reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

czesc dziewczyny witam nowa koleżanke:-)
ja Mrzena równiez szukam pracy na rano i jest trochę ciężko zwłaszcza teraz w tym okresie-niestety:-(

Marta ja czekam na jakies detale od Ciebie co z ta praca gdzie sie zglosic co trezba wziasc itp bo akurat potrzebuje pilnie pracy wiec sie pisze na to jak mozesz to napisz na moje gg swój numer , a ja zadzwonie do Ciebie i wszystkiego podpytam dzieki 6591116

pozdrawiam i życzę lepszego humoru niz mój;-)

reklama
Witam!
Niedawno trafiłam na Wasze forum, w sumie przez przypadek.. powiem, że miałam ciekawą lekturę :)
Również mieszkam w Doncaster, będzie już 1,5 roku.. czas szybko płynie :) Jestem mamą 5 miesięcznej niesfornej Emilki :)
Obecnie mieszkamy na Balby, niedaleko Lidla, choć w kwietniu szykujemy się na niewielką zmianę - nadal Balby ale bliżej autostrady :)
Bardzo fajne to Wasze forum i z przyjemnością dołącze do Waszwgo grona :)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy, nie-mamy również - bo takowe są z tego co doczytałam, no i oczywiście dzieciaczki :)

Hejka mieszam w samym centrum Doncaster.Wlasciwie szukam jakies przychodni bo musze malego zarejestrowac i szkoly bylam w kilku i nigdzie niema miejsc jestem w szoku w poprzednim miescie bez problemu mial szkole a tu z tym ciezko.Czy jest jakas mama 4latka i wie moze cos o jakies szkole takiej co sie miesci blizej centrum??Pozdrawiam wszystkie mamy.

czesc dziewczyny widze ze nowe mamy dołaczyły--supeeerrrr. ja jestem mama 4latki ale moja chodzi do szkoły na Balby takze ci nie pomoge. jakby ktoras z was potrzebowala opiekunki to chetnie sie pisze, obecnie zajmuje sie 2 letnim dzieckiem ,godzina nie gra roli ,z tym ze u mnie w domu takze jak ktos ma blisko na Balby to zapraszam.

aska0901 dziękuję za miłe powitanie :) co do oferty opiekunki być może w przyszłości skorzystam :) ps. mam nadzieję, że to forum nieco bardziej się rozwinie.. i stworzymy silną grupę "mam z Doncaster" :) pozdrawiam

Hej dziewczyny:-)

Widzę że pojawiły się dwie nowe mamusie, ja również Witam serdecznie:-)

kasiutka jeśli masz problemy z znalezieniem szkoły czy przychodni a mieszkasz centrum to polecam Ci udać Ci się do Women Center, tam napewno Ci pomogą załatwić wszystkie formalności i doradzą ci co i jak należy zrobić.Pracuje tam nawet jedna polka ma na imię Ania bardzo przyjazna i miła kobieta,wierze że tam Ci pomogą:tak:.

Mój David ząbkuje jejku jak on strasznie płacze, dzisiaj miałam już pobudkę o 2 w nocy płakał tak z godzine pół godziny drzemki i znowu od początku do rana.
Czasem już mi brak sił,nie wiem jak mu pomóc, ja jestem niewyspana rozdrażniona a on wciąż płacze :-(. Nie pomagają czopki,maści,masowanie dziąseł,nic...
Może dziś będzie lepiej

Czesc dziewczyny
Witam nowe mamusie, tez jestem poczatkujaca i jeszcze sie tu troche gubie ;-)

izusia1981 nie wiem jak Ci pomoc, widze, ze probowalas juz wszystkiego, moj na szczescie zabkowanie przechodzil spokojnie, jedynie co mu dokuczalo to czasami goraczka ale zbijalam nurofenem, chyba poprostu musisz to przeczekac

Ja dzisiaj w nocy tez nie spalam mialam straszna migrene, obudzilam sie z takim bolem glowy ze nawet otwieranie oczu sprawialo mi bol, nie wiem czy to przez ta pogode...? Zmykam do roboty
Milgo dnia :-)

hej witam nowa koleżanke :-)
ja nadal jestem na etapie szukania pracy mam nadzieję , ze w koncu cos znajd:tak:
izusia niewiem jak tobie pomoc moja córa n aszczescie przechodzi spokojnie zabkowanie wiec niestety nie poradze nic ale zycze duzo cierpliwosci:-)pozdrawiam

reklama
Hejka dziewczyny .Dzieki wielkie za rady napewno skorzystam z linku od Marta0811 i przejde sie do Women Center tak jak napisala mi izusia1981 nawet nie mialam pojecia ze takie cos istnieje.Co do zabkowania to proponuje jakis schlodzony gryzaczek albo skore od chleba (babciny sposob )zeby maly sobie dziaselka wyrabial , mozna tez kostke lodu owinac w pieluszke tetrowa i masowac w miejscu w ktorym wyzyna sie zabek.Pozdrawiam wszytskie kolezanki z forum i do uslyszenia.:)

Do góry