reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Hej ale dawno mnie nie bylo ,to z powodu tego ze doba jest za krotka,ja zapracowana na maksa ,ale daje rade,lubie do pracy chodzic a to najwazniejsze :tak:,ostatnio ja sie rozchorowalam ,alanek mial 1 dzien goraczke ale innych objawow brak,oliwia zakatarzona,ale nie ma najgorzej,korzystamy ze sloneczka i chodzimy na spacerki.Ja wychodze do pracy po godzinie 16 a w tamtym tygodniu szlam nawet na godzine 18 lub 19 wiec z dziecmi jestem dlugo.Gorzej tylko z moim spaniem bo spie po 3 godziny:baffled:.

NULINI super ze szkolenie udane :tak:.

BETI spoznione STO LAT :tak:

Ja tak naprawde to dzieciom to dopiero od ddzis przezucam sie na wiosenna garderobe :-p

kaczucha, a ta kierownica nie skręca się za bardzo? Bo w tych drewnianych rowerkach właśnie kierownica nie kręci się dookoła, tylko lekko na boki, żeby dziecko nie straciło równowagi :)

Ale cudowna pogoda no szok normalnie !
Dziewczyny Kacoerek no bohater mały z nocnikiemszybko mu idzie opanowanie tylko , że nie woła siku wypuści jedna kropelke przychodzi do mnie ja ja widze sadzam i sika dla mnie i tak sukces! :)

Ja jeszcze biegowego nie mam ale przymierzam się
Dorotko no ty pracusiu !
Patrycjo zawitam na pewno kiedys póki co troche mało czasu

Cześć Dziewczyny,

Dziś wyniki rekrutacji do przedszkoli państwowych, Kuba niestety nie dostał się do żadnego przedszkola :( A rząd tak zachęca by mieć więcej dzieci, jak tu mieć drugie dziecko gdy nie ma dla nich nawet miejsc w przedszkolach :( Jestem tym zdołowana, bo ja niedługo prawdpodobnie rozpocznę pracę a moje dziecko nie dostało się do żadnego przedszkola... Jesteśmy skazani na prywatne, a to duży wydatek w porównaniu z państwowym :(

Też planujemy kupić młodemu rowerek puky, mają te mniejsze i większe.

HURRRRRAAAAA!!! Moja Córa od września będzie BIEDRONECZKĄ!!!
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
Dostaliśmy się do publicznego przedszkola u nas pod domem!!! Ale się cieszę :-D:-D:-D

ALEKSANDRA pracujesz nadal?

NULINI no to gratulaje dla przyszlej BIEDRONECZKI :tak:.

ASIU przykro ze Kubus nie dostal sie do przedszkola,takie niestety sa realia w dzisiejszym swiecie ,smutne to :sorry2:.

Pogoda bajera a ja jednak jeszcze tak do konca nie przezucilam dzieci w az takie wiosenne ciuchy,ale rozkrecam sie :-Di nie katuje ich w zimowych ciuchach hihihih.

Dzis nieplanowane spotkanko mialam z nasza Asia i Patrycja na placu zabaw :tak:,fajnie tak :tak:.

Ali spi,ja polezalam z oliwka,ide cos zjesc i po 16 lece dopracy,jutro na szczescie wolne.

AHA OLIWKA DOSTALA SIE DO ZEROWKI DO TEJ SZKOLY KOLO DOMU,DO TEJ CO CHCIELISMY :tak::-D

dorota, no to Młoda już na letnio, dzisiaj tylko w 2 bluzeczkach, cienkie rajstopki i legginsy :) Za to dzieci na placu zabaw w przedszkolu - szok! Zimowe kozaki, kurtki, czapki, szaliki... Współczuję... Przecież jest 20 stopni w cieniu :(

Dzięki dziewczyny za miło spędzony czas, Oskar zasnął od razu po przyjściu do domu (zresztą śpi nadal).
Gratulacje dla naszych przedszkolaków, tylko Kubuś się nie załapał:(
Dziekuje Kaczucho za namiar, umówiłam się z Panem na jutro, może coś małemu wpadnie w oko.

reklama
Ja nawet nie startowalam w rekrutacji. juz mala zapisalam do prywatnego. i poki co chadza sobie tam na godzinke-dwie. Poki co za darmo. Chce zeby sie pomalu przyzwyczajala :-)

Do góry