reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hej laseczki :-)
widze ze zbieracie sie na kurs angielskiego jak mnie tez zbierzecie to ja chetnie bym sie przeszla:-):-)jak anetko,martus moge z wami moge moge :happy2::happy2::happy2:??

reklama
ale jazda, u mojego syna w pokoju gdzie jest komputer nie ma klamki od wewnątrz i moje najmłodsze wlazło i zatrzasnęło drzwi starsze dzieci na polu a mnie juz pięśći bolą od walenia w drzwi żeby nas ktos wypuścił...

Hej.
No to byliśmy wczoraj na tym święcie ognia na stadionie,wszystko fajnie tylko lało jak z cebra,także nie byliśmy długo,jedna jazda na karazuleli bo nasz Kubuś jeszcze się boi, świecący miecz i wracaliśmy do domu zmarznięci i mokrzy.

Jeśli chodzi o nasze sfotkanie,nie macie fojecia jak bardzo bym chciała, fo całych dniach siedze w domu że za niedługo to zrobi się ze mnie odludek.Tylko jak to zrobić kiedy mój fracuje na zmiany,a mamy tylko jeden samochód:-(.Cięzko będzie mi się z Wami zgrać,ale może akurat jakoś sfasuje.
Ja jeszcze nigdy nie zostawiłam dzieci dłużej niż na godzinę:eek:.No nie raz tak,heheh jak rodziłam Davidka ale wróciłam do domu sześć godzin fo forodzie:tak::tak:.

Witam dziewczyny :-)
Z dnia na dzień coraz zimniej:eek: Kursy angielskiego i planujecie spotkanie w gronie kobiecym:-) fajna sprawa oderwać się na moment od rzeczywistości.
Dziewczyny a o co chodzi z tym women's centre?możecie mi powiedzieć co to za miejsce jest i gdzie:-)
Jakaś słaba jestem dzisiaj a jeszcze do pracki trzeba iść no ale jutro już wolne więc będę sie obijać :-D

czesc dziewczyny ale okropna pogoda powoli zaczyna nam sie z corka w domu nudzic okropnie trzeba jakos czas organizowac wymyslac co chwile nowe zabawy. jutro planuje wyjsc do miasta musze sic do banku pilnie i mam nadzieje ze nie bedzie tak okropnie a wy jak spedzacie czas w domu z pociechami w taka pogode???

reklama
Witam serdecznie:-)

misia_777 baaardzo wspólczuje:-( trzymaj sie równiez cieplutko..

my tez bylismy na fajerwerkach tylko tych koło 20.30 wiec wtedy nie padało juz tak mocno, dzieciaczkom bardzo sie podobało.:tak:
miłego wekendu zycze;-)

Do góry