reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc :)

KASIA8118-mi na mysl tylko przychodzi Bolton abbey ,albo rzeka w Ilkley :)
A sposobu na zardzewiale sruby nie znam :(

Wiecie co padam na twarz dzisiaj ,od rana caly czas na nogach,potem pojechalismy z Kuba na rolki i teraz poprostu leca mi oczy ,chyba zaraz jak poloze spac Davidka ,to pojde sie wykapac i tez wleze do wyrka poczytac ksiazke :)

Doris78 tak sobie właśnie myślałam o Bolton Abbey i pewnie tam wylądujemy jak nic innego nie wymyślimy))

Ale mam dzisiaj nerwa normalnie tak mnie wkurzył gościu z ebaya że szkoda gadac.Kupiłam coś na ebayu oczywiście w super cenie za 1 f i gościu oczywiście stwierdził ze nie wyda mi tego bo niby się zepsuło_Oczywiście to standardowy kit sprzedawców jak ich cena nie zadowala(już miałam takie przypadki).Więc stwierdziłam ze mam to gdzieś i wystawiłam mu negatywną opinie a teraz ten dupek wiecznie d..truje o zmianę opinii.Dzisiaj to chyba przez 20minut wydzwaniał mi na domowy.Ciekawa jestem skąd miał mój numer domowy.Twierdzi że był u mnie pod domem dwa razy w piątek.jakiś totalny świr!!!Mam nadzieje że nie będzie mnie tu jeszcze więcej nachodzic.

Hej:)

Ale dzisiaj ładnie było nie:tak:

Doris a byliście na tej ścieżce rowerowej? Fajnie tam?

Kasia8118 ja niedawno też miałam taką sytuację że jak wygrałam coś tam za 99p to babka wycofała twierdząc że zorientowała się że jest plama czy coś w tym stylu. Od razu pomyślałam że ściema ale że zdarzyło mi się to pierwszy raz to machnęłam ręką. Jakiś psychol ten gościu:wściekła/y:
Jeziorka nie znam żadnego:-(

Alex Twój na dłużej tam do pracy pojechał?

Ostatnio byłysmy u znajomej i Olivia upodobała sobie nocnik jej synka. Dzisiaj specjalnie pojechałam do Bradford kupić jej taki sam. Spędziła na nim pół dnia i nic nie zrobiła. Przez kilka godzin wstrzymywała. Na wieczór znów posiedziała trochę i puściła tylko kilka kropelek dosłownie a później zsikała się w kuchni:sorry: Ciekawe kiedy się w końcu przełamie. Pęcherz na pewno miała pełny, siedziała dobre 20 minut na nocniku a ja smyrałam ją po brzuszku, nawet puściłam jej odglosy wody na you tube a ona nic:-D
A najlepszy numer odwaliła już na koniec. Woła mnie z ogródka i pokazuje że w domku coś jest. Ja spojrzałam z jednej strony i mówię "nooo bałagan tam zrobiłaś" ale ona dalej mi pokazuje, zajrzałam przez drugie okienko a tam kupa:szok: Pełna kulturka - nie narobiła na trawnik tylko poszła do domku:-D Dobrze że mnie zawołała bo później jak któryś z chłopaków by wchodził to byłoby zdziwko:-D

Hej kobitki,

ale dzisiaj było cudnie... my prawie cały dzień spędzilismy w Lister Parku.. spacerowaliśmy :) Majeczka nie marudzi wiec trzeba bylo to wykorzystac..
kasia - ja tez mialam taką sytuacje ale nie popuscialam i w koncu gosciu wyslal mi towar :)
dorota - z mila checią wybralabym sie z wami na rolki? a gdzie jezdzicie?
sylwia - Twoja niunka nawet jak zrobi kupke w domku to i tak jest przeslodka hihihihihih
uciakm bo moj M kąpie majeczkę i już oczywiscie foch mu sie wlaczyl ze na kompie siedze :)

