reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej:)

Faktycznie czlowiekowi trudno dogodzić. Wczoraj za gorąco dzisiaj też źle bo pada. Chociaż ja uwielbiam powietrze po deszczu, jest takie rzeźkie. Lubię w taką pogodę spacerować:tak:

Renuska, Agaam dzieci często mają takie okresy że raz mają super apetyt a potem nagle zmieniają się w niejadki. Wasze dziewczyny dobrze wyglądają więc póki co nie przejmujcie się;-)
Chociaż wiem że to nie takie proste bo sama mam w domu niejadka:baffled:

Agaam ja chętnie wezmę Twoją na 2 godzinki a za to Wy weźcie moją na nocnikowe szkolenie:-D

Graziul
ja też dzisiaj trochę na wpół przytomna chodzę. Ostatnie dwa dni dzieci wstawały o 9 a dzisiaj Olivia obudziła się o 6.15:szok: wolę tą dłuższą opcję:-D

Nika ja też chętnie wybiorę się na farmę:tak:

Kasia8118 szerokiej drogi i udanego urlopu:-)

reklama
Witajcie.

Przepraszam ze dopiero odp. Ale wczoraj mialam wizyte u lekarza, i przezywam dzis TRAUME psychiczna. Mialam colposcopy, biopsy wymaz cytologie, bardzo nie przyjemne i bolesne! Ale wkoncu sama sie o to prosilam!!
No i wczoraj szybko wracalam juz do domu prosto do lozka. Dopiero teraz wylazlam!

Graziul - ja wczoraj i tak bym nie dala rady przyjechac. No i przepraszam ze dzisiaj tez nie! Moze na przyszly tydzien??
Po tym badaniu wszystko mnie boli, brzuch itd...
Az zaczynam sie obawiac czy to zle nie wplynie na ciaze:szok:

Nika - ja juz wypelnilam te papiery ale chcialabym zeby ktos sprawdzic czy dobrze je wypelnilam. Zalezy mi zeby ktos okiem zerknal. Bo wiadomo jak to jest tutaj czegos nie wypelnisz nie powiedza co zle. Tylko odsylaja i potem znow czekanie na odp....

a wszystkim dziewczynom dziekuje za dobre checi!!:-D

Pogoda dzis do d.upy...

A co jest na tej farmie??

Ja dzis mam masakryczny dzien:angry: £aze jak cma jakas:szok:
Dzieci tez marudza bo nuda,chcialam wyjsc na chwile ale nie ma chyba sensu bo co kilka minut pada od nowa. Wypilam 2 kawy i nic:wściekła/y: Nawet mi sie do fryzjera nie chce isc;-)
AGAAM - moja N bardzo marnie je odkad skonczyla rok!! ma dni ze lepiej ,ale to sa 2-3 dni ,a ogolnie kicha,kanapki nie ma mowy zeby ruszyla ,z obiadu tylko zupa i to kilka lyzek..i wciaz tylko wola picie ,naprzemian z mlekiem i slodyczami-ktore oczywiscie ma wydzielane:tak: Jest szczupla jak sie rozbierze ,ale zdrowa i wage ma odpow do wzr,wiec juz wrzucilam na luz ,bo oszalec mozna z tego ciaglego zamartwiania sie...chyba w sumie nawet na zapas:tak:;-)
RENUSKA- widzisz moj E byl marny do jedzenia a ter nie nadazam,bo wciaz glodny i glodny:baffled: a Jasminka sie niejadek zrobila...a co wcale ci sloiczkow nie je??
SYLWIA- oj z ta wybrednoscia czlowieka to naprawde....mi to tez nigdy nie dogodzi..i na pogode stale narzekam:crazy:
WERKAIMIREK- to Cie niezle wymeczyli:crazy: wspolczuje dolegliwosci:-( Ja mysle ,ze jakby to mialo zaszkodzic ciazy to by Ci raczej nie zrobili tych badan:baffled: No ale stres dla dzidzi mogl byc..czasem jednak nie mamy wyboru przeciez:baffled: Spoko ,zgadamy sie jresz ,bo ciezko mi planowac cos tyle dni naprzod;-)

