reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja to jeszcze nie mam problemu ze szkola , ale tez mnie to czeka.

kasia8118- jak z ta sala?
Brydka- ja nie wiem czy bede jutro jechala. Zadzwonie do ciebie jutro ok 10.. Szymonowi ida zabki i troszkie marudny i do tego ciagle placze o byle co.Jak ma byc taki marudny w Sylwi to dzieki bardzo,

Okej Edytko, no problemo, Ja też nie wiem, bo jeśli będzie tak jak jest teraz u mnie to się nie ruszę, pożegnaliśmy na dobre wózek ( zresztą, czas na niego ), więc nie chciałabym paradować po deszczu z Lolkiem, choć mam nadzieję, że jednak to chwilowe, więc jak coś, daj znaka ;-)

Widze, ze Wasze dzieciaczki juz po pierwszym dniu w szkole, nasza Aga dopiero jutro idzie. Mam nadzieje, ze bedzie ok bo pogoda tak daje w kosc, ze dosyc tego siedzenia w domu:tak:

No u mnie było okropnie, teraz jest cool, ale Ja i tak dziś że tak powiem brzydko mam to gdzieś, pojawił się 4 sezon Priszon Brejka, więc mamuśki nie ma :-D:-D:-D Oddaję się Majkelowi :-D

reklama
Niuńka Ty się lepiej przyznaj że nie chcesz przyjechac bo powiedziałam Ci żebys ciasto przywiozła:-p;-):rofl2:
Już dobra, dobra nie musisz przynosic:-) możesz przyjśc na krzywy ryj:-p;-)

Do góry