reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

ampar - włansie dziisja dostałąm namairy na part timy an spzratnie bezposrednio do pracodawców moja nauczycielka z coleege mi dął wiec jutro jade i popytam .Mam juz dosc tych agencji i jedyna nadzieja w tym ze cos sie znajdzie na stałe:

Dobranoc kobietki:):-):-)

reklama
Hej chyba wszyscy już śpią :-(a ja jestem wolna:tak:.BożenaM przykro mi ze straciłaś prace:-( ale tak to bywa z agencjami:sorry2:.U mojego męża w pracy zwolnili wszystkich ludzi z agencji co do jednego a było ich strasznie dużo:confused:.Niestety zle się dzieje na rynku pracy:-(.Oby nie było gorzej.Aniteczka dobrze że chociaż tobie sie poszczęściło :tak:.Trzymam kciuki aby wszystko było Ok.Daj znac jak było pierwszy dzień w pracy:tak:.Nefretete dzięki za preopozycje ale taniec to moja słaba strona:-p.

dziendobry

ampar - beda, ale dopiero wieczorem, ale sie wytesknie :baffled:

4 muchy - wlasnie, ostatnio sie nie odzywasz, wszystko w porzadku? jedziesz do PL na ferie czy zostajesz tutaj?

nefretete - ale Wam fajnie z takimi znajomymi :-)

Kasia8118 - o tym citrosepcie mozna poczytac w internecie, mozna go podawac dzieciom, jest dostepny tu i w PL, ja jeszcze nie stosowalam, ale go wyprobuje przy nadarzajacej sie okazji, bylas zapisac Krystiana do szkoly?

A my mamy dzis szczepienie zalegle Maciusia :-( i jak na zlosc obudzil mi sie rano z kaszlem.

Witam !

Niom z jednej strony przynzaje ze jeyny plus straty rpacy to ze jeden dzien wkoncu odespałam po codziennym wstawaniu o 4.30:/:-)
ALe wstyd dzisiaj zaspaliśmy z Marcelkeim i nie poszedl do przedszkola! Wstał, przyszedł do mnie do pokoju i móiw dlaczego mnie nie obudziłąs do przedszkola!? Ja patrze na zegarek a to 8.30 nio to nawet jakbym sie barsdzo postarała to bysmy nie zdzayli bo tam wpuszczaja od 8.45 - 8.50 wiec nic by z tego nie było:):-):-);-)

KasiaJ - jakie macie szczepinie. ALe kaszel z tego co wiem tutaj nie przeszkadza znajmoma była z synkiem co kaszlał zbadali tylko czy ni ma tmp nie miał i go normalnie zaszczepili.

Aniteczka - dja znac po pracy jak poszło 1 dzien!

MarzenaM- jak tam w szkole.Mam nadzieje ze trafiliscie bez problemu?!

Witam z rana:-).U nas bez zmian jeżeli chodzi o zdrowie :crazy:.Nie wiem co się stało bo ja z małym to rzadko chorzy :crazy:.Także siedzimy w domu i mamy już wszystkiego dosyc:-(.Kasiu.j mam już wybrane dwie szkoły :tak:.Jedna jest od 3 lat a druga od 4 czy mogę zapisac go do obydwu jednocześnie:baffled:?Bo ta od 4 jest lepsza,ale szkoda mi żeby rok siedział w domu:confused:.I tak sobie pomyślałam że może po roku bym go przeniosła jeżeli tak można zrobic.Jest to możliwe orientujesz się?Jeszcze go nie zapisałam przez tą pogode i paskudne chorupsko ale już lada dzień to zrobie :tak:.

Kasia8118 - my jak zapisywalismy Marcela do Przedszkoal Katoliciego wymagali od nas AKt Urodzenia i Metryke Chrztu! bez tego nie było mowy o zapisaniu........wiec podejrzewam ze musis zmiec!

Hej
Ja wlasnie gotuje dwa gary rosolu, potem pozamykam w sloiczki i chociaz zupki dla dzieciakow bede miala z glowy jak moja siostra z synkiem przyjada:tak:
BozenaM- chyba lepiej nawet na part time niz przez agencje i zyc w ciaglym stresie;-) Dobrzeze znalazly sie zyczliwe osoby z pomoca:tak:
Kasiaj- a bedziesz u szymonka sama z Maciusiem? Bo mam nadzieje ze zaproszenie juz doszlo:tak:
Kasia8118- my sie zobaczymy chyba w sobote dopiero bo ja tez tylko na chwilke wychodze z malym a jutro przychodza laski nas odwiedzic- jak milo:tak: A watek widzialam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D buuuuuuuuuuuahahahahaha- jakie to przykre nie miec nic innego do roboty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nefretete- ale wam zazdraszczam- jeszcze troche i odetne pepowine to zabalujemy razem:-)

reklama
Do góry