hejka kobietki
ja padam na twarz po dzisiejszym dniu:-
-(juz o 12 bylam w bradford,bo chcialysmy polazic po sklepach,ale oczywiscie Maja tak sie darla,ze prawie plakalam razem z nia.2 wozki,2 dzieci w tym jedno placzace,my tylko we dwie i Maje jak sie nioslo to luzik a jak lezala w wozku to sie darla jakbym ja ze skory obdzierala
chcialam sobie kupic spodnie i buty na chrzciny niunki ale oczywiscie dupa blada.dobrze ze chociaz dla niej kupilam wszystko,sukienke,rajtuzki,sweterek i opaske na glowke.nie mam bucikow w razie ladnej pogody,bo jak bedzie zimno to spoko.teraz pomagalam mojemu skrecac ta szope i odechciewa sie zyc doslownie.
marta1979-moja juz o 7 spala,wiec jutro pewnie 4.30 bedzie pobudka,bo nawet bez butli poszla spac,a przez sen nie chce pic,bo moze by dluzej pospala.
kasia-wspolczuje ci,to jakis psychol normalnie!!
sylwia-to ci niunia niespodzianke zrobila:-)jejku jak ja sie ciesze ze Pawelek juz nawet w nocy nie ma pampka,tak szybko poszlo.nawet na tak dlugie zakupy jak dzisiaj,bo nie bylo nas w domu 6 godzin nie zalozylam mu pampersa i wstrzymywal.a masz juz ten domek co od babci dostala??
doris78-mi oczy sie zamykaja juz od 6 rano,i tak codziennie,zdaze wstac a juz marze zeby sie polozyc i wyspac w koncu
dobra po padam na morde,a jeszcze musze sie wykapac,choc nie mam sily nawet palcem ruszyc.nic mnie tak nie meczy jak placz dziecka.