WITAJKCIE KOBIETKI JA TYLKO WPADŁAM SIĘ ZAMELDOWAĆ I PRZEPROSIĆ ZE NIE PISZE ALE MAM TROSZKE ZAMIESZANIA BO DZECIAKI SIOSTRY SĄ NA WAKACJACH U NAS I NIE MAM NAWET CZASU KIEDY SIĄŚĆ I COŚ NAPISAĆ :szok::-:)-(
U NAS OKI POGODA NAWET DOPISUJE NATALKA CHODZI NA CZWORAKA I WSZĘDZIE WEJDZIE I WSZYSTKO RUSZY :szok::szok::szok:
MARTA19 JUŻ KOCHANIUTKA PISZE TYLKO NIEMA KIEDY ,MALUCHY SIOSTRY ZAJMUJĄ KOMPUTER:-D:-:)no:pOGODA SUPER WIĘC TRZEBA KORZYSTAĆ I SPACEROWAĆ JA TEŻ Z MAŁA CAŁY DZIEŃ NA PODWÓRKU :-):-):-)
KASIA NO JA TEŻ KASIU POLECAM WODĘ KOŁO LOTNISKA I BOLTON ABBAY .NO A NA RDZĘ TO NIE WIEM !!!!!
SYLWIA NO TO SYLWIUŚ WIDZISZ JAKĄ MASZ ZDOLNĄ CÓRECZKĘ ,LALUNIA JEST UDANA CAŁUSKI DLA MAŁEJ:tak::-)
NO DOBRA LASKI UCIEKAM POSTARAM SIĘ CZĘŚCIEJ MELDOWAĆ ....:-)

hejka kobietki
ja padam na twarz po dzisiejszym dniu:-:)-(juz o 12 bylam w bradford,bo chcialysmy polazic po sklepach,ale oczywiscie Maja tak sie darla,ze prawie plakalam razem z nia.2 wozki,2 dzieci w tym jedno placzace,my tylko we dwie i Maje jak sie nioslo to luzik a jak lezala w wozku to sie darla jakbym ja ze skory obdzierala:szok::szok:chcialam sobie kupic spodnie i buty na chrzciny niunki ale oczywiscie dupa blada.dobrze ze chociaz dla niej kupilam wszystko,sukienke,rajtuzki,sweterek i opaske na glowke.nie mam bucikow w razie ladnej pogody,bo jak bedzie zimno to spoko.teraz pomagalam mojemu skrecac ta szope i odechciewa sie zyc doslownie.
marta1979-moja juz o 7 spala,wiec jutro pewnie 4.30 bedzie pobudka,bo nawet bez butli poszla spac,a przez sen nie chce pic,bo moze by dluzej pospala.
kasia-wspolczuje ci,to jakis psychol normalnie!!
sylwia-to ci niunia niespodzianke zrobila:-)jejku jak ja sie ciesze ze Pawelek juz nawet w nocy nie ma pampka,tak szybko poszlo.nawet na tak dlugie zakupy jak dzisiaj,bo nie bylo nas w domu 6 godzin nie zalozylam mu pampersa i wstrzymywal.a masz juz ten domek co od babci dostala??
doris78-mi oczy sie zamykaja juz od 6 rano,i tak codziennie,zdaze wstac a juz marze zeby sie polozyc i wyspac w koncu:-D
dobra po padam na morde,a jeszcze musze sie wykapac,choc nie mam sily nawet palcem ruszyc.nic mnie tak nie meczy jak placz dziecka.

Jejuuuu Olivia dzisiaj rozpoczęła dzień o 6:szok: już chyba staje się jej normą, a kiedyś było tak pięknie i spała do 8.30:-( Mój do 2 w nocy robił dokumenty to dam mu pospać bo tak normalnie to wygoniłabym go na dół z córeczką.
Włączyłam jej peppę pig a sama probowałam się kimnąć, rezultat tego taki że mam pół kanapy popisanej długopisem:szok:

Emilka fajnie że wpadłaś:-) A te dzieciaczki z Polski do Ciebie przyjechały? Może moja siostra by wzięła moje dzieci na wakacje:confused::-D
Żaneta ale rozdarta ta Twoja Majeczka, już dobrze wie jak mamę ustawić do pionu;-) Tak na serio to bardzo Ci współczuję, domyślam się jakie to musi być męczące

reklama
Witam z rana:-):-):-):-)
Tak jakos dziwnie pochmurno dzis ale cieplo na dworzu:tak::tak:Aga juz w szkole ,niuniek nakarmiony wiec mam chwilke aby cos naskrobac ;-);-)Nie odzywalam sie przez weekend bo Aga przyniosla mi lokatorow ze szkoly(czyt.wszy)
wiec miala kociol totalny w domu :szok::szok::szok::szok:Ale juz sie uporalam z wszystkim a dzis dziaslo mi spuchlo wiec wygladam masakrycznie:-:)-:)-(
kasia8118-ja mam caly tydz wolny procz srody bo przyjada z incommunietes robic sciane:eek::eek:a jesli masz problem z ta sruba sprubuj WD-40 popryskac powinna puscic;-);-)
sylwiam-moj ma wrocic w tym tyg zobaczymy jak upora sie z remontem ;-);-);-);-)

Do góry