reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny właśnie uśpiłam młodego i mam chwile dla siebie:tak:.4muchy jak Ampar3 twierdzi że trafimy to widocznie będzie ok.Kurcze,ale zimno się zrobiło:szok: jak mały się obudzi to idziemy na spacer.Muszę go grubo ubrac żeby mi się nie rozchorował na jutro:-p.Dziewczyny ubieracie już maluchom rękawiczki:baffled:?

reklama
Czesc kochane!
Ja dzis mialam okropna noc normalnie siusiu co 5 min szok:szok: ale juz sobie odespalam wiec jest ok;-)
4 muchy czy to spotkanko jest na 11?
My juz nie mozemy sie doczekac bo dawno sie z wami nie widzialysmy. Ale przygotujcie sie kolezanki na sloniowy widok :-DChyba juz przytylam z 9 kg:wściekła/y:

Witam nowa kolezanke:-)

Oleska 9 kilo i słoń???/:szok:

Kasia ja czasami zakładam rękawiczki ale najczęściej Marcel je zjada i za chwilę są mokre:sorry2::wściekła/y::rofl2:

Naomi81 witaj:-)

Ja niedawno wróciłam z Dorotą od rodziców. szybciutko wykąpałam małego, kolacja, ząbki i do spania:-) Cieszę się strasznie, że znów zaczął zasypiac sam:-) Znów mam wieczory dla siebie i męża (jak jest:baffled:)

Witaj noami
A ja po całym dniu ,,walki'' z Marysią w końcu ją uśpiłam.Marysia za nic nie chciała spać w dzień i cały dzień chciała tylko na rączki.Lekka masakra.Jak ja będę przeprowadzkę robić jak ona bedzie taka marudna, nie wiem.Ale damy radę
Miłęgo spotkanka jutro...Mam nadzieję,że następne zaliczę
dobranoc

Sylwia jak sie ostatnio wazylam tydzien temu bylo okolo 8.5kg chyba ale ja naprawde wygladam jak slon bo i przed ciaza za chuda nie bylam:zawstydzona/y:No i zaczynam powoli czuc sie jak stara babcia :-Dale jeszcze tylko 10 tyg:tak:i nasz nowy skarbek bedzie z nami ...mam nadzieje ze nie bedzie tam siedzial/a dluzej.

reklama
Ale zimnica brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kasia8118- ja sie staram zakladac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zazwyczaj z marnym skutkiem:wściekła/y:
Sylwia.m- no to teraz tylko kciuki trzymac za owocne wieczory we dwoje:-D;-)

A moj maly wazy 11.2 kg bez butow z cala reszta:-D:tak:
Ja mojemu chyba jutro rajtuzy zaloze bo dzisiaj az mi sie poplakal na spacerze z zimna:-( Rece mu zmarzly i nogi a do zmarzlakow nie nalezy. To przeze mnie bo go wyciagnelam na spacer i sie zgubilam na tej mojej wsi i po ponad 2 godzinach wrocilismy:szok:
naomi81-witaj na forum

Do góry