reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Witam.

Oj pogoda nam wczoraj super dopisała i dzisiaj też zapowiada się całkiem fajnie.
My wczoraj wyruszyliśmy do Scarborough i tam tez słoneczko nie zawiodło.Chłopaki wyszaleli się na maksa.A my też zadowoleni że udało nam się trochę opalic.

Asinka no materac już przetestowany wielokrotnie hihi.
Graziulxxx Krystian nie miał jeszcze ospy a co do Olinka to cały czas nie wiem czy ma ale raczej nie .

Marta1979 to Ci mało zrobiła psikusa.To pewnie mężuś załamany że tapicerka do prania hihi.

Renuska fajne mała się gimnastykuje.

Emilka żyjesz?

Może jutro spotkamy się w parku?Są jakieś chętne?

reklama
witam
Wczoraj i dzis sloneczko niezle przypiekalo ,teraz tradycyjnie sa juz chmury ale nadal cieplo .Dzis G. byl pierwszy raz na nocce ,przezylismy .Wczoraj dominik zasna po parku i spal do 6 a pozniej usypialam go 2 godz i myslalam ze zwariuje .A dzis cos mu odbilo i nie chcial zostac w przedszkolu :baffled:.wiec tak siedzimy w domu bo na takie slonko to tylko pranie rozwiesilam i ucieklam na moje salony do chlodu .
Zaneta - mnie to w sumie bez roznicy kiedy zaprosisz nas na kawke .
Marta - oj to widze ze auto tez ochrzczone .
Kasia - jak tam Twoje dolegliwosci ?bo jestem ciekawa .

Hej dziewuchy:)
Ale mialysmy piekna pogode, ja sie ciesze ze jutro chlodniejszy dzien bo szczerze mialam juz dosyc tego ukropu, az mi slabo. Ciezko sie spi...
Odwyczailam sie od takiej upalnej pogody...
Chcialam sie zapytac. Jakie uzywacie proszki do ubranek dla swoich maluchow?? Bo ja niestety nie znam sie, a chcialabym sobie wyprawke ze dwa razy przeprac przed porodem...
I czy moze zamiast proszku jest jakis plyn do prania, i przy okazji jaki plyn do plukania polecacie??
Z gory dziekuje, milego wieczorku

werkaMirek tutaj polecaj proszek FAIRY I PLYN DO PLUKANIA TEZ ja pralam w proszku non bio i wszystko jest w pozadku chodzi tylko o te detergenty ktore zawiera proszek
straszny ukrop zapowiada sie i dzisiaj no ale zobaczymy ja sie ciesze ze jest cieplo bo przynajmniej nie nudzimu sie z wiki i natalka ale ciezaroweczka wspolczuje bo to straszna mordega chodzic w taki ukrop oki ja spadam juz gotowac obiadek zeby pozniej miec spokoj poki Natalka spi

hej:)
moja majeczka dala sie w koncu wyspac mamusi:d wstala o 7.00 na mleczko , pozniej troszke zabawy do 8.30 i poszlyszmy dalej spac:) wstalysmy o 11!!!! hiihih
weramirek- ja u zywałam plynu do prania fairy a teraz uzywam proszku w kostkach :)
kasia - jak twoj żołądek?
tynia i wiki - co dzisiaj serwujesz na obiadek? bo ja nie mam pomyslu :(

marta dzis u mnie jest ryż z pulpecikami i salatka to sie wyspalas dzisiaj
cos pogoda nam sie psuje ja zaraz na miasto wyruszam ale najpierw musze przebrac siebie i Natalke bo rozebralm ja do rosolu czyli tak jak wczoraj hihihihi a napewno bedzie jej zimno
Kasia jak sie dzisiaj czujesz?????

Czesc

Ja sie nie odzywalam bo mialam problem z internetem,wczoraj caly dzien z rodzicami i tak zlecialo :)

ASIUNIA-a na rolkach bylo fajnie :) tylko nogi nam sie prawie spalily w tych grubych butach :)
Ale spodobalo mi sie ,Kubusiowi tez wiec pewnie czesto bedziemy sobie jezdzic :)

WERKAMIREK-ja uzywalam ten proszek w plynie persil non bio :)

MARTA1979-ale Maja Ci niespodzianki zapodala w aucie :))))

KASIA8118-moze poznasz ze to ospa ,jak bedzie mial strupki na tych krostkach :)no i szkoda ze to tylko dolegliwosci zoladkowe :(((Zdrowka
Ale mieliscie super pogode w Scourbo.....,dzieci mieli pelno zabawy w piasku.

hej:-)
Ja malo pisze bo mam wciaz urwanie glowy..:-(
Otoz w konsulacie jak bylam po raz kolejny w pn,nie chcieli mi nawet zjazdowki wydac tylko rzadali jakiegos zaswiadczenia lub dokumentu na podst ktorego mogliby to zrobic:szok:Ach szkoda gadac-galgany i tyle:wściekła/y:
Mam nadzieje ze teraz juz bedzie oki i od jutra czekam poczta na ta smieszna zjazdowke wazna 7 dni ktora kosztowala mnie ponad £40:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale pogoda fajna...:happy2:
Dzis zaliczylam fryzjera i solarium bo kurcze blada jestem jak corka mlynarza a w Pl chyba bedzie ladna pogoda(taka mamy nadzieje) to trzeba sie troche rozebrac:-D
WERKAMIREK- ja uzywam fairy ,zwlaszcza ze ost jest w tesco w promocji i to wielkie pudlo starcza na prawie pol roku:tak:( a piore 1,2 prania dziennie)moje dzieci nigdy uczulenia nie mialy od niego:happy2: Ale ariel non bio tez jest ok:tak: a jak Ty sie czujesz w ta duchote? duzy masz brzuszek juz?
MARTA- wow ,ale mala dala "czadu" :szok: a juz z kupka okey?
DORIS- a co skusilas sie na rolki?? mnie ost A nagabywal ,ze mi kupi...moze sie i ja dam namowic:-D
KASIA- wiec co to jednak chyba nie ospa:eek: To chyba dobrze i zle...no bo tak to juz bys miala z glowy:tak:
A reszta dziewczyn...czemu znow nie piszecie nic??????:eek::eek:

reklama
Witam.
Właśnie skończyłam prasowac.Średnio lubię to zajęcie ale co zrobic.
Jeśli chodzi o moje zdrowie to bez zmian.Dzięki laski za zainteresowanie.

Doris78 Krystian dostał zaproszenie od kolegi z przedszkola na urodziny i mam dylemat co kupic.Z tego co pamiętam to wspominałaś kiedyś że angole zbytnio się nie wysilają.Powiedz mi z ciekawości ile przeznaczasz kaski jak Kuba jest zaproszony do kolegi że szkoły na urodziny.

WERKAMIREK dziewczyny chyba już Ci doradziły.Już wiesz co będzie?

Do góry