reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dziewczyny nie martwcie sie o Olcie!przyjechala moja siostra,i sie opiekuje ola wiec spoko!
Na bradford24 bylo ogloszenie ze przyjma 50 kobiet do ukladania plyt!jutro pojde to sie dowiem wiecej!a jak mi sie nie spodoba to w srode juz nie pojde!
uciekam laseczki,pozdrawiam

czesc
Dziewczyny wy to macie tepo z tym pisaniem:szok:.
U nas gosci sie tesciowa wiec nie mam za bardzo czasu z wami pisac. Chyba rozumiecie.
Szymek broi , zaczyna sie buntowac :wściekła/y: sama nie wiem jak sobie z nim radzic zeby mi pozniej nie wszedl na glowe.

Brydka- witaj po dlugiej przerwie. Mieszkanko super i okolica tez . Fajnie wam sie trafilo:-)
Ampar- ty juz wrocilas. Tak szybko.? Zdjecia bardzo ladne .
Niestety mi w paitek nie pasuje .SORKI.:-(
Kasiu8118 - i jak tam znalazlas ten sklep?Ja wpadne do ciebie w tym tyg.
Madziu- oczywiscie ze za toba tesknimy. Ucaluje malutka:-)
Sylwia- a ty jak sie czujesz? Kiedy masz spierwszy scan?
Acha kiedy bedziesz w centrum to bym ci podrzucila ta kierownice. Sorki ze tak wyszlo .

Asiu- a co to za praca?
Kasiu.j- kiedy wybierasz sie na kulkolad ,ba ja jestem bardzo chetna . Tylko dopiero po 24.
Oleksa- podasz mi namiar na kulkolad na greengates? Mowilas u Aski ze twoja kolezanka ma adres.
Koncze bo pozno pozdrawiam i caluski dla wszystkich szkrabow:-)

Bry. Ja już po kolejnej jakże miłej nocy, więc fajnie się wstaje, ale za oknem od wczoraj ulewa. No nie spodziewałam się takiego poranku.
Moje małe skarby śpią, a Ja poranną prasę czytam, czyli ... wiadomo.
Edytka, pewnie że się rozumie akcja teściowa. Wiadomo.
Laski, a to ma być gorączka piątkowej nocy w postaci baunsów ?

Brydka - to tak jak ja :-) sniadanko i BB, potem jakies wiadomosci, i jest to MOJE swiete 15 min

Niunka - bardzo chetnie, napisz kiedy chcesz isc; jak sie udaly urodzinki? Szymkowi udalo sie w niedziele zdmuchnac swieczke?

Asiunia - no tak, zupelnie zapomnialam, taka cichutka siedziala w kaciku, no ale jak sie zwalilo tyle bab i w kolko gadaly to mozna sie bylo poczuc przytloczonym :-);-)

Moj maz poszedl dzis wczesniej do pracy, w zwiazku z tym wczesniej budzik zadzwonil. A jak ten robot od razu wstalam i pod prysznic, a tu lodowata woda, bo dopiero sie zaczelo grzac :crazy:

Olek mi wstał i krzyczy z pokoju już " Szibisiś " Na cbbc ::-) Co za kot.
A ja zaraz za sprzątanie się biorę bo muszę i obiad wcześniej szykować. A ta deszczówka za oknem mnie nie pomaga :/

reklama
Do góry