reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam serdecznie Wszystkie Mamy :)
Ja jestem nowa w Bradford...Mam 11-miesięczną córeczkę Zuzię i mam pytanko - w jakim wieku były Wasze dzieci, kiedy pierwszy raz zabrałyście je do dentysty??? Bo ostatnio Health Visitor'ka spytała mnie, czy byłam już z córką u stomatologa i prawdę mówiąć strasznie mnie to pytanie zaskoczyło, przecież moje dziecko ma dopiero niecałe 11 miesięcy...A jak to wyglądało u Was?
Pozdrawiam i bardzo chętnie się z Wami zapoznam :)

reklama
Czesc:-)

WisIENKA-a Ty juz z powrotem:confused::confused::confused:Ale to szybko zlecialo:szok:

Zaraz chyba Graziul tez wraca,nie???

HAGIE-Witaj wsrod Nas:-)Ja sie rejestrowalam do dentysty przez jakas strone,ale boziuuuuuuuuuuuu nie pamietam jaka:baffled:i oni potem mi do domu dokumenty przyslali do wypelnienia i zanim mi przyznali miejsce w przychodni dentystycznej minelo chyba z 8 miesiecy:confused:wiec moze dlatego Ci hv powiedziala ze czas sie tym zainteresowac:tak:

EMILKA-a Ty nie boisz sie tak rano sama chodzic?czy ktos Ciebie podwozi?

WERKA-ja Ci tez nic nie doradze co do tabletek,bo takowych nie biore:-DMi sie tez wydawalo ze na bd19 duzo jest Polakow

RENUSKA-MOI pewnie by byli zadowoleni ,jakby cala miska im slodyczy zostala:-D

Ide zerknac na moj mega szybko obiad-frytki:-D:-D:-D

Siemanko LASECZKI MAŁA ŚPI TO MAM CHWILKE !!!!!!!:-D
SAM BYM TROSZKE POSPAŁA :tak:
DORIS nie no sama chodze rano bo mój H musi z mała zostać bo jak by się przebudziła to by było :szok:
ale tylko co drugi tydzień chodzę na autobus bo jak mój H ma na rano to mnie zawozi .... a jeszcze niebylo tak zle !!!! :-D
hagie no mi nic nie mówiła o dętyście , ale musimy się zapisać , ale zapisy są dopiero od stycznia!!!!!

Ja jeszcze pociągnę temat tego dentysty...Dziewczyny poradźcie mi, gdzie go w ogóle szukać i jak tu wygląda rejestracja, bo ja zielona jestem,a w Bradford mieszkam od niedawna i nie wiem, co, gdzie i w ogóle...A może któraś z Was mieszka w okolicy Asdy (BD4)?

HaGie witaj ja mieszkam na bd15 wiec troche kawalek od ciebir a w sprawie dentysty nie pomoge bo nawet nie jestem jeszcze nigdzie zapisana trzeb ato w koncu zrobic bo jak trzeba bedzie isc z dziewczynkami to potem nie bedzie jak
Doris jesli ci sie przypomni ta stronka to napisz bo ja to bym sie na niej zarejestrowala :-)

Hej:)

HaGie witaj:) Zadzwoń sobie pod numer 08002985787 i powiedz że jeszcze nie masz dentysty i oni Ci znajdą przychodnię w której są wolne miejsca:)

Ja właśnie szperam na ebayu za kurtką dla mojej Olivki. Niby miałam dla niej dwie ale jedną wyprałam i kurde ściągacz puścił i wygląda teraz jak szmatka:(

Witam wieczornie:tak: moje pociechy juz spia wiec mam troche czasu dla siebie:-D
HaGie witam i ja Cie serdecznie:tak:co do dentysty to moja corcia jest zapisana do tej przychodni na Holme Lane to jest chyba na bd4 ale czy na pewno tego nie wiem:zawstydzona/y: tam pracuja polskie dziewczyny w recepcji wiec czasami jest troche latwiej wytlumaczyc o co chodzi:happy2: ale jezeli chodzi o mnie to ja lecze swoje i corki zeby w PL..mialam jakis czas temu problem z zebami mojej Emilki..wyrosly jej stale zeby a niestety mleczaki nie wypadly,wiec umowilam sie na wizyte..stomatolog powiedzial mi tylko ze tak czasami jest i ze stale zeby wypchna mleczaki..ale niestety tak sie nie stalo:no:zrobilam to w PL jak bylam ostatnio,po prostu moja stomatolog je wyrwala..a moja Emilka jak pochodzilaby dluzej z tymi zebami mialaby krzywy zgryz:zawstydzona/y:
Doris ano ja juz z powrotem..szybko zlecialo,bylismy tylko niecale dwa tygodnie,jak dla mnie troche za krotko..bo ledwo sie przyzwyczailam juz musialam wracac:-Dja tez bym chciala ta stronke bo moze znajde stomatologa blizej siebie...a Graziul chybajakos po mnie miala wracac:tak:

..a moze ktoras z Was korzystala z uslug tego dentysty w Wakefield???
Dobra czas troche poprasowac bo jak bede tak odkladac to w tydzien sie nie wyrobie:-D

[h=3][/h]

hej dziewczyny

Z góry przepraszam,że się nie odzywałam,ale poprostu zapomniałam:-) i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie.Zaczęłam chodzić na fittness,więc w ciągu dnia staram się wszystko ogarnąć,żeby wieczorem wyjść na godz.Mój w tym czasie jest z małym,ale przeważnie mały już śpi,więc ma spokój.

My we wtorek lecimy do pl,na szczęście mój leci ze mną,więc nie będzie tak zle,jakoś damy rade:)

Hagie Witaj:)Na jakiś mądrych stronach czytałam,że jak dziecku wyjdzie pierwszy ząbek to powinno sie pójść do dentysty,ale ile w tym prawdy to nie wiem.Ale skoro doris pisała,że była w dzieckiem w wieku 8 miesięcy to może coś z tym jest.

Werka ja w sprawie tabletek nie pomogę,bo mam implant.I też mnie już doprowadza do szału.co chwile plamienia.a jak dzwoniłam spytac się czy to normalne,to oczywiście wszystko jest normal:wściekła/y:

reklama
Agaam Cleckheaton to jest mała mieścina i fakt wszyscy się znają.Ale ja jakoś nie utrzymuje bliższych relacji,tylko "cześć-cześć"Zraziłam się kilka razy to "przyjaciół"i wole być troche z boku.
I możliwe,że znam Twoja bratową.

A na plygroups super.po pierwszych zajęciach mały był tak wymęczony,że spał popołudniu najpierw 3 godz a pózniej 1.5.narazie leży sobie na dywanie i podziwia dzieci,ale jak zacznie biegać to będzie mial tam co robić.No i nie ma zadnych polek.1 raz jak byłam to była,ale z innej miejscowości,i tylko raz ją widziałam.

uciekam zrobić jakieś jedzonko mojemu dziecku,bo szaleje w jumperoo i głodny po drzemce

Do góry