reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

wiesz co Nefretete ja też swego czasu słuchałam Depeche Mode, wszyscy moi kumple zachwycali się tą muzyką i nigdy nie słyszałam,że przez Kościół jest uważana za muzykę satanisyczną. Co więcej , podczas studiów też nigdy o tym nie słyszałam...Lekko zdziwiona jestem...

reklama
cfcgirl uwiez mi że też byłam w szoku gdy podczas rekolekcji w klasie maturalnej ksadz dał nam do wglądu książke ze spisem zespolow satanistycznych... znalazlam tam wlasnie DM i te dwie wymienione przezemnie piosenki:szok: to troche zabawne ale prawdziwe:-D

Witam z rana:-).4muchy w końcu się odezwałaś bo się już martwiłyśmy że nas nie lubisz:-p.Dzięki za rady w sprawie szkoły.Zawsze warto się doradzic kogoś kto już to przechodził.A ja mam kiepski nastrój bo u mojego męża w pracy szykują się kolejne zwolnienia:-( masakra już tyle ludzi poleciało i jeszcze więcej poleci na bruk :-(.No trudno brałam to pod uwagę że tak może się stac:confused:.Ale wczoroj przeprowadziłam z mężem poważną rozmowę i doszliśmy do wniosku że nie ma co się przejmowac na zapas i jak będzie bardzo kiepsko to wracamy do Polski.Oj zle się robi tu to co się czyta i słyszy od ludzi to same złe rzeczy.Niby w agencjach nawet nie chcą rejestrowac:szok:.A jeżeli chodzi o nasze zdrowie to znowu nic nowego ja z małym to kaszlemy jak dwie staruszki a mi na do datek leci krew z nosa jak smarkam:-(.Ale mam juz dosyc tego siedzenia w domu i ruszam dzisiaj na krótki spacer:tak:.Myślicie że to dobry pomysł :confused:?Bo mój mąż ogólnie zabronił nam wychodzic z domu:sorry2:.Co wyrobicie jak wasze maluchy ,mają taki potworny kaszel,siedzicie i czekacie aż wyzdrowieją i wtedy dopiero ruszaciue na spacer:baffled:?

hahahahaha takie buty :tak::-) niestety w całym życiu znajdziesz momenty ze ludzie bez posiadanej wiedzy dokonują ocen i totalnego zaszufladkowania
a te piosenki znam :-D kiedyś też ich słuchałam

Kasia co do spaceru sama powinnaś podjąć decyzję no napewno zobaczyć czy nie ma mały gorączki ,bo wtedy raczej nie powinnaś wychodzić
ja też siedze w domu z Kuba drugi tydzień bo ma kaszel i chrypę że aż mu głos zanika momentami ,ale wczoraj miałam wizytę w szpitalu i zabrałam go ze soba
raczej mu chwilka na powietrzu -mały spacerek po szpitalu ,nie zaszkodziła:tak:

Monika mały nie ma gorączki i raczej rzadko gorączkuje,ale ten kaszek jest paskudny:-( .Nic i tak już w sumie zdecydowałam się ze wyjdę z domu chociaż na małe zakupy:tak:.Żal mi biedaka nigdy jeszcze nie przesiedział tyle w domu:no:.Oby się tylko nie pogorszyło bo na po prawe to jakoś już nie liczę :-(.A jak ty się czujesz?Już tak mało CI zostało do końca:tak:.Ale ten czas leci:tak:.

raz lepiej raz ciężej :tak:,jestem juz dość mocno obolała bo junior mnie od środka raczej nie oszczędza :tak:,no i ta cukrzyca ,teraz mam wizyty w szpitalu co tydzień na jakieć cholerne kontrole ,jedyne co dobre to będę miała dodatkowe usg we wtorek :tak::-) no i fakt ja nie mogę powiedzieć złego słowa na szpital nawet jak potrzeba masz tłumacza ,jak ja wczoraj
i jak nie mam autka to się dalej nie wybieram na spacery :no: i tak naprawdę to odliczam już dni do rozpakowania

Dziendobry

Ja juz sie czuje jakby mial byc wieczor. Maciek od rana placze, moze to po wczorajszej szczepionce, bo jeszcze nigdy mi w taki sposob i tak dlugo nie plakal :-( Do tego nie ma apetytu :szok:

Nefretete - wiesz, czasem niektorzy ksieza sa nadgorliwi, niczym ze sredniowiecza paliliby na stosie wszystko co chocby o milimetr odbiega od ustalonej przez nich normy i niekoniecznie jest to zgodne czy ustalone odgornie przez kosciol :-(

Kasia8118 - co do spaceru to Ty musisz podjac decyzje, ja wychodze z maluchami jesli tylko nie maja goraczki i nie sa jacys apatyczni i zauwazylam, ze swieze powietrze im poprawia samopoczucie, a jesli mlody ma taki straszny kaszel to ja bym poszla do lekarza na osluchanie, czy wszystko w porzadku z oskrzelami i plucami

reklama
Dzień Dobry

Już się zbierałam do pisania a tu jakiś smrodek pod nosem.:no:Nie ma jak kupa na dobry początek dnia. Adaś już w szkole, ostanio coś ciężko mu się wstaje. Teraz dzień staje się trochę dłuższy więc może się trochę będzie lepiej ze wstawaniem.

kasia.j ile kosztuje nauka gry w tenisa sama bym się chętnie nauczyła. Jak ostanio byliśmy na wakacjach to mieliśmy kort do dyspozycji w cenie pokoju ale umiejętności brak no i Adaś cały czas chciał biegać za piłką:-D:-D:-D:-D

Do góry