reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Marta- dziekuje ,lepiej:) bylam u fryzjera i paznokcie wypelnic ,A zostal z dziecmi:) potem jesz male zakupy zrobilam w Pl sklepie wiec odetchnelam ,no i pogoda sie polepszyla pod wieczor:))

reklama
Hej!
my jednak dopiero teraz do tego filmu zasiadziemy,dzieci juz spia wiec luzik!!Jeszcze mialam mala wymiane zdan z moim P ale juz jest ok.jutro ma ostani dzien urlopu a pozniej do pracy.A ja swoja droga musze sie zorientowac ile jeszcze mi macierzynskiego zostalo???bo nie pamietam!!!wogole to mysle ze dzisiaj jest niedziela!!!!:-D
Sylwia-ja tez oczywiscie chetna na kawke u ciebie!!!Sylwia bedziemy ogladac jakis film pt."Driver"podobno bardzo dobry!!!
Graziul-super ze sie troche zrelaksowalas!!!
marta,doris,sylwia-mój P dziekuje za zyczonka!!!!:-):-):-)
Agaam-dzieki za odwiedzinki.Vicki zostawila pileczke!!

Dobra laseczki,uciekam!!!

witajcie kochane u nas wszystko oki leci pogoda nam coś dziś dokuczyła troszkę ale płózniej się zrobiło fajnie.....:-):-):-)
kasia życzę szczęśliwego dojechania na miejsce i powrotu do nas... udanego urlopu :-):-):-)
DOROTA no przepraszam dorotko no tak piszesz ,tylko ty zawsze w centrum uwagi kochaniutka....:-):tak::-D
Nika kochana na to farme adres to;BD17 7RB .ST. Leonards Farm Park station road . farmerjames1@aol.com
OKI LASKI UCIEKAM SPAĆ....

jstysiak!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy:
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif
happy.gif

Skarb... to coś co trudno zastąpić,
coś czego nie chce się utracić,
coś co się chroni, a często coś...
o co zabiega się ze wszystkich sił.

Życzę Ci, aby Twoje życie pełne było małych i wielkich skarbów.
STO LAT :)
:-) marta z rodzinka:)

_____________♥♥__♥♥_____♥
___________♥♥♥_♥__♥_____♥
__________♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥♥
________♥♥♥♥♥_______♥♥________♥
________♥♥♥♥♥_______♥_______♥
________♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
_________♥♥♥♥♥♥____♥______♥
__________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
___$♥♥♥$$___♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
$♥♥♥$$♥♥♥$______♥♥♥
$♥♥$$$$$$$♥$____██___$♥♥♥$
$♥$$$$$$$$$$$♥$_█___$♥$$$♥♥$
$♥______$$$$$$♥$█$♥♥$$$$$$♥♥$
_$♥♥$________$$♥♥♥$$$$$$$$$♥♥$
__ $♥♥$____$$$$$♥♥$$_____$$$♥$
____ $$$$$$____$$♥$$$$______♥$
__________ $$$$$♥♥.█_$$__$♥♥$
________ $$$$$$$$♥♥█♥$__$$$$
________ $$$$$$♥♥♥$█$♥♥$
________ $$$$♥♥♥$__█__$♥♥$
__________ $$♥♥$___█___$♥♥$
____________ $$____█____$♥♥$
___________________█__ $♥♥$

Wszystkiego czego pragniesz,
czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa
co chwilę oraz szczęścia przez cały czas życzy Tynia z Rodzinka.

reklama
WERKAMIREK-MAM NADZIEJĘ,ZE JUŻ LEPIEJ SIĘ CZUJESZ I WSZYSTKO OK :-)
SYLWIA- ja też jestem chętna na kawkę hehheheheeheheheheheh:))))):tak:
dziewczyny co do wyjazdu na farmę to proponuję piątek tzn.12 sierpnia sylwia,marta1979 piszecie się , kto jeszcze oczywiście jak rano będzie padalo to odpuścimy na inny dzień, CO WY NA TEN TERMIN DZIEWCZYNY?:-)

Do góry