reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Dzięki dziewczyny za odp.w sprawie szewca.Tak czułam po kościach ze wymiana fleków to będzie drogi interes.Może podejdę tam gdzie Doris pisze ,ale 10f to na pewno nie zapłacę wolę sobie dłożyc 20f i kupic nowe.

reklama
sorka ze sie dolaczylam aleee....kasia8118 w shipley na markecie wymieniaja i za przyzwoite pieniadze...tam na dole pod zegarem :tak:

hej piatkowo
zima zbliza zie wielkimi krokami, coz musze swoja szafe w jakies cieple swetry uzupelnic, bo mam same letnie ciuchy. na szczescie Nikola na zime gotowa- wczoraj sprawdzalam czy jeszcze pasuje na nia kombinezon z zeszlego roku i cale szczescie jest dobry.  jeszcze tylko buty zimowe z korzuszkiem:-) potrzebuje

kasia- ja kiedys robilam fleki w kirkgate w centrum bradford i placilam £5 ale teraz nie wiem jaka cene ten pan sobie zaspiewa

czesc ja tylko na chwile bo zaraz wychodze jesli chodzi o Wiki spanie to ona jest juz lozku o 20 a jak wylaczam tel to mowi ze jej sie spac nie che ale i tak zasypia wczoraj poszla spac o 21:15 i byla wyspana a wstaal o 8:00 to spi prawie 11 godzin wiec mi sie wydaje ze jest oki ale tez musi sie przyzwyczaic do wstawania bo w nursery chodzila na popoludnie oki zbieram sie bo jeszcze musze Natalke nakarmic

Czesc i czolem:-)

U nas jakos leci, moj P spi chory Victoria oglada bajki na gorze a ja mam chwile dla siebie:tak: Dzis przedszzkole zaliczone:tak: Niunka sama zostala na godzinke, wiec jestem z niej dumna ze dala rade:tak: Mam nadzieje ze teraz juz z czasem bedzie lepiej i bedzie zostawala sama:tak:

Tynia no w zasadzie 12h snu to jest wystarczajaco:tak:
Agnieszkauk moja Vicky juz tez gotowa na zime;-) Wszystko juz ma, nawet na zime ma 3kurtki:-D bo dwie z zeszlego roku sa na nia dobre, a trzecia dostala od Cioci Asiuni:tak: Ale za to ja bede musiala sie chyba wybrac na zakupy no i moj P, az sie tego boje bo ja i on nalezymy do wybrednych ludzi:-D
Kasia z tymi butami to masz racje, ja glupia wczesniej oddajac buty nie zapytalam o cene, bo gdybym wiedziala ze tyle mnie skasuja to odpuscilabym sobie i wolalabym dolozyc i kupic sobie jakies nowe butki:sorry:
Werkamirek te deski trzeba kupic osobno, wiem bo my mielismy ten sam problem:tak: Musielismy wracac specjalnie do ikei po te deski bo bylismy pewni ze sa w kompelcie a tu zonk:-D

no nic czas na obiad, milego popoludnia wszystkim zycze:tak:

Agam dzieki, kuz...wa a ja juz juz zamowilam lozko z dostawa do domu posciela i itd...No strzelic sobie w leb mozna!! na zdjeciu pokazane sa listewki do lozka...
No ladnie, udam poprostu ze nie wiedzialam :-D:-D
I udam rownie zdziwiona, i ze skarga zadzwonie do IKEA:cool:

SULTAN LURÖY slatted bed base is included in the price, but is packaged separately. Tak jest napisane w opisie tego lozka. To chyba oznacza ze jest w zestawie???

Hej:)
Ja jakaś senna dzisiaj jestem. Wróciliśmy właśnie ze spacerku. Olivia cały czas na nogach, ostatnio wogóle w wózku nie chce, za rączkę zresztą też. Jak przechodziliśmy gdzieś przez ulicę to musiałam ją na siłę trzymać:crazy: Małpiszon mały:-D Teraz oglądają shreka a ja mam zamułkę. Chyba zaraz sobie kawkę zaserwuję:tak:

Werka no my też kupowaliśmy osobno. Nam już w sklepie pracownik doradził bo te deski też masz różne różniaste, aż zakręcić się idzie. My wybraliśmy te najzwyklejsze.

edit. pisałam tego posta o 16.30. Zamiast zatwierdzić to wyszłam ze strony o czym zorientowałam się dopiero teraz, ale że komputer to mądra rzecz to cofnęłam się kilka stron i znalazłam swojego posta dzięki czemu nie muszę pisac go raz jeszcze:-D
Teraz już dzieci po kąpieli zaraz dostaną kolację i pójdą spać:)

reklama
Do góry