Anianie93
Fanka BB :)
Też idę jutro tylko o 15:55 [emoji6]Do Gróla mam we wtorek na 16.45. Przez telefon zrobił bardzo dobre wrażenie.
,a tak to dał mi na te badania rodzinny. Na Holter już się zapisałam ,ale dopiero 17 października mi założą plus ekg bo wcześniej nie da rady bo kardiolog był 2 miesiące na urlopie i kolejki jak cholera [emoji14]
Jeszcze w razie co spróbuje gdzie indziej ,zobaczę co powie gin we wtorek.
Na nerki to robi się Kreatynine ,dziś odebrałam wyniki i są w normie Badanie dlatego ,że często powodem nadciśnienia są nerki. Pewnie dla pewności możesz zrobić. Na drugi dzień wyniki są.
Moim też marzeniem jest zmywarka ,więc teraz powiedziałam ,że bez niej się nie obejdzie i musi się zmieścić ,zmywanie naczyń to zmora
Racja dziś byłam pochodzić za białą koszulą dla młodego i myślałam ,że się rozuszczę ,albo wejdę do pierwszego sklepu i włożę głowę do lodówki hehe
Jutro musimy zrobić zakupy mojemu na wyjazd ,chleb na 1 miejscu bo mówi ,że w niemczech jeść się nie da taki ohydny [emoji14] Niestety już w niedziele jedzie Szkoda bo na wizycie go nie będzie ,ale co zrobić... Zbieramy kasę ,a w Pl nie miał by szans coś odłożyć.
aaaa i przypomnij mi ile bierze ten gin za połówkowe ,250 tak? dobrze zrozumiałam? Nie zapytałam się ,a żeby siary nie było ,że za mało wyciągnę
Jak masz z wizytą połączone połówkowe to coś koło 280zł. ja za te pierwsze badanie w 12 tygodniu dawałam 130+wizyta 180 a teraz za połówkowe też z wizytą akurat bo mi przełożył 100+180 wizyta.
Mi wyszedł bardzo wysoki ponad 180 cukier po 2godzinach na krzywej.po godzinie miałam na granicy bo jest do 180 a miałam 179,79. Ale chociaż na czczo był dobry [emoji6] Także na pewno stwierdzi cukrzycę ciążową i jakąś dietę będę musiała mieć. Najgorzej się boję, że będę musiała zastrzyki brać.... Na razie poczytałam na internecie i w miarę unikam takiego jedzenia co tam napisali. i wiadomo 0 słodkiego.
Do tego wyszły mi leukocyty w moczu na poziomie 25-30 , chyba mam infekcję bo faktycznie upławy mam duże ostatnio szczegolnie po nocy , ale nic innego nie odczuwam. Bakterii nie wykryto(w moczu) także może mi posiew zrobi.... i antybiotyk pewnie przypisze.
Kurczę- do 17.10 to trochę czasu jeszcze. Może się okaże, że nie bedziesz musiała tego zakładać ? Ale w sumie to lepiej już sprawdzić jak dają.
Dzisiaj mamy przyjemny chodek na reszcie [emoji4] przynajmniej dzieciaki na rozpoczęciu nie popadają jak muchy .
Ostatnia edycja: