reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Cieszyna i okolic:)

Ehh, no to u mnie podobnie.. Staszko kaszle :-( Mamy oczyszczacz/nawilżacz, który pracuje cały czas, a i tak te paskudztwa sie mojego biedaka trzymają.. Tyle, z enie goraczkuje i humor ma super ;-)

reklama
To u nas w druga stronę, bo pojawiła sie gorączka i z nosa cieknie :-( Ehh, byle szybciutko wyzdrowiał.. No, czego i Twojemu małemu chłopakowi życzę, Klaudia :-)

No przyda się, bo biedak co kończy się działanie ibuprofenu to znów goraczkuje tak do 39 :-(
Oby jutro było lepiej :-)

to super:-)
tak dalej

nie znacie jakieś może sposobu na dorobienie kaski??
coś w domku?
nie wchodzi w grę MLM bo byłam w dwóch piramidach i nie da się na tym kroci zarobić

No nie mam niestety żadnego pomysłu.. Może jakieś rękodzieło? Wypełnianie ankiet i inne tego typu "cudowne sposoby" mozna wsadzic między bajki.. Też kiedys myślałam o jakimś dorobieniu w domu, ale sposobu nie znalazłam :-(
No opcją jeszcze jest sprowadzanie rzeczy z USA i sprzedawanie w PL, ale wiadomo jest to ryzykowne czasami (mozna nie trafić w popyt, albo przeliczyć sie w wyliczaniu zysków) no i trzeba mieć kapitał do zainwestowania - no a kurs dolara nie zachęca ;-) Jak cos wymyslisz to daj znac, może sama sie skuszę :-D

No a opiekujesz się swoim Michałkiem w domu? Może znalazłaby się jakas chetna pani i zostałabyś opiekunką do dziecka? Plus jest taki, że dzieci są razem (więc z założenia fajniej dla obu stron), a pieniadze da się zarobić :-D Nie siedzę w temacie, ale kiedyś widziałam takie ogłoszenie w Krakowie i kobieta własnie miała dziecko i chciała 6zł/h za pilnowanie cudzego - a i pewnie łatwiej Jej było bo maluchy miały towarzystwo ;-)

reklama
Do góry