reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
A co tu tak cicho. szymonek dzisiaj uduszony wczesniej bo nie spal w dzien:tak:
Monika1213- no to raczej bedzie chlopak. No chyba ze mala sobie palcem pomachala:-D Juz niedlugo kolejne usg to sie okaze
Doris78- nocniczkow nie ma , nie przyjechaly. Moze w przyszlym tygodniu:sorry2:
A wozek bardzo mi sie podoba. Ile on wazy?
Kasia8118- ja tez jestem za jakims spotkankiem;-) Juz dawno sie wszystkie nie widzialysmy. Chocby nawet jakis kulkoland, nawet ten kolo ciebie:-p
Cfcgirl- jak tam lozeczko? ok? bo ja dawno go nie widzialam;-)
Brydka- jak tam Kamil? Podpisal umowe?
Agus04- moj sie tak rozlozyl na usg ze zanim babka powiedziala ze chlopak to ja sama pierwsza zobaczylam:szok:

No to chyba poprasuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej
A co tu tak cicho. szymonek dzisiaj uduszony wczesniej bo nie spal w dzien
e:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oj biedny Szymek:-D:-Dzostal przez mame uduszony:szok::szok::szok:

Jak bylam z Kuba w ciazy ,to tez juz powiedziala w 12 tc,ze bedzie chlopak i bylo widac tez,cos tam dyndalo pomiedzy nogami:-D:-D
Ja oczewiscie tez jestem za spotkaniem:tak:bo juz dwa proponowalam i dwa nie wypalily:wściekła/y::wściekła/y:

A mi się wszystko wali.Wczoraj wieczorem mąż połamał słuchawkę od prysznica, a dokładnie urwał ją:wściekła/y:.A dzisiaj cwicząc na moim urządzeniu odpadł mi pedał.I lada dzień rozpadnie mi się wózek,ale to jeszcze nie wszystko mój mąż kupił sobie dzisiaj aparat i jestem trochę zła bo nie miałam tego w planach, a on specjalnie powiedział mi po fakcie bo wiedział że się nie zgodze.

HEJ HEJ :-):-)ALE pogoda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zimmmmmmmmno strasznie!!!
KASIA8118-To Ty n ie wiesz ,ze jak sie wali,to sie wali wszystko:tak::tak:Tak jest zawsze:tak:Pocziesze Cie ze moj maz,jak ja bylam w Polsce,kupil sobie motor:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mial karte i sobie porzadzil:wściekła/y::wściekła/y:Tagze Twoj nie jest jedyny:tak:na szczescie wlasnie dzisiaj jedzie sprzedac ten motor,bo juz mu sie znudzil:-D

JASMINA-znudzil mu sie a to dlatego,ze pojechal z kolega na tor krosowy i tam nim pojezdzil i zaliczyl glebe:-D:-D:-Di stwierdzil ze jest niebezpieczny:tak:a nie wazne ,ze ja mu to wczesniej tlumaczylam:wściekła/y:ale faceci sa jak dzieci musza sie sami przekonac:tak::tak:
Niewzne ,ze je chleb z maslem,zaraz z margaryna,ale jakim autem jezdzi:-D:-D:-Dto sie dla nich liczy:-D:-D:-D:-Doj duze dzieci z tych naszych mezow:-D:-D

Hej dziewczynki ja już w domu po szkole:-).Teraz chodzę na dwie godziny.Nie wiem czy już wam pisałam o tym:confused:.Kurcze wysiedziec tyle nie jest łatwo:-D.Dawno do szkoły już nie chodziłam.Ale dzisiaj strasznie zimno:wściekła/y:.

reklama
Do góry