reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

ANITECZKA-JA TEZ place 80f miesiecznie za coucil tax,ale sa faktycznie rozne stawki,wczesniej placilam 110f:szok:A nie wiem czy wiesz ale o benefity,twoj maz moze juz sie starc jak macie niedlugo przyjechac-oczewiscie jak ma wszystkie dokumenty wyrobione:tak:

reklama
Czesc dziewczynki
My sie nie odzywamy bo moja mamusia jest wiec sie relaxujemy :) i nic nam sie nie chce no i z mama czas spedzamy:tak:
Witam nowa kolezanke na forum, ja mieszkam na BD4 i tu jest tez duzo angoli.

Kochane bede miala jeszcze jeden skan HURA!!! W 34 tyg ciazy :-) i moze dowiem sie czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka. Zapisalam sie do rogramu BINB (Urodzeni w Bradford) oni prowadza taki program badan nad dziecmi bo podobno w tym regionie duzo jest chorob itp wiec sobie pomyslam czemu nie no i jeden z plusow to darmowy skan :tak:
O sali jeszcze nic nie wiem niestety:no:

nie no wlasnie maz ma tylko nin..ale juz bedzie skladal na ho..ja jak tylko przyjade to musze o nin sie posterac mimo ze nie pracuje tutaj...:wściekła/y: szkole to chyba przez council najlepiej ponoc zalatwic...bo wtedy musi sie miejsce znalezc:confused: ...wiem wiem o tych firmach ale myslalam ze mi kogos mozecie polecic bo same np. korzystalyscie:sorry2:....cos wykombinuje

Monia ja mialam ostatnie USG 6-7 tyg temu ale moje sprytne dzieciatko sie nie chcialo pokazac:no:wiec nie wiadomo ja mysle ze za duzo wypilam i biedactwo sie ruszac nie moglo bo mi sie tak siku chcialo ze sie z bolu zwijalam az babka kazala mi sie wysikac bo nie bylo widac wszystkiego dokladnie ale nawet po wysikaniu nie mogla okreslic co to:no:
Mam nadzieje ze teraz mi powiedza i zobaczymy czy dzieciatko jest dobrze ulozone bo Abi byla glowe w gorze i byla cesarka.

reklama
ja miałam usg przed samym wylotem bo lekarz chciał koniecznie mnie zbadać i stwierdzić czy mogę lecieć ,czy nie .naszczęście jest wszystko ok i na 80%:tak: będę miała kolejnego urwiska :tak::-D

Do góry