonia, Polish community może jeszcze bedzie:-)
hej widzę , że nie tylko ja mam problem z ''ząbkujacym '' dzieckiem dla mojej laluni wychodzą piątki i strasznie ją boli- jest marudna, i ma biegunke:-(ale jakos trzeba przez to przebrnąć;-)
aśka życzę zdrowka:-)
pozdrawiam
aśka życzę zdrowka:-)
pozdrawiam
marzena072
Zaciekawiona BB
niestety nie widze go na tej stronce...
izusia1981
Marzena nie widzisz bo go już nie ma (( Ogłoszenie zlikwidowane ,ale często pojawiają się tam różne rzeczy dla dziecka,albo jest jeszcze karbut,ja uwielbiam mogłabym szperać i grzebać godzinami szkoda tylko że mój nie podziela takiego samego entuzjazmu,heh.
Kasieńka a Ty byłaś dzisiaj w Women Center, rozglądałam się wszędzie ale nie mogłam Cię zauważyć.
Miłego dzionka dziewczyny ,i pogody na jutro choć w połowę tak ładnej jak dzisiaj))
Kasieńka a Ty byłaś dzisiaj w Women Center, rozglądałam się wszędzie ale nie mogłam Cię zauważyć.
Miłego dzionka dziewczyny ,i pogody na jutro choć w połowę tak ładnej jak dzisiaj))
Witam serdecznie po długiej nieobecności, zaległości prawie nadrobiłam widzę też że zrobiło sie tłoczno ,sporo nowych mam, i dobrze
Iza, jestem wreszcie ,nie miałam się z toba jak skontaktować, jakby co to pisz na priw
Iza, jestem wreszcie ,nie miałam się z toba jak skontaktować, jakby co to pisz na priw
izusia1981
Hej Aneta ,no wreszcie:-):-):-):-):-):-):-) się pojawiłaś.
Napisze,napisze
Napisze,napisze
Witam wszystkich! Jestem nowym uzytkownikiem. Jestem mama 20 miesiecznego synka, mieszkam w Doncaster od 2006 w dzielnicy Cantley. Malo znam polskich mam i bardzo chetnie poznam wiecej. Moj synek jest bardzo niesmialy i wiem, ze zabawa z rowiesnikami pomoze mu nabrac pewnosci siebie. Jezeli macie ochote, piszcie gdzie i kiedy sie spotykacie a my z przyjemnoscia sie do was dolaczymy. Pozdrawiam :-)
reklama