reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Kasia - shared equity to super rozwiazanie, duzo lepsze niz shared ownership, tylko w bradford moze byc ciezko znalezc jakies domki w tej ofercie. Chociaz te w Ravenscliffe sa chyba wlasnie w shared equity, ale ta okolica...... . :-(

Sylwia.m montaz kuchni w anglii przez profesjonalitow to koszt ok 2000f. (!!!!) W IKEI koles mi dal quote'a, za kuchnie ktora kosztuje 1800f mozntaz kosztuje 1700f. Z reszta jak popatrzysz na metki z cenami w IKEA to tam zawsze masz calkowity koszt z montazem podany. Ja nie bede wywalac tyle kasy na montaz, bo kuchnie zamontowac to nie jest jakas wielka filozofia, tym bardziej, ze blaty sa juz dociete i w ogole, wystarczy wyciac dziure na zlew i palniki. Tyle, ze szafki trzeba od podstaw skladac.

sylwia.m tak tylko na nowe domy.

Ragazza no szkoda ze tylko na nowe domy bo mały jest wybór.Ja w sumie nie wiem co mam myślec o Ravenscliffe juz 10 polskich rodzin się tam wprowadziło i niby nikt nie narzeka .Nawet rozmawiałam z dwiema rodzinami i twierdzą ze spoko się mieszka.Niby w najlbiższych latach mają wszystkie te state chałupy zburzyc i budowac całkiem nowe osiedle.

Jasmina zalatwiona na cacy ,z nosa cieknie jak z kranu ,nic nie chce jesc i do tego te zeby jeszcze jej ida .Poludnie ,a mi sie juz ryczec chce .Dobrze ze dzis piatek to G.mi pomaga .

zaneta - dziekuje za kawuchę :D
renuska - nie ma za co:D fajna z ciebie babka to czemu mialam Ciebie nie podwiesc :D
jej skonczyla mi się wena...
sylwa- twoja oliwka to aparatka jest:D
kasia - to przed wam trudna droga... ale trzymam kciuki:D

Witam.
Moje życzenia dla Viki i Olivki

Dzień radosny, dzień jedyny
dziś są Wasze urodziny,
Z serca składam Wam życzenia
dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów
moc toastów i wiwatów życzy ciocia Kasia z chłopakami.

hejka sobotnio:-)
Olivia i Viki-najsedreczniejsze zyczonka urodzinowe dla Was:-):-):-):-):-):-)duza buzka od naszej familii:tak:
Agaam
W tej uroczystej chwili,
gdy słowo 'tak' oznacza
zwycięstwo miłości,
przyjmijcie życzenia szczere:
szczęścia, zdrowia, radości.
Niech uśmiech waszych dzieci
pochodnią wesela świeci.
Dobroć, mądrość
niech czynem kieruje,
a harmonii współżycia
nigdy nie brakuje.
Eryczku-
W pielgrzymce życia Swojego
Niech Cię zawsze Pan Bóg broni
I mocą Chrztu Świętego
Od pokus i złego chroni
Kochaj rodziców swoich
By pociechę z Ciebie mieli
I pomnij , że Bóg w niebie
Zawsze patrzy na Ciebie.

Żaneta a gdzie dla naszych dziewczyn wierszyk:-D;-)
Bardzo świątecznie dzisiaj tutaj:tak::-D

Eryczku
Ukochane chrzestne dziecię,
Gdy chcesz szczęście mieć na świecie,
Gdy Cię minąć ma zła droga,
nade wszystko miłuj Boga.
Kochaj swoich rodzicieli,
By pociechę z Ciebie mieli.
Ale pomnij, że Bóg w niebie
Ma w opiece ciągłej Ciebie.

Agaam
Ile piasku na Saharze,
tyle szczęścia młodej parze!:-D

Vicky
Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej...

No i dziękuję za życzenia dla moje gwiazdy. Dzisiaj od rana awantura bo Marcel się kłóci że to on ma 2 latka a nie Olivia:-D

reklama
Czesc :)
Ale tutaj dzisiaj swiatecznie :)))
To teraz cos odemnie :)

Dla Olivii i Victorii :)
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
macie juz o roczek wiecej :)

A teraz dla Mlodej Pary :)