reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Bożena ja juz przestałam czytać w necie na temat UK, bo pismaki piszą aby pisać, aby jak największą sensację wzbudzić, a jak jest w UK to same widzimy i chyba nie jest gorzej niż w Polsce:tak:

Dzisiaj byliśmy z Damianem w szkole:tak:
poszliśmy na 10:00 a ledwo wyrwaliśmy sie stamtąd przed 13-stą niezręcznie się tłumacząc, ze mój mąż ma na 14:00 do pracy:biggrin2:
Kobietka pokazała nam całą szkołe, zapoznała nas z wszyskimi polskimi dziećmi (a jest ich trochę):-)
Pierwsze wrażenie na prawdę dobre:biggrin2: a co najśmieszniejsze musieliśmy na siłę wynosić ze szkoły Damina:-D:-D:-D powiedział, że lubi już tą Panią i chce zostać:tak: teraz się z tego śmieję ale mojemu mężowi nie było do śmiechu jak musiał go nieść pod wielką górę:tak:bo jak go puścił to Damian nam wiał w stronę swzkoły:-D

Co do szkoły to mamy juz porównanie z inną bo też ją oglądaliśmy i mogę powiedzieć jedno, że porównując te szkoły to jak "niebo a ziemia":szok: i do tej pierwszej Damian nie chciał wejść a z tej nie chciał wyjść:-D
dobrze, że trafiliśmy na tą Teresę, bo to ona nam doradziła i pomogła załatwić tą szkołe:tak:
Mam nadzieję, ze w poniedziałek Damian tak chętnie pójdzie do szkoły jak dzisiaj usilnie chciał w niej zostać:biggrin2:

reklama
hej
U mnie w lazience roboty na szczescie ida do przodu a nie odwrotnie. Wanna, kibelek i zlew zamontowane a kafle polozone. jeszcze jutro tylko elektryka i w przyszlym tygodniu wykonczenie- jestem pod wrazeniem:szok: Nawet szymon zasnal przy tych halasach:tak:
MarzenaM- no to gratulacje dla Damiana ze taki chetny no i pewnie ty tez odetchnelas z ulga;-)
Kasiaj- dostalam Grishama 2 ksiazki: wspolnik i apelacja- rewelka- maz w odstawke prawie:-D:-D
Bozena- na mnie jakos tez nie dzialaja takie artykuly. Ci ktorzy chca na pewno dadza sobie tu rade:-):tak:
Monika1213- z cukrzyca dadza sobie rade:tak:W tym temacie na szczescie sa do przodu. Jezeli ci to pomoze zadzwonie do cioci i popytam blizej- ma specjalizacje w tym kierunku;-)
Kasia8118- a co tam pokupowalas albo masz zamiar? Sa jakies wyprzedaze w centrum bo jade w sobote na chwilke?
Aniteczka- a co za sage czytalas? Ja kiedys pamietam jeszcze w podstawowce czytalam sage o ludziach lodu- jak mi sie to podobalo:tak:

Przestaje klikac bo maly sie rozbudza jak wale w klawisze ale wiertarka to go nie rusza:-D:-D:-D

dzieki Ampar ,jeszcze w dniu wylotu byłam u lekarza specjalisty ,dostałam aparat do pomiaru poziomu cukru i dietę do stosowania
jestem tylko zaniepokojona czy tutaj będa podejmowac jakieś działania?

witam ponownie;-)
ampar-no wlasnie *saga o ludziach lodu* margarit sandemo mnie tak wciagnela...a nie czytalas moze o *czarnoksiezniku*? bo mi ja bardzo ktos polecal:tak:
marzenam.-ale ci dobrze:happy:macie szkole.....:happy::happy::happy:
monika-jakos sie ulozy;-);-);-)badz dobrej mysli,cukrzyca ciezarnych na szczescie minie...tylko to uciazliwe:baffled:
DZIEWCZYNY ZACZYNAM DIETE JEDNAK:-):-):-)
natrafilam na fajny portal i jak sobie poczytalam to mnie natchnelo:-D mam nadzieje ze tym razem mnie nie zgubi slomiany zapal:sorry2::sorry2::sorry2::confused::confused::confused:
bozena-przylaczam sie tylko cos nie mam zapalu do cwiczen:-p

aniteczka a może dam Ci numer do tej Teresy, zabiegana jest kobieta ale bardzo słowna, może coś Wam znajdzie, ja w zasadzie na tą szkołe czekałam około miesiąca, to chyba nie długo, ale ta Teresa była z nami ciągle w kontakcie:tak: i jeszcze dzisiaj nam na pożegnanie powiedziała, ze jak pojawią się jakieś problemy to mamy do niej dzwonić:tak:

marzenam.- ja mam kontakt z jej kolezanka kasia i ona juz dzwonila dwa razy do wybranej przezemnie szkoly i nie maja miejsc...no i kazala mi po prostu do 3 katolickich w poblizu sie udac i zapisac sie a ona mi pozniej sie odwola i bedziemy czekac na komisje..juz nie wiem co mam robic:-:)-:)-(nie chce zeby moja mala chodzila do pakolskiej szkoly i zeby ja dyskryminowali:no::no::no:
wy pewnie bardziej wiecie jak to jest z tymi szkolami tutaj?:confused: zapisalibyscie dziecko do szkoly w ktorej nie ma ani jednego bialego dziecka?:baffled::confused:

Jaśmina strasznie mi przykro to masakra jak jest dziecko chore a my na dobrą sprawę zdani na innych :wściekła/y::-(
trzymam kciuki by szybko Ci Dawid szybko wyzdrowiał

Czesc kochane mamuski!
Melduje sie juz rozpakowana :-)
6 stycznia o 18.30 przyszla na swiat nasza Olivia:-) waga 2,66kg Sliczna zdrowa punktow dostala 9 bo byla troche sina ale tak pozatym to super.
Jestem troche padnieta ale tak pozatym to super :tak:Ciesze sie ze juz po wszystkim :-)

reklama
Do góry