reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Cześć dziewczyny
Ale fajnie że mam niedaleko siebie jakies mamusie, wiec może umowimy sie na jakis spacerek z dzieciaczkami- jak juz pogoda w koncu dopisze;-) Mieszkamy tu od niedawna i nie mamy jeszcze wielu znajomych.
Pzdr:-)

reklama
corka radzi sobie dobrze jeszcze czasem rano placze jak ma isc ale wychodzi juz usmiechnieta pani ja chwali ze bawi sie z angielskimi dzieciakami mimo tego ze sa 2 polki w grupie na dniach ma sie pojawic nowe polskie dziecko jakis chlopczyk u niej w grupie

hej:-) nefretete mam do Ciebie pytanko; na jakim basenie byłaś z małym tzn gdzie konkretnie? i czy się orientujesz od i do jakiego wieku dzieci można przyprowadzać na basen? i czy twój maluch miał jakąś specjalną pieluche-jakąś nieprzemakalną ? bo w Polsce to wiem, że takie są niewiem jak tutaj:confused: byłabym wdzięczna za odpowiedz;-)
marto napewno kiedyś umówimy się na jakis spacerek jak tylko trochę pogoda nam dopisze:tak:

aska0901 no to super. pytam bo slyszalam rozne opinie na temat traktowania polskich dzeci:baffled: ale wydaje mi sie ze dzieciaki potrafia byc zlosliwe czy tu czy w polsce to nie ma znaczenia.
Dżoana07 my bylismy w the dom dzieciaki mozna zabierac praktycznie od urodzenia a do jakiego wieku? hmmm chyba do dni ostatnich jak kto da rade:-D co do pieluchy to mial taka specjalna na basen. dostaniesz te pieluchy w kazdym supermarkecie;-)
Marta0811 ja tez chetnie wybiore sie na spacerek jak tylko pogoda sie poprawi:tak:

ta pogoda mnie dobija dobrze ze chociaz nie padalo jak prowadzilam mala do przedszkola i odbieralam. dzis minal miesiac odkad nie pale jestem z siebie dumna hehe

Witam wszystkie mamy. Moje pytanie skierowane jest do mam z Doncaster. A mianowicie czy w wiecie moze czy jest w Doncaster polski ginekolog? Z góry dziękuje za odp

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki.
Witam fo długiej nieobecnośći.Frzeczytałam farę ostatnich stron bo nie jestem w stanie niestety nadrobić zaległośći.
Witam nowe koleżanki!!!
Goldenko cieszę się niesamowicie że wszystko Ci się foukładało,teraz możesz sfokojnie frzygotować się na nadejście córeczki!!!!!!!!!!!
Nefretete w kraju,również fozdrawiam mocno.
A u mnie raz lefiej raz gorzej,są dni że wychodzę z skóry a dni gdy frzechodzi mnie myśl hmm a może trzecia byłaby córeczka.... hahaha żartuje ,musze teraz dać odfocząć mojemu organizmowi ciążą za ciążą jednak daje o sobie znać czasami.
Ja za niedługo również wracam do kraju,frzeczekać kryzys:-(zostawiam mojego zabiarem dzieciaczki i lecimy! wrócimy dofiero kiedy wrócą ower time.
Tymczasem musimy znależć jakiegoś wsfułlokatora jedną lub dwie osoby.
Dziewczyny może Wy znacie kogoś kto szuka ładnego fokoju,a mieszkam nafradwe w ładnym domku,5 minut od magazynów Tesco i BN&
Och ciężkie czasy nastały

Witam wszystkie mamy. Moje pytanie skierowane jest głównie do mam z Doncaster. A mianowicie czy w wiecie moze czy jest w Doncaster polski ginekolog ? Z góry dziękuje za odp

reklama
z tego co slyszalam polski ginekolog jest w londynie manchesterze i wiem ze byl w coventry moze inne dziewczyny sa bardziej zorientowane

Do góry