reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

pewne sprawy ze względu na szacunek dla innych dziewczyn pozostawię bez komentarza...Niestety co niektórym przeszkadza,że się odezałyśmy na forum

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczynki:-)
jestem tak zrąbana,że nie wiem jak się nazywam:happy:
praca okazała się w Skipton w Damarcie(wiem,że zle piszę:baffled:)
dla mniej wtajemniczonych zapieprzałam z wielkim wózkiem między regałami,wyszukując jakieś szmatki i starając się odszyfrować chieroglify liczbowe,które mi się będą śnić dzisiaj w czasie 4 godzin snu w nocy:-D:szok::rofl2::crazy:
to tak po krótce..wybaczcie,ale mam tyle na głowie jeszcze w domu i nie mogę już Wam wszystkim poodpisywać:baffled:

mam drugą wiadomość:-):-):-)
otóż okazało się,że znalazło się miejsce w katolickiej szkole dla mojej córci i jutro mój luby idzie na zapisanie jej :-):-):-)i zaraz po tych tygodniowych feriach co będą zacznie chodzić wreszcie do szkoły..:rolleyes::-)
tak się cieszę:-):-):-):wink:

cfcgirl dziekuje slicznie za aniolki,tak wogole to uwielbiam je strasznie.Mam kolekcje (albo mailam) aniolkow z czestochowy poswieconych Moja kolezanka kazdego roku przywozila mi z pielgrzymki i znajomi zawsze na prezent obdarowywali mnie aniolkami :tak:

Aniteczka - to Ty moze w totka zagraj, bo masz szczescie w tym tygodniu :-)

Ampar - dostalam, dziekujemy, bedziemy z Maciusiem i z moja mama, jesli moge ja wziac :-)

A ja z PL dostalam dobre wiesci, antybiotyki zaczely dzialac po 5 dniach i jest nieco lepiej, na razie sie wstrzymali z bronchoskopia i przeniesli ja na osobny rozdzial, zeby sie nie zarazila czyms od innych dzieci.

Maciek na szczepieniu by dzielny. Tylko sie skrzywil, a potem dostal takiego przyplywu energii, ze nie mozna nad nim zapanowac. Strasznie mi tu rozrabia :szok::-D

kasia8118 dokładnie, nie znają alfabetu, nie potrafią pisać liter, :no:
no właśnie aniteczka , tak jak kasia.j pisze chyba musisz zagrać w lotka:tak:

WITAM DZIEWCZYNY

KILKA DNI NIE MIAŁAM INTERNETU I DLATEGO SIĘ NIE ODZYWAŁAM:crazy::crazy::crazy:Tylko kilka dni a tyle się tu działo.

ampar dzisiaj dostałam zaproszenie, dziękujemy bardzo, postaramy się być.

kasia8118 szkoły można zmieniać, albo możesz zrobić inaczej np. Adasia szkoła jest od 4 lat a obok jest takie prywatne przedszkole nazywają się Butterflies i można tam zapisać dziecko na takie sesje 2,5 godzinne. Można zapisać już od 2 lat wtedy jest płatne. Jak dziecko skończy 3 lata płaci jest bezpłatne

Narazie tyle bo mąż teraz pcha się do komputera:-D:-D:-D:-D

Dzidzia ja też zbieram Anioły. Po stracie Maluszka pomogło mi myślenie,że jestem Mamusią tylko anielską, że moje macierzyństwo jest tylko takie inne, niewidoczne,ale jest...Przytulam cię mocno i pamiętaj kobietko , nie przepracowywuj się :-)
Dziewczynki do zobaczenia za jakiś czas i nie obraźcie się, ale ponieważ niektórym moja osoba kole w oczy , będe już się odzywała na drugim forum. NIe chce niepotrzebnie wywoływać niesnasek.Za dużo już ich było na tym forum. Za dużo przykrości i dla nie i jak się okazało dla innych dziewczyn.Jest to nikomu niepotrzebne. Czasami trzeba ustąpić i tyle.Pewne sprawy znowu doszły do moich uszu,ale tam też pozostaną.Pozdrawiam Was serdecznie i do zobaczenia na drugim forum. :-)

Black Celebration - Czarna Uroczystość

Let's have a black celebration
Black Celebration
Tonight

To celebrate the fact
That we've seen the back
Of another black day

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Your optimistic eyes
Seem like paradise
To someone like
Me

I want to take you
In my arms
Forgetting all I couldn't do today

Black Celebration
Black Celebration
Tonight

To celebrate the fact
That we've seen the back
Of another black day

I look to you
And your strong belief
Me, I want relief
Tonight

Consolation
I want so much
Want to feel your touch
Tonight

Take me in your arms
Forgetting all you couldn't do today

Black Celebration
I'll drink to that
Black Celebration
Tonight

reklama
Moniś ja i moj D jesteśmy depeszami, znajomi którzy z nami mieszkają też i często sobie robimy wieczorki z mzyką depeche mode tak zwane black celebration. przez kosciol depeche mode jest uważane za zespół satanistyczny dlatego sie zlewam że robimy czarne msze :-D:szok::-D
wszystko przez dwie piosenki "Personal Jesus"-osobisty Jezus, "Blasphemous Rumours"-bluźniercze plotki jeżeli chcesz moge przesłać Ci teksty na pw:-);-)

Do góry