reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

no ja jednak nie moge na kulki bo moj nie zabierze fotelikow bo szybe od starego stolika musi wlozyc do bagaznika a na tylach ma srolik,bo udalo nam sie sprzedac.a bez fotelikow ja nie jezdze.

reklama
Hmmm

Zaneta - szkoda:-(

mamatrojeczki - dzieki za link. Widze ze tutaj moga chodzic tez dzieci ponizej 6mies. W sumie moja sie jeszcze wiekowo kwalifikuje na FREE heheh:-D:-D
No niestety chyba tylko ja jedna chetna a co ja sama szla bede....

Dzień dobry kobietki ja dziś wolne od pracy ...ale nic się nie chce zaraz kawusie wypić i brać sie za porządek !!!!:szok::tak:

ja też bym sięwybrała na kulki ale za daleko dla mnie a mój w pracy , w inny dzień to i mi może bendzię pasowało ....:tak:

oki uciekam się brać za coś .....

miłego dnia życzę ....

czesc
Pogoda nam sie zapowiada calkiem niezle ,choc wietrznie .Jednak jak wracalam z przedszkola to bylo mi bardzo cieplo .Pozniej jak pojde po Dominika to wezme pilke i pojdziemy na boisko .
Jak tam po dniu kobiet? kwiaty dostalyscie ?
o rany nie mam podgladu i nie wiem co kto pisal :zawstydzona/y:.

Czesc Dziewczyny:-)
U mnie nuda niuna w przedszkolu a ja szperam w internecie:tak:
Renuska oj tak dostalam kwiatki i to nie jedne:-p Ja tez jak dzisiaj wracalam z przedszkola to sie zgrzalam, chyba czas sie przezucic na wiosenna kurtke, tylko najpierw trzeba sie na zakupy wybrac:sorry2:
Emilka mnie tez balagan przywoluje aby cos z tym zrobic ale mi sie tak bardzo nie chce:zawstydzona/y: niech ktos da mi kopa na rozped:-D
Monia najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe;-)
Dobra spadam zapodac jakas kawe i chyba naprawde musze sie ruszyc:tak:

hej hej:-)

ale pogoda się fajna robi,może weekend będzie ładny,to będziemy siedzieć na dworze:tak:

agaam mi się udało kupić w szmateksie kurtke z nexta wiosenną za smieszne pieniądze,bo teraz w zimowej to by się zgrzał.A druga na ebayu z gapa,także mam problem z głowy:tak:bo znając życie jakbym szukała na szybko to nic by nie było.

monia a co miałaś urodzinki?jak tak to sto lat :-)

ja dostałam kwiaty od moich chłopaków:tak: miło :)

my dzisiaj byliśmy na playgroups,ważenie było i mały ma już 9.300,więc jest co nosić.

kurde musze się wziąść za szukanie pracy,trzeba po agencjach pochodzić porejestrować się...

ide zmywac bo za chwile mój wróci z pracy a w kuchni byrdel

Cześć dziewczynki:-)

Dziękuję za życzenia:-D Od lubego dostałam kwiatki i prezent, bo mam podwójne święto hihi.:-D

Mała ma nowe upodobania wyciąga moje garnki z szafek jak coś w kuchni robię i też gotuje. Kupiliśmy jej cały zestaw "małej kucharki"/ ale jak jest w kuchni musi bawić się moimi "zabawkami":-D. Potem wszystkich karmi:-)
Pomaga mi we wszystkim w domu. Normalnie cudne dziecko hihi.

Izunia - to fajnie, że udało Ci się z kurtkami, ja też muszę wiosenną małej kupić, bo z poprzedniej wyrosła. A co do urodzin to miałam wczoraj:tak:

Emilka - no tak zamiast odpocząć w wolny dzień to sprzątasz:-D

Renuska - ja już w wiosennym płaszczyku chodzę, a ja gorąca kobieta jestem:tak:

Ok uciekam papa

reklama
Do góry