reklama
ampar3
Fanka BB :)
Hej
A co tu tak cicho. szymonek dzisiaj uduszony wczesniej bo nie spal w dzien
Monika1213- no to raczej bedzie chlopak. No chyba ze mala sobie palcem pomachala Juz niedlugo kolejne usg to sie okaze
Doris78- nocniczkow nie ma , nie przyjechaly. Moze w przyszlym tygodniu
A wozek bardzo mi sie podoba. Ile on wazy?
Kasia8118- ja tez jestem za jakims spotkankiem;-) Juz dawno sie wszystkie nie widzialysmy. Chocby nawet jakis kulkoland, nawet ten kolo ciebie
Cfcgirl- jak tam lozeczko? ok? bo ja dawno go nie widzialam;-)
Brydka- jak tam Kamil? Podpisal umowe?
Agus04- moj sie tak rozlozyl na usg ze zanim babka powiedziala ze chlopak to ja sama pierwsza zobaczylam
No to chyba poprasuje
Monika1213- no to raczej bedzie chlopak. No chyba ze mala sobie palcem pomachala Juz niedlugo kolejne usg to sie okaze
Doris78- nocniczkow nie ma , nie przyjechaly. Moze w przyszlym tygodniu
A wozek bardzo mi sie podoba. Ile on wazy?
Kasia8118- ja tez jestem za jakims spotkankiem;-) Juz dawno sie wszystkie nie widzialysmy. Chocby nawet jakis kulkoland, nawet ten kolo ciebie
Cfcgirl- jak tam lozeczko? ok? bo ja dawno go nie widzialam;-)
Brydka- jak tam Kamil? Podpisal umowe?
Agus04- moj sie tak rozlozyl na usg ze zanim babka powiedziala ze chlopak to ja sama pierwsza zobaczylam
No to chyba poprasuje
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Oj biedny Szymekzostal przez mame uduszonyHej
e
Jak bylam z Kuba w ciazy ,to tez juz powiedziala w 12 tc,ze bedzie chlopak i bylo widac tez,cos tam dyndalo pomiedzy nogami
Ja oczewiscie tez jestem za spotkaniembo juz dwa proponowalam i dwa nie wypalily
kasia8118
A mi się wszystko wali.Wczoraj wieczorem mąż połamał słuchawkę od prysznica, a dokładnie urwał ją.A dzisiaj cwicząc na moim urządzeniu odpadł mi pedał.I lada dzień rozpadnie mi się wózek,ale to jeszcze nie wszystko mój mąż kupił sobie dzisiaj aparat i jestem trochę zła bo nie miałam tego w planach, a on specjalnie powiedział mi po fakcie bo wiedział że się nie zgodze.
doris78
HEJ HEJ :-):-)ALE pogodazimmmmmmmmno strasznie!!!
KASIA8118-To Ty n ie wiesz ,ze jak sie wali,to sie wali wszystkoTak jest zawszePocziesze Cie ze moj maz,jak ja bylam w Polsce,kupil sobie motormial karte i sobie porzadzilTagze Twoj nie jest jedynyna szczescie wlasnie dzisiaj jedzie sprzedac ten motor,bo juz mu sie znudzil
KASIA8118-To Ty n ie wiesz ,ze jak sie wali,to sie wali wszystkoTak jest zawszePocziesze Cie ze moj maz,jak ja bylam w Polsce,kupil sobie motormial karte i sobie porzadzilTagze Twoj nie jest jedynyna szczescie wlasnie dzisiaj jedzie sprzedac ten motor,bo juz mu sie znudzil
jasmina111
Fan(ka)
///
Ostatnia edycja:
doris78
JASMINA-znudzil mu sie a to dlatego,ze pojechal z kolega na tor krosowy i tam nim pojezdzil i zaliczyl glebei stwierdzil ze jest niebezpiecznya nie wazne ,ze ja mu to wczesniej tlumaczylamale faceci sa jak dzieci musza sie sami przekonac
Niewzne ,ze je chleb z maslem,zaraz z margaryna,ale jakim autem jezdzito sie dla nich liczyoj duze dzieci z tych naszych mezow
Niewzne ,ze je chleb z maslem,zaraz z margaryna,ale jakim autem jezdzito sie dla nich liczyoj duze dzieci z tych naszych mezow
kasia8118
Hej dziewczynki ja już w domu po szkole:-).Teraz chodzę na dwie godziny.Nie wiem czy już wam pisałam o tym.Kurcze wysiedziec tyle nie jest łatwo.Dawno do szkoły już nie chodziłam.Ale dzisiaj strasznie zimno.
reklama
oleska
hej kochane nie wiecie czy jutro jest car boot przy lotnisku?
A my niestety jeszcze imienia nie mamy wybranego bo nie mozemy sie zdecydowac
A my niestety jeszcze imienia nie mamy wybranego bo nie mozemy sie zdecydowac
Podziel się: