reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej,

Sylwiam ja proponuje jesli bedziesz organizowala spotkanie na latte to niech kazda wezmie ze soba swoj kubek:-) tylko ja odrazu ostrzegam ze mam taki swoj ulubiony pollitrowy:-D

Doris Ty nie kus Sylwii kawa bo ja jej zrobie nalot jakos w tyg i wcale nie powiem ze sie wybieram zrobie to z nienacka chyba mnie nie wyprosi co jak myslisz?:-p:-D i wtedy juz bede miala dwie kawy zaliczone:-p

Kasia8118 czyzbys byla niezadowolona z fryzurki ze nic sie nie odzywasz??:confused:

Ania co do spania to moja Mala tez sie budzi kilka razy w nocy kiedys co spala cale noce to bylam przekonana ze tak juz zostanie a tu d*** ciekawe kiedy sie wyspimy tak pozadnie?:sorry2:

Alexnow moja obecnosc u Ciebie jest uzalezniona od jednej z naszych kolezanek:-p chyba ze juz wczesniej z kiims sie umawiala to moze wtedy cos wymysle innego:sorry2: ale nic poza taxi chyba nie wchodzi w gre chyba ze jakis latwy transport autobusowy do Ciebie jest:confused:

A my tez dzis bylismy na dlugim spacerku ale oczywiscie zmarzlismy jak nie wiem co mielismy czerwone nosy i pierwsze co to wypilismy ciepla herbatke bez tego by sie nie obeszlo:tak:
A tak poza tym to moja Viki juz spi od godziny a ja nie wiem co mam z czasem zrobic:sorry2: Jak nie spi to zle jak spi to tez nie dobrze:confused: mi dogodzic to chyba ciezko:-p Tak zle i tak nie dobrze:-p
Hmmmm chyba ide sie przytulic do mezusia:-p:-D
Dobranoc dziewczynki:-)

reklama
Agaam muszę Cię rozczarowac....mój ekspres sam odmierza porcje kawy:-D no i na latte wychodzi 220ml:-p:-D
A szklanki chcę kupic chociaż 4 takie przeźroczyste żeby było widac jak fajnie się warstwy robią:tak:
Ciekawe o jaką koleżankę Ci chodziło, hmmmmm:confused::-D Twoja prośba została pozytywnie rozpatrzona i możesz się ze mną zabrac:tak:;-)
Ps. ja też się nudzę:baffled:

Właśnie zapłaciliśmy duuuuuuuuużo pieniędzy za podatek mojego męża i aż mi sie płakac chce:-:)wściekła/y::-:)wściekła/y: Zdzierusy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mogłabym sobue tyle ciuchow za to kupic:-(

Hejka Dziewczyny,
wpadłam tylko sie przywitać i spadam pracować dzisiaj nad dzidziusiem :-p, ciekawe czy testy sie sprawdzą :confused:. Mam nadzieję, że w przyszłym miesiącu dojdzie jeszcze jeden suwaczek ;-) Wszystkim życzę dobrej nocy :-D

mamatrojeczki trzymam kciuki ,my poczekamy do marca ,bo wtedy wedlug chinskiego kalendarza ma byc chlopiec :-p,juz ogladam rzeczy dla dziecka i dodatkowo siebie dobijam :wściekła/y:.
Ostatnio mialam kiepskie samopoczucie to tez sie nie udzielalam ,ale jestem na biezaco :-), i witam nowe mamy .
Dobrej nocy zycze.

Mamatrojeczki zapomniałam Ci napisać że Yorki to moje ulubione pieski. Rozumiem że zdjęcia kotków już mam nie wysyłać. Wiem że się z tym zbieram ale najpierw były małe a potem baterii mi się nie chciało zmieniać w aparacie. ;-);-);-)
Sylwia no to mnie zmartwiłaś :-( bo ja sobie lubię strzelić taką kawusię porządną :-p, ale 220 da się zaakceptować.

Żeby nie było że Was zaniedbuje, dziś już drugi raz ;-);-):tak::tak:

Czesc

Ja przyznaje sie bez bicia ze Was zaniedbuje ,ale oczywiscie czasami wpadne i poczytam.
Sylwia jak juz zaplanujesz skok , bierz duzo bo chatka ubespieczona:tak::tak:
Kasia 8118 jak poradziłas sobie z bałaganem?:zawstydzona/y:dziekujermy za super wieczor:happy2:
Mamatrojeczki to czekamy na wiesci , fajna ta praca (robienie dzieci):-)

Planujecie rodzinny obiadek w przyszła niedziele , dobrze doczytałam??
Ja mam gosci , ale oczywiscie jestemy za , bo mozemy przyjsci raze.
oczywiscie jezeli nie macie nic przeciwko:sorry2:

Hej dziewczynki ja się nie odzywałam wczoraj bo rano byłam u fryzjera,pózniej ogtowałam jedzonko na imprezkę a wieczorem jak już pożegnałam gości to nie byłam w stanie nic napisac :no::-D.Doris78 tak to pewnie nasz samochód widziałaś:tak:.A fryzurka nowa podoba się mężowi i Krystianowi a ja jeszcze zdania nie mam:no:.Czuje się jak w kasku:tak::-D.Grzeje w czachę jak cholera:tak::-D.katin dzięki serdeczne za odwiedziny:tak:.Mam nadzieje że jeszcze kiedyś wpadniecie:confused:.A bałaganu to jeszcze chyba takiego nie widziałam u Krystiana pokoju:-D.Ale dobrze wiem ze to jego winna więc spoko nie pękaj :tak:.Łobuz jest i tyle :-).Powiem szczerze że nie bardzo pasuje mi przyszła niedziela bo w sobotę mamy imprezkę i pewnie znowu przejdzie tajfun przez moje mieszkanie i chyba się nie wyrobie z tym wszystkim:no:.Może będziecie tak miłe i przesuniecie ten rodzinny obiadek na 14lutego???

hej
Wreszcie zakupy zrobilismy. Przez ta artura prace przez agencje nic zaplanowac nie mozna i juz swiatlo w lodowce mialam, jeden aktimel, mleka na dnie butelki i keczup:tak:
Kasia8118- no co ty????? Jaki balagan za tydzien??????? :baffled: Na 18 lutego sa rezerwacje bo to walentynki i specjalne walentynkowe menu robia:tak: Kiedy jedziecie po paszport?
mamatrojeczki, katarina26- no to przyjemnych staran zycze:-D:-D:-D:-D
Sylwiam- mi sie udalo kupic na gieldzie szklaneczki specjalne z dluga lyzeczko-rurka. Nowiutkie za1f:tak: To moge przyniesc;-)

Ale mam zimno w domu- chyba trzeba ogrzewanie podkrecic:tak: A jeszcze 18 dni i przyjezdza moja siostrzyczka- hurrrrrrrrrrrra

ampar3 wiesz jak to po imprezce zawsze jest co sprzątac:tak:.A często R jest mało użyteczny po imprezce i wszystko spada na moje barki:baffled:.Po paszport dla Oliviera jedziemy w piątek:tak:.Do 14 lutego zostały równe 2 tygodnie to pewnie dało by rade zrobic rezerwacje tym bardziej ze my jedziemy tam na obiad a nie na romantyczną kolacje.To tylko taka moja propozycja:sorry2:.Niech większosc zdecyduje:tak:.A ja już wiem czemu Krystian jest taki marudny od piątku i daje mi w kosc na maksa.Choroba go rozkłada.Niby nic wielkiego bo tylko katar,ale kto wie co się jeszcze z tego wykluje:-(.Właśnie co go uśpiłam bo nie szło wytrzymac wiecznie płakał i robił zadyme o wszystko:-(.Ciekawe czy się jeszcze obudzi:baffled:.Nie wiem co jutro z przedszkolem:confused:.Jeśli rano będzie nadal marudny i zasmarkany to chyba lepiej żeby został w domu:sorry2:.Jak myślicie powinnam rano zadzwonic do przedszkola i zgłosic że się nie pojawi bo jest chory:confused:?mamatrójeczki trzymam kciuki żeby się udało;-).

reklama
Cześć dziewczynki!
Ale szybko minął mi ten weekend. Wczoraj pół dnia spędziłam w kuchni bo zachciało mi się robić bigos:sorry2: Dzisiaj za to biegalismy po sklepach w poszukiwaniu tenisówek szkolnych dla Filipa. W żadnym sklepie nie było jego rozmiaru:wściekła/y: Potem byliśmy w parku ale po godzince sie zmyliśmy bo było bardzo zimno.

Kasia8118- jak dla mnie nie ma wielkiej różnicy bo jakoś szczególnie Walentynek nie obchodzimy ale wydaje mi się, że Ampar ma racje i mogą być problemy z rezerwacją. Poza tym Roksanna pisała, że za 2 tyg. Ł pracuje.
Zdrówka dla Krystiana:tak:. Jak Filip nie szedł do przedszkola to nie dzwoniłam bo nie było to wymagane.
Katarina26, Renuska, mamatrójeczki- to życze owocnych i przyjemnych starań:-p;-):-D
Agaam, Sylwia.m- mam nadzieje, że już niedługo się wyśpimy. Przy Filipie nigdy nie było problemów i bardzo szybko zaczął przesypiać całą noc

Wczoraj zrobiliśmy sobie kino w domku bo nadal jestesmy bez polskiej TV:wściekła/y: Kupiliśmy winko i zrobiłam pyszną sałatke. Oglądalismy "2012". Całkiem fajny, szczegolnie jeśli chodzi o efekty. Także polecam:tak::tak::tak:

Pa pa

Do góry