Hej!!!ja dopiero teraz bo mam chwilke!!Filipek spi,ola sie bawi a my z moim P zaraz bedziemy fajny film oglądali!!!U nas wszystko po staremu,moj mężulek mial wczoraj urodzinki wiec troche świetowalismy i bardzo pózno poszlismy spac,wiec ja tak jak Graziul i Sylwia zmeczona strasznie!!!
Renuska,Agaam-sylwia ma racje raz jest tak a raz tak!!!!takze nie macie co sie denerwowac!!!
Kasia-szczesliwej podrozy!!!i udanego urlopu!!!
Doris-oj jak ja ci zazdroszcze!!!
Werkamirek-wspóczuje!!!

Dobra uciekam,bo P woła na film!Pozniej cos skrobne!!

Asiunia przekaż mężowi życzenia:) Kilka dni temu widziałam na nk przypomnienie o Jego urodzinach ale wczoraj już nie wchodziłam i mi z glowy wyleciało:zawstydzona/y: Także spóźnione ale szczere wszystkiego naj naj:-)
Jaki film oglądacie?

Graziul ja dzisiaj tak samo się czuję. Kręcę się tylko z kąta w kąt. Za co się nie wezmę to zaraz odkładam bo mi się odechciewa:-D
Werkaimirek a czemu miałaś robione to badanie? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj;-)

Agaam i co skończyła Vicky już tą parówkę czy dałaś jej ciasteczko:-D

Muszę iść na górę do Marcela. Jest tam bardzo cicho i albo zasnął albo łobuzuje. trzeba to skontrolować:-D:-D

hej ale sie rozpisalyscie , a ja nie mam czasu na czytanie :) malutka dzis strasznie w nocy sie rzucala i o 5 rano wzielam ja do nas do lozka... spala do 7.30 a pozniej od 8.20 do 11 :)
werkaimirek - oj rzeczywiscie musialas przejsc bidulko... ja mialam jak bylam w ciaz robioe edo badaie giekologicze i slala ze re z bolu....
nika - ja tez chetna na farme - to kiedy?
asiunia - rozniez przekaz mezulkowi zyczenia urodzinowe.
sylwia -a ja dzisiaj o tobie myslalam i juz prawie siegnelam po tel zeby sie do ciebie wprosic na kawke hihihi
graziul - humor ci sie pprawil?

Marta trzeba było dzwonić, ja dzisiaj zamulałam cały dzień i myślałam sobie, że ktos mógłby mnie odwiedzić:tak:

Jutro też siedzę w domu bo trenujemy z Olivką nocnikowanie więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam na kawkę:-)

Czesc :)))

ASIUNIA-od nas tez zloz Picie zyczenia urodzinowe :)))
A ty nie masz ochoty wyslac Oli na te zajecia wakacyjne?Kuba w nastpenym tygdoniu idzie w poniedzialek i wtorek ,beda sie uczyc hip hopu i street dance,

SYLWIA-ja do Ciebie wpadne ,jak masz ochote :)))))))))))))))

WERKA MIREK-wracasz do pl,tak?

Widze duzo chetnych na farme,fajnie :)tylko na ktora?:)))
Mi pasuje sroda,czwartek ,piatek :)

reklama
Hej:-)

Sylwiam to ja tez wpadne na kawke:tak: Bo jak mam siedziec kolejny dzien w domu to az mi sie nie chce a tak chociaz Vicky bedzie miala towarzystwo no i ja bede mogla sobie wypic z Wami kawe:tak: ahaa a Victoria i ta parowki nie zjadla:wściekła/y: Ale ciastka tez nie dostala:-D
Doris co do farmy to ja sie postaram dostosowac:tak:
Marta no to wsumie sobie pospalas dzisiaj;-)Zazdroszcze:-p
Graziul Asiunia ja jakos szczegolnie nie martwie sie ze Mala nie je ale strasznie sie wkurzam bo co chwile cos staram sie wymyslec do jedzenia dla niej a ona wiecznie nie nie i nie:sorry: Ale Wazne ze dobrze wyglada:-p

Dobra ide sie polozyc bo jakas do d*** dzisiaj jestem:sorry::no: i sama nie wiem dlaczego:sorry:

Do góry