reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Normalnie nie wierze :szok::szok::szok: u mnie wszyscy spia :szok::szok::szok:
Ale mi dziwnie, chociaz zeby Tomek nie spal, a on tu obok piluje ze ho ho ho (czyt. chrapie) :tak::-).
I co ja teraz mam robic?:-)
Wczoraj skosilam trawe a dzisiaj dokonczylam sprzatanie ogrodu z resztek poscinanej trawy. Oczywiscie Jasminka mi pomogla. A i jeszcze dzisiaj kupilam Jasmince 2 pary butow. W koncu pojechalam z nia do Asdy i kupilysmy rozowe klapeczki z paseczkiem na pietke a drugie to biale z rozowymi szwami, takie adidaski bardziej eleganckie do spodniczki. Doszlam do wniosku ze ona i tak zaraz zniszczy te buty na podworku.... i kupilam najzwyklejsze i niedrogie.

Hej Wam
Ja dzisiaj bylam ogladac mieszkanie brydki i dogadac sie z gosciem kiedy bedzie mial nastepne wolne no i ze ja chetna jestem. Moj mezus usypia a ja sobie filmik ogladalam.

Sylwia- jak ja bym chciala juz cos na nowym miejscu kombinowac ale takim na dluzej. Chociaz szymciowi pokoik zrobilam:-)

Nefretete- ale masz fajnie. Ja tez uwielbialam te chwile przed porodem i zakupy, zakupy...........
Monika- wzielyscie tego vana? Jedziecie jutro na zakupki?

A tu rzeczywiscie spokoj i cisza. Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu beda chetne na spotkanie. A ja juz odliczam bo od 9.08 moj maz zaczyna 17-dniowy urlop. Hurrrrrrrrrrrrrrrra

hej Ampar3 nie wzięłyśmy vana ,bo sie trochę plany zmieniły ,wysłałam Ci sms-a byś dryndneła do Brydki :-);-)

Dziewczyny a jak to jest z tym Accentem:confused: Ja dzis do nich zadzwonilam po ten formulasz rejestracyjny,ale jak przegladalam ich strone internetowa to oni za duzego wyboru tych domow nie maja:no:. Jak o to wszystko sie starac:confused: Ciemna jestem:-D

hejka
Ampar- ja sie pisze nas spotkanie w przyszlym tyg:-)
kasiu.j- wiadomosc otrzymalam, zadzwonie do ciebie jutro to sie jakos umowimy. Dziekuje bardzo.
No naprawde tu cisza:confused:

Faktycznie u nas cisza. Najwieksze gaduly wyjechaly albo sie przeprowadzaja ;-):-)

Sylwia - widac, ze Dorota dawno nie byla w PL; niestety na kazdym kroku widac chamstwo i nieuprzejmosc ludzi; wydaje mi sie, ze jest coraz gorzej

jasmina - ja tak lubie jak wszyscy zasna, mam wtedy czas tylko dla siebie :-)

Niunka - czekam na telefon. Jak nie bedzie padac to sie wybiore do Lister Parku po obiedzie, bo jestem dzis bez autka.

A ja dzis niewyspana. Maciek sie czesto budzil w nocy na przytulanie. Pieszczoch sie z niego zrobil po tych wakacjach. :-(

reklama
:-DCześć dziewczyny
faktycznie Kasia pojechała ,Brydzia bez kompa więc cisz jak makiem zasiał :tak::tak:, pogoda cuuudna .mam nadzieję że jeszcze trochę tak pobędzie:-):-D

Do góry