reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam..faktycznie zimno sie zrobilo,moja Em juz w zimowej kurtce chodzi do szkoly..ja tez musze na jakies zakupy sie wybrac bo nie mam dla niej butow,moze na weekend sie jakos uda:tak:
alex,tynia no to macie fajnie..u nas to roznie bywa bo moj maly takze siedzi w hustawce i bujaku ale nie na dlugo bo zaraz zaczyna mu sie nudzic.Ostatnio byl troche bardziej marudny niz zwykle myslalam ze to na zeby ale chyba nie bo nic tam nie widze:-(Tynia dzieki za zaproszenie,napewno skorzystam..ja tez mam dzisaj prasowanie,zreszta prawie codziennie,moj David chlusta mi mlekiem juza sama nie wiem czy to refluks czy nie bo raz lepiej raz gorzej.
agnieszkaUK jezeli Nicola byla zawiedziona ze musiala isc do domu widocznie jej sie podoba w przedszkolu..na ile czasu idzie pierwszego dnia?bo jak moja poszla zostala godzinke pierwszy raz..
ide kapiel malemu szykowac:-)

reklama
Witam.
U mnie chłopaki już umyte i siedzą grzecznie i oglądają bajki.Na dworze faktycznie strasznie się ochłodziło jesień pełną parą.Ciesze się że mój blok jest już ocieplony i chyba już końcówka remontu bo dzisiaj zaczęli go malowac.

Mam do was pytanie babeczki czy korzystacie z usług szewca?Jeśli tak to gdzie?Może któraś wie ile kosztuje wymiana fleków?

Hej:)

I na mnie przyszła pora żeby się odezwać:)
Właśnie położyłam moje bąki spać i będzie święty spokój. Olivia to taki straszny wyjec się zrobiła ostatnio że ciężko z nią wytrzymać. mam nadzieję że jej przejdzie:crazy:
tak poza tym to nuuuudy, niby nic się nie dzieje a dni mi lecą strasznie szybko:baffled:

Wisienka ja chyba jeszcze nie witałam się z Tobą (forumowy leń mnie ogarnął:-D) Ja już też się czaję z zimowymi kurtkami, tzn narazie tylko o nich gadam ale chyba już wkońcu wyciągnę z szafy.

Werkaimirek jak u Ciebie?? Cisza?? Moja koleżanka ma na jutro termin i ja razem z nią czekam jak na szpilkach aż się zacznie:-D Przywieźli Wam łózko? Zadowolona jesteś? Ja mam właśnie takie jak w linku tylko że super king size czyli 180x200:rofl2: ale to dlatego że często a właściwie codziennie mamy 4-letniego gościa który lubi spać w poprzek:-D

AgnieszkaUK bo zdaje się że w UK nie robią zdjęć klasowych, przynajmniej u nas nie robią.

Jezuuuu, jak już ciemno jest na dworzu:szok: Ja chcę latoooooooooooooo:-(

SYLWIA ZDJECIA KLASOWE ROBIA TYLKO JAK DLA MNIE TO TROCHE DROGI GIT
moja mala spi a wieksza juz sie szykuje do łóżka jeszcze tylko kolacje zle i do spania bo rano mi rarudzi ze sie nie wyspala wiec o 8 juz chce zeby lezxal oglada bajke a o 21 wylaczam tel i idzie spac albo juz spi choc ostatnio to mowi ze nie chce jej sie spac i marudzo ze chce jeszcze bajke ale mowie ze czas sie skonczylk pomarudzi i pojkdzie w koncu spac oki zmykam P sie kapie a jak wyjdzie to pewnie on usiadzie na kompa wiec zmykam kobietk ido uslyszonka i prosze pisac!!!!!!!

Czesc Wieczorowo:-) Widze ze na wieczor cos sie ruszylo:tak: oby tak dalej bo ostatnio same lenie tu sa:-D

Tynia i tak wydaje mi sie ze Twoja Wiki pozno chodzi spac:sorry: Nie dziwie sie ze jest rano nie wyspana:-p o 21 to ja juz prawie spie:-D
Sylwiam w koncu sie odezwalas:-p nie ladnie nie ladnie tak dlugo nic nie pisac;-) no to widze ze Olivia z Victoria moglyby sobie podac raczki apropo wycia:-D Vicky nawet na obcych piszczy jak ktos sie na nia spojrzy:sorry: az czasami mi glupio:baffled:
Wisienka tak to prawda strasznie sie ochlodzilo:-( nie dziwie Ci sie ze Mala chodzi juz w zimowej kurtce, szczegolnie ze z rana to pewnie jeszcze wieksza kosta jest:baffled:
Agnieszkauk no to widac ze Nikoli spodobalo sie w przedszkolu, ale oby bez mamy tez jej sie podobalo;-)
Kasia ja kiedys dalam buty do zrobienia wlasnie fleki i skroili jak za zboze:szok: za ta cene moglam miec prawie drugie buty:wściekła/y: ale nie wiem jak sa ceny w miescie bo ja robilam u siebie na Wyku:tak:
Werkamirek wlasnie jak tam? cos dlugo sie nie odzywasz, czyzby juz po???:-)

Dobra uciekam pod kolderke, milej i spokojnej nocki wszystkim zycze:-)

Czesc :)

WERKA-czyzbys juz rodzila ? :)))

TYNIA-moze w waszej szkole inna firma robi zdjecia,bo u nas klasowych nie robia .
Mi tez sie wydaje ze twoja Wiktoria pozno chdzi spac,moj David spi juz o 7 ,a Kuba o 8.15 juz w lozku lezy i czyta :) ale zanim zasnie to jest 9 albo pozniej.Ale w wieku twojej Wiki to chodzil po 7 spac i zaraz zasypial.

KASIA8118-ja kiedys wymienialam fleki na hali w bradford,placilam wtedy 4funty
Ciekawe czy u nas bede ocieplac ?

AGNIESZKAUK-widac Nikola juz zwarta i gotowa do szkoly :)

Hej :) kasia8118 dziekuje bardzo ale ja chyba juz wszystko probowalam..tutaj dostalam gaviscon do mleka a moj D przywozil mi z Pl Nutriton,na poczatku moze i pomagalo ale pozniej juz nie za bardzo. David mi dalej ulewa ale health visitor mi powiedziala ze jezeli dobrze przybiera na wadze to jest ok..Moj maly jest tez strasznie skrecony moze tez dlatego tak czesto mu sie ulewa,ale dziekuje:-)
agaam moja Em chodzi spac 21-21.30 wczesniej nawet nie da rady jej polozyc:baffled: a rano jak idziemy do szkoly to troche zimno tyle dobrze ze mam jakies 5 min drogi:happy:
u nas w szkole byly robione zdjecia klasowe ale w reception na koniec roku no i oczywiscie pojedyncze gdzies polowie roku a w nursery tylko pojedyncze:tak:
ide sie kapac i lulu..dobranoc dziewczyny:-)

reklama
Witajcie dziewuszki!!!

Kurde od nowa musze pisac. A porzadna wiadomosc juz napisalam.
No wiec dalej jestem w dwupaku, dzisiaj przyleciala do mnie mamuska. I temu sie nie odzywalam. a do tego mamy przemeblowanko-remontowo. Przenosimy sie do sypialni na dol bo jest cieplejsza. Chociaz na zime. I musimy zdazyc do niedizeli bo znajomymi wracaja z polski..I zabieraja ze soba 3ludzi na tydzien:baffled: Wkurzona ejstem na maxa, bo to moj najgoretszy tydzien, a oni mi tu cholote sciagaja!!:angry::crazy:
Kiedy tak naprawde moge w kazdej chwili zaczac rodzic!

Sylwia.m bardzo chetnie bym wpadla do ciebie, ale niestety nie wyrobie sie. Jutro moj bedzie meble znosil, musze je pomyc, poukladac ciuchy, przeprac zaslony, poprasowac!:eek:
Bardzo dziekuje za zaproszenie, i za pamiec...
Wlasnie chcialam sie zapytac. Czy jak kupowalas ta rame z ikea, to dno drewniane bylo juz w komplecie?:tak:Bo na orginalnej stronce pisze ze materac i dno drewniane sie dokupuje. a na fotce jest pokazany spod drewniany. Nic nie kumam...
Przyszedl nam juz materac. 25cm, i mega twardasny, Taki jak chcialam. Ohh

Dziewczynki przepraszam ze kazdej z WAS nie odp. Przeczytalam wszystko. to bardzo mile ze sie interesujecie!! Chyba przenosze ta ciaze, pomimo odejscia czopu...:eek::eek:

Milej nocki zycze...Naskrobie jutro wiecej!!

Do góry