reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc
dzieki dziewczyny , Szymek ma sie lepiej, dzis tylko pil mleczko, wode i zjadl kilka lyzeczek obiadku, kilka flipsow i nic mu wiecej nie dalam, mam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojna.

Jutro sie odezwe bo od wczoraj spalam tylko 4 godz,
Dobranoc.

reklama
Kasiu.j baw się dobrze i szybko wracaj:-).Boże oby jutro pogoda zrobiła nam niespodziankę.Dzisiaj wyszłam do południa na zakupy i strasznie mnie przewiało i zmokłam na dodatek.I kiepsko się czuje chyba mnie coś bierze.

Dzien dobry:-)
KASIA8118-WIDZISZ WYMODLILAS POGODE,JAK NA RAZIE JEST SLONECZKO I NIE MA WIATRU:tak::tak:
KASIA.J-oj cos pominelam,bo nawet nie wiedzialam ze Ty teraz jedziesz do Polski,zdawalo mi sie ze dopiero w lutym:tak::tak:zycze Ci milej podrozy i dobrze sie tam baw;-):tak:

A u mnie znowu wojna z Kuba o sniadanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam sie i ja :-) U nas pojawilo sie sloneczko, ale nie mam zludzen ze na krótko.:zawstydzona/y:

Niunka- trzymam kciuki za spokojna noc, nalezy Wam sie dluuuuugie spanie:tak::happy2:

Kasia.J- ale fajnie, tez bym sobie w góry pojechala:tak:. Zycze spokojnej podrózy i udanego wypoczynku, no i niech imprezka bedzie wystrzalowa

Kasia.j Tobie to dobrze......... Bawcie się tam dobrze:-):-):-)

Niuńka dobrze, że z szymonkiem