reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

No to ja wam sie pochwale,ze moj syn zrobil wczoraj kupe do nocnika. Ja codziennie rano go sadzam,a on bardzo na nim lubi siedziec:-). Ja wiem ze on nie wie ze to bylo to na co rodzice czekali,ale fajnie,cieszymy sie!!!! Za jakis czas pewnie zrozumie po co tam siedzi:-)

reklama
Hej
Maly cos mi dlugo zasypia i sie wierci chyba mu 5 ida:wściekła/y:
Co do sikania to ja tez probowalam ale moj na pewno nie byl gotowy bo nawet minuty nie usiedzial. A teraz mimo ze siku powie ze robi to nadal chce tylko w pieluche a mi z tym dobrze bo ja na dlugie spacery wychodze i nie wyobrazam sobie z nocnikiem chodzic.

Niunka-
bylas w ikei i co kupilas?
Kasia8118- jak idziesz do 4 muchy? Moze sie umowimy przy np coopie?

A ja jutro jade z malym do Ilkley nad rzeke a potem go zwazyc do lekarza

Czesc i czołem:-)

Ja też idę dzisiaj zważyc Marcela:-) Mam nadzieję, że nadrobił ten spadek wagi:-)
Tak wogóle to w nocy był przymrozek bo mojemu szyby zamarzły w samochodzie:szok::szok::szok:

Czesc:-)widze dzisiaj wszystkie maja wagowy dzien:-Dbo ja tez ide Dawida zwazyc:tak:

No i wlasnie w nocy byl przymrozek bo trawa jest cala zamarznieta:wściekła/y:Ale KASIA.J ma fajnie ,sie wygrzewa w slonku:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Hej
Mojemu tez szyby zamarzly:szok:
A szymciu wstal o 6.20:szok: Super wyjazd nam sie zapowiada:wściekła/y:
Kasia8118- wezmiemy moja nawigacjetzn mape i trafimy na pewno;-) tzn gdzies na pewno trafimy:-D
Doris78- zostalam wczoraj zaproszona na angielskie urodziny do 2-latki. Wiem ze ty chodzisz za ile kupic prezent i czy chodzisz z mezem?c
Spadam bo mi brzdak nie daje zyc:angry:

AMPAR-jak sa robione urodziny gdzies w kulkolandzie to rodzice nawet same dzieci zostawiaja i za 2 godziny przychodza,ale to u starszych.No i raczej rodzinnie nikt nie przychodzil,przewaznie albo tata albo mama:-)A co do prezentu to oni sie nie wysilaja,jakis drobiazg.Ja tam kupowalam cos tam za 7 f,:tak:

A gdzie dzisiaj wyjezdzasz?/

uspilam malego i jade o 13:tak:Nie szlo z nim wytrzymac przez ta jego pobudke:baffled:
Doris78- dzieki za podpowiedz a jade niedaleko do lkley nad rzeke , plac zabaw potem na jakas herbatka i ciacho i o 17 musze wrocic obiad podac:-);-)
4muchy- widzialam na mapce jak dojsc mam nadzieje ze nas dobrze poprowadzi:-D

reklama
Witam
No i nacieszyłam się przespanymi nockami.Marysia zisiaj około 4 się obudziła i do 5,15 nie spała.Potem zasnęła i o 7 rano wstała.No i nie dała mi już pospać.W czwartek odbieramy klucze do mieszkanka.Zaczęłam już powoli pakowanie.Marysia padła około 1 więc mam nadzieje,że pośpi chwilę.Ja idę jakiejś kawki sobie szczelić bo głowa mi pęka...
Miłego dnia dziewczynki

Do góry