reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
HAGIE-ja tez korzystam z tej stronki co KASIA8118 podala:tak:

KASIA8118-to teraz wiecie przynajmniej na czym stoicie,a pare tygodni szybko zleci:-)

WERKA-mi sie wydaje ze twoja mala jest jeszcze za mala na taki syrop,takie lekarstwa sie raczej podaje po 1 roku:eek:Jak bardzo mocno kaszle to moze wybierz sie do lekarza,niech oslucha ja,zeby nie poszlo jej na oskrzela albo pluca,bedziesz wtedy spokojniejsza.
A dla takich malych dzieci na kaszel pamietam ze mi przepisywali syrop prawoslazowy jedynie,wapno ,vit c i masci rozgrzewajace.

czolem ja juz pobudka na szczescie wszystko ju z w pozadku i Natalka bryka
Hagie i o ktorej zasnelas ja tez mam takie dni ze niekiedy nie moge wcale spac alew po ciezkich tdudach zasypiam
oki zmykam robic sniadanie powoli wiki

dzien dobry :-D
ja ma dzisaj luz dziecko u opiekunki wiec ja zaraz zawijam kiece i lece na miasto po ciuszki bo jzu w swoje sie nie mieszcze od dawna :zawstydzona/y:wczoraj oj maz na mnie nakrzyczal ze ma dosc mego widoku w starych dresach :confused2:.

hejka
my dzisiaj mamy lenia,znaczy sie ja.wczoraj zaszalalam i posiedzialam do 23!!i wypilam z A po piwku a rano trzebabylo wstac.kiedy ja sie wyspie?????
samaryn-no ja wlasnie wczoraj tez w banku bylam ale chyba bede zmuszona zrezygnowac z HSBC po siedmiu latach :-/
werkamirek-jak mala?
hagie-ja mialam w tamtym tyg tak ze wypilam dosyc pozno kawe a pozniej musialam barany liczyc!
mialam jechac z dziecmi do shibden parku ale chyba sobie odpuszcze.bo jak sobie pomysle o tych autobusach i tym ze Maja jak zawsze bedzie w nich ryczec to az sie odechciewa.przejde sie tylko do naszego :-)

Witam.

Ja właśnie piję drugą kawkę.Olinek ogląda bajki.Zaraz ogarnę mieszkanie i wyruszamy na spacer bo szkoda siedzieć w domu.Pogoda niczego sobie trochę szaro ale całkiem przyjemnie.Oby tylko nie padało.

Tynia i wiki dobrze że z małą już wszystko Ok.:tak:

Samaryn jakiś czas temu oglądaliśmy domek na sprzedaż na twojej dzielnicy ale się jednak nie zdecydowaliśmy :no:.To był taki domek kilkuletni w miarę nowy ale strasznie zaniedbany :sorry:.No i ogród strasznie mały i kuchnia też do bani.Fajnie ze jesteście już na swoim zawsze to inaczej.Po co komuś kieszenie nabijać:tak:.

WerkaMirek mi się wydaje że twoja gwiazda to jeszcze za mała na syropki :sorry:.Może warto przejść się do lekarza:tak:.

zaneta ojoj a czemu musisz zrezygnowac z konta w Hsbc?? moze ja ci jakos pomoge??:-)
kasia8118 kupno domu to chyba najwieksza decyzja zyciowa , ja jestem wybredna i domu szukalismy chyba 3 miesiace :-D powiem ci ze ten dom co mamy tez byl do remontu ale kuchnia jest duza i mam 3 sypialnie z tylu ogrodek i z przodu. teraz konczymy remont powoli jeszcze tylko lazienka i przedpokoj no i mi sie marzy nowa kuchnia ale moj maz udaje gluchego jak mu o tym mowie :wściekła/y:

Smaryn fajnie tak miec swoje cztery katy a kuchnie zrobisz sobie napewno :tak::tak::tak:
Werka i bylas z mala u lekarza co ci powiedzial???????
Zanetka a czemu musisz zrezygnowac za skure ci zaszli:-:)-(
ja juz pranko zrobilam wlasnie moja gwaizda mala je sciaga z suszarki a jak jej mowie zeby tego nie robila to sie smieje obiadek tez zaraz zrobie a potem wyskocze na maly spacerek :tak::tak::tak:

reklama
Dzien doberek:-)

My poo wizycie u lekarki, oczywiscie leku nie dostalismy. Nic:eek:! Szczepienie zostalo przelozone za tydzien. Jesli bedziie zdrowa to zaszczepia.
Oczywiscie lekarka powiedziala siedziec w domu, i sie wygrzewac. W polsce dawno bym dostala juz antybiotyk a tutaj sie doprosic nie moge, bo przeciez malutka nie ma goraczki... ale jak przychoddzi godz 22-23 to jest ryk i nie wiadomo co o kaman...:crazy::crazy:

Ide obiadek robic. czekam na syrop sinecod, i navisin dla niemowlat. zamowilam w sobote i jeszcze nie doszlo :wściekła/y:

Do góry