reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
nineve witaj na forum,

monika1213 super chłopak, rośnij zdrowo Kacperek. A jak Kubuś nadal zakochany w braciszku czy zazdrosny się robi?

sylwia.m też chciałbym wpaść na spotkanko, krzesło mogę zabrać. :-):-):-)

kasia.j, ampar sąsiedzctwo jest bardzo ważne, :-):-)kasia jak tam palec mniej już boli

bożena.m sukienka fajna, pewnie panna młoda przesądna.:szok:Ale że w kwietniu bierze ślub, przecież jej dzieci "r" nie będą wymawiały:szok::-)

MarzenaM chyba wiem na któym osiedlu będziesz mieszkała. Ostatnio mój R wrócił od znajomego i mi opowiada że ma 2 pokojowe mieszkanie i 2 łazieni i mieszka na bd4.

Ostatnia edycja:
Nineve - witam!!:-)

Czyli jedziemy w czwartek, o 11 juz mamy byc na miejscu czy na interchange?;-)bo juz sie pomerdalam, jak to moj mały mówi:-D:-D[/C

Poprosze o potwierdzenie:-D:-D:-D:-D

Hej Kobitki
Witam równiez nową kolezankę i zycze pomyślnego rozwiązania ;-)
Jeja wy tyle piszecie ze ledwo nadazam
Bozena.m kiecka rewelacja,tez nie kumam panny młodej:confused2:
Sylwia.m Czy przygarniesz jeszcze :zawstydzona/y:
Ja dzisiaj spędziłam cały dzien u psiepsiuły na bd4 ,bo misio w trasie ,a jutro wielkie pakowanie.
Jednak świeta jeszcze na starym ,bo moja siostra z rodzinka przyjezdza na 2 tyg:tak:i troche pomoże:-p
Monika 1213 synek tak przesliczny ze az sie chce drugie,ale cóż ja jeszce musze poczekać 2 latka:-(

Sylwia m bardzo bym chciala was poznac :tak: ale moze innym razem :-) no i postaram sie czesto zagladac :tak: Natalka szybko to przeleci i bedziesz tulic malenstwo Nineve witaj ja tez tu jestem nowa

4MUCHY-ty sie jeszcze zastanow nad tym czy chcesz krzeslo do Sylwii wziac:-)bo nie wiadomo czy potem w calosci je z powrotem wezmiesz:-D:-D:-D
NINEVE-witaj na forum:-):-):-)wlasnie co bedziesz miala:-)?masz juz imiona wybrane??
MONIKA1213-oj Kacperek rosnie :tak:ae fajniutki jest:tak:
NATALKA90-no wlasnie bedzie okazja sie wyrwac z domku:-)

Ale fajnie sie zapowiada ten czwartek:tak::-)

reklama
Ale tu dzis tloczno :szok: Witam wszystkie nowe dziewczyny.

4 muchy - no mniej boli, ale jeszcze troche :tak:

BozenaM - wiesz ta sukienka fajna, do nie jakies jasne dodatki typu szal, perelki, torebka, szpileczki i bedziesz extra laska :-)

A ja dzis sie wybralam na zakupy o 11 i przezylam szok. Chyba z 15 min krazylam autem pod Asda w Shipley zeby znalesc miejsce do zaparkowania, a w samym sklepie nie dalo sie jezdzic wozkiem tyle luda bylo :szok:

Do góry