Ja pochodzę z zach-pom z pod Koszalina dokładnie. Tu jestem od 2013 r ale bardziej od 2015 liczę bo 2 lata pierwsze często byłem w domu u rodziców i nie byłam z Chodzieżą związana.
Co do ginekologów to nie za duży tu wybór, ja z polecenia chodzę prywatnie do p. Gróla . Jestem zadowolona, zawsze odpowiada na pytania i sam coś też z siebie opisuje. Można czasem pożartować itp. Wizyty trochę drogie ale na każdym jest usg ze zdjeciami dla mnie.
Mój sie zadeklarował, że zimą będzie co rano rozpalał, bo my ze wsi i tylko dokladanie będzie na mojej głowie. Ale zimą i tak więcej jest w domu więc nie będzie źle.
Na szkołach tutejszych się nie znam, bo nie chodzilam tutaj, a dzieci nie mam jeszcze także to dopiero będę za kilka dobrych lat się tym interesowała
Plusy- ja lubię spokój i takie miasteczko jak Chodzież jest dla mnie idealne. Nie lubię dużych miast. Mamy fajną promenade. miasto trochę się rozwija ostatnio pod względem sanych sklepów chociażby więc coraz wiecej mozna załatwić nie jeżdżąc daleko . Minusy- służba zdowia , brak ścieżek rowerowych do Chodzieży, mało atrakcji wg mnie. Jak już jest coś ciekawego to albo ceny straszą albo tak mało biletów że ciężko się dostać.