reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej:)

Nareszcie wieczór i niedługo będę mogla iść spać bo po wyprzedaży w nexcie jestem padnięta:-D
Moja Olivia w piątek została sama w przedszkolu. Tzn ja niby byłam w recepcji ale nie było potrzeby. Jak po nia poszłam to podejrzalam ją najpierw. Grała w piłkę z innymi dziećmi, chluptała łapkami w wodzie i zaczepiała przedszkolanki. Jak podeszłam do niej to się tylko uśmiechnęła i dalej wróciła do zabawy:-D No i nie chciała iść do domu, nawet jak mówiłam jej że idę w takim razie sama to niespecjalnie się tym przejęła:-D W poniedziałek ją zostawiam i idę na zakupy albo poleżeć do domu:tak:

Graziul welcome back:) Fajnie, że wszystko poszło Wam zgodnie z planem. A tak bardzo się denerwowałas przed wyjazdem:-)

Werkaimirek a moze carbooty?? jest tam mnóstwo rzeczy dla maluszków i często bardzo dobrym stanie:tak:

Kasia8118 a mieliście jakąś okazję do świętowania że mężuś wolne sobie wziął i jeszcze te inne.......?;-)

Ragazza my mieliśmy brokera. Wziął niedużo i zajął się wszystkim za nas. Ja tylko chodziłam na pocztę i faksowałam dokumenty:-D Początkowo załatwił nam kredyt właśnie w natwest ale buraki już po wycenie rozmyślili się:wściekła/y: A broker dwa dni później załatwił nam już nowy.

Emilka jak Natalka się czuje? Poprawiło jej się coś?

reklama
Witam niedzielnie:-)
Pospalam dzis:happy: maly marudzil cos ok 7 ale wypil mleczko i sie bawil a potem zasnal .wstalam przed 20 minutami:tak: mala i tatus jesz sobie spia,a ja kawkuje
E w chodziku bule wsuwa:tak:
Slonca brak :-( ale narazie nie pada wiec moze nie bedzie az tak zle
My dzis w planie mamy male zakupy,musimy listwy kupic ,bo A kladl wczoraj podloge w kuchni i zapomnial o listwie:szok: a potem moze sie na basen wspolnie wybierzemy,albo jakis dluuuugi spacer:tak:
SYLWIA- niedziwie sie ze odsypiasz:-D:-D cala noc w sumie zarwana..ale warto bylo-to najwazniejsze;-)
RENUSKA-i jak udalo Ci sie poprac? a jak tak Jasminka z zabkami ? macie cos nowego ...bo my wciaz nic:-(
KASIA- no wlasnie - i ja tez podpytam-;-)mieliscie jakas specjalna okazje z mezusiem?
RAGAZZA- fajnie ze juz wsz macie zalatwione,bo wiem ze zalezalo Ci bardzo aby miec swoje mieszkanko:happy: wiec napewno radosc ogromna...a to ,ze kredyt macie na wAs obojga -e tam ...napewno znajdziesz jakas fajna prace niedlugo,obrotna przeciez jestes:tak: A nursery dla Lenki zalatwilas od wrzesnia?
Reszta babolcow...co z WAmi???? zrezygnowalyscie juz???
MILEJ NIEDZIELI:cool:

Ostatnia edycja:
Ja tez witam niedzielnie :-).
Sylwia - to fajnie ,ze Olivka nie robi problemow .Zawsze to lzej na serduchu zostawic dziecko w przedszkolu .
Graziul - no u nas stanelo na dwoch zabkach .Widze ze straszna maruda i pcha wszystko do buzi ,ale nie moge wyczaic czy cos wyjdzie nam w najblizszym czasie czy tez nie .A pranie jest rozwieszone w kuchni :crazy: ,a reszta jeszcze brudna w koszu czeka na odrobine slonka .
Ja wczoraj wzielam sie za pranie spacerowki z Dominika ,bo niby narzekalam na ten wozek ale bardzo go lubilam ,niestety chyba wyrzucilismy juz ta oslonke na nogi wiec kicha :crazy:.A tak chcialam zaoszczedzic chociazby na spacerowce :-D.

Czesc i czolem:-)
Ojjj ale dlugo mnie tu nie bylo dopiero co skonczylam czytac:szok:
My dopiero dzis wrocilismy bo zaraz po slubie pojechalismy na tydz do zakopanego:tak::tak: Bylo super tylko szkoda ze tak krotko:-(
Na wstepie dziekujemy Wam wszystkim za zyczenia:*:*:*:* Kochane jestescie:tak::tak::tak:

Nawet nie wiem od czego zaczac:szok::rofl2: Nasz Dzien byl megaaaa super Wszystko poszlo zgodnie z planem i jestesmy bardzo bardzo szczesliwi:tak: stres jak to stres byl i to nie maly:-D Ale mimo wszystko warto bylo i chetne teraz powtorzylam bym to jeszcze raz:-D:-D:tak:Victoria byla gwiazda calego wydarzenia:-D Byla bardzo bardzo grzeczna i super wyszlo z obraczkami bo tak jak wspominalam Wam ze mielismy plan aby ona i jej wujek(3latka) zaprowadzili nas do oltarza Maly niosl obraczki a Victoria szla obok niego z wiazanka kwiatkow( takie jak moje tylko w wersji mini:-p) Bez zadnych prob podolali zajeciu w 100%:tak::tak: Jestesmy z nich dumni:tak::tak:
Juz nie moge doczekac sie zdjec i filmu:rofl2:
A na "podroz poslubna" pojechalismy jak wspomnialam do zakopanego bylismy tam tydzien ale zostalam by tam chetnie jeszcze ze dwa tygodnie:-D Troszke pozwiedzalismy niunka byla grzeczna i zadowolona wiec nic innego do szczescia nam nie bylo potrzebne:tak::tak:
No a teraz trzeba sie pomalutku pakowac bo juz w srode trzeba wracac do UK:-( Ale ten urlop szybko minal ehhhh jak t:-(o mowia co piekne szybko sie konczy:-(

Dziewczyny wbaczcie ale ja mam skleroze i nie jestem w stanie wszystkim z osobna odpisac:no:
Dla Wszystkich solenizantow duzo usmichu i slonka, a dla chorowitkow duzo zdrowka:tak::tak:
No i do zobaczenia juz w UK:tak::tak:
Buziaki i usciski dla Was:-):-)

Witam.
Ale pogoda szkoda gadac.My tylko wyskakujemy z dzieciakami na chwile miedzy tym deszczem żeby chociaż trochę się przebiegli bo inaczej to im palma odbija.

agaam super ze tak wszystko dobrze poszło.No to czekamy na was i wpraszam się na oglądanie filmu i zdjęc ze ślubu .
sylwia.mi Grazulxxx mężuś wziął sobie wolne bo miał przegląd samochodu i dentystę.Oczywiście nie chciał mi o tym powiedziec bo to miała byc niespodzianka ale ja oczywiście zwęszyłam sprawę i niespodzianka się nie udała.

sylwia m super ze Oliwka taka dzielna ja Oluśia jakoś sobie nie wyobrażam żeby został gdzieś bez mamusi.

Doris78 a ty jeszcze w Nexcie szalejesz?

TYLE SIĘ NAPISAŁAM I MI ZNIKŁO:no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
witajcie laski u nas oki byłam z natalką u lekarza i ma małą infekcje i przepisał mi syropek ale ząbkowanie nam daje popalić mała taka marudna :no::no::no::no::no::no::no:
DZIEWCZYNKI WITAM :-):-):-):-)
GRAZUL super ze urlop poszedł tak tak powinno :-):-):-)
AGAAM tez sie ciesze że wesele udane :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
sylwia to super ta twoja córeczka , jaka jest odważna :tak::tak::tak:
renuska to mamy razem męczarnie z ząbkowaniem:tak::tak: damy rade:-):-):-):-)
oki lece laski odezwę się jutro bo lecę spać :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam.
My dzisiaj leniu****emy i siedzimy w domu bo czekamy na kuriera.Także Krystian ma dzisiaj wolne od przedszkola.Niestety w piątek chyba też mu zrobię wolne bo mam dentystę w czasie jego zajęc.Szkoda mi trochę tych dwóch dni ale co zrobic tak się kiepsko ułożyło.

Emilka13 dobrze ze masz już lekarstwo dla małej oby szybko wyzdrowiała.

A co u reszty dziewczyn?Żyjecie?

hej wam
ja dzis nie poszlam z Nela do przedszkola bo jakos mi sie nie chce w taka pogode dralowac pol godziny w jedna strone,ale przynajmniej mam czas zeby do was napisac:tak:
emilka jeszcze raz dzieki ze o mnie pomyslalas z tym domkiem,jak mi dzieci pozasypiaja to zadzwonie dzis do tej babki.zdrowka dla Natalki
agaam super ze wszystko wam sie udalo i tak jak kasia wpraszam sie na ogladanie zdjec i filmu;-)
sylwia fajnie ze oliwka tak sie dobrze czuje w przedszkolu,teraz przynajmniej bedziesz miala czas tylko dla siebie i na sklepowe szalenstwa;-)
werkamirekja mam na sprzedanie kolyske jesli cie to interesuje.a jesli nie to na ebayu zawsze jest wybor lozeczek za grosze
a mam jeszcze do was pytanko czy kupujecie cos nauczycielom na zakonczenie roku?wiem ze jakis czas temu ktos cos pisal na ten temat ale jakos nie moge znalesc a to Nelki pierwsze zakonczenie roku wiec nie mam pojecia jak to jest tutaj w uk?

reklama
Do góry