reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Dzien dobry !
Moj ranny ptaszek nie dal sie mi dzis wyspac a do tego to malenstwo w brzuchu tez mnie niezle kopie jak slyszy jak Abi szaleje i piszczy ze szczescia;-)Smiejemy sie z Kuba ze nie moze sie doczekac wyjscia z brzucha i wtedy da popalic Abi za te wrzaski i kopniaki (w brzuch czasami)
Kasia8118 w pierwszej ciazy na poczatku schudlam 4kg bo nic nie chcialo mi sie jesc a potem to mi przybywalo i im blizej konca tym wiecej chyba mi tak w 7-8 miechu skoczylo najwiecej bo ogolnie przytylam jakies 16-18kg Ale podobno jak ktos jest grubszy tak jak ja to nie tyje tak duzo przynajmniej takie sa normy ze sie nie powinno. Ja mialam nadzieje ze przytyje tylko 6kg z tym dzieckiem oby mi sie udalo:tak:;-)Duzo ruchu i basen to moje zalozenie z czego tylko ruch mam narazie:-D przy Abi
Sylwia chetnie sie do ciebie wybiore tylko daj mi znac o ktorej i kiedy i gdzie:rofl2:

reklama
Pogoda jak narazie ok, tylko troszkie wietrznie.
Kasiu8118- jak ja mam jechac jak nie mam fotelika do auta. Moj ma ze soba w aucie.

Jasmina- widze ze i ty masz watpliwosci.
My z mezem zdecydowalismy ze zaszczepimy, za duze sa powiklania po tych chorobach..

Hej kochane wlasnie wrocilam ze szkoly do ktorej chce zapisac abi i sie zalamalam bo mi powiedzieli ze przez to ze urodzila sie 18 wrzesnia to zacznie to przedszkole dla 3 latkow jak bedzie miala prawie 4 lata a szkole jak bedzie miala 5 lat:-( lipa bedzie najstarsz w klasie nie kumam tego systemu tutaj czemu nie moga ich rocznikowo akceptowac:wściekła/y:

Kasia8118 jak tam sala????? Ujdzie????

Ja właśnie mam focha na moje dziecko:wściekła/y::crazy: Ja mu ładnie obiadek ugotowałam, dałam mu na talerzu trochę żeby sobie samodzielnie jadł a on wywalił wszytsko i nie chciał nic zjesc:-:)-:)-(
Nie to nie, będzie dalej ze słoika dostawał:angry:

reklama
My juz po szkole. Od wczoraj do wejscia do sali to byla tragedia!!!!! Histeria o byle co, placze, lamenty, wykonczyl mnie moj syneczek kochany. W sali na poczatku byl troche niesmialy, ale potem sie rozkrecil i nie chcial wychodzic. Powiedzial, ze nastepnym razem juz sam moze zostac :szok: Ciekawe co bedzie we czwartek :confused:

Sylwia - a moj Maciek nie chce juz jesc sloiczkow, tylko moje zupki. Sloika nie tknie. Zajadal dzis kalafiorowa tak szybko, ze ledwie nadarzalam nabierac na lyzeczke.

Oleska - dzieki temu Abi dluzej bedzie z Mama siedziec :-) sa plusy i minusy

Do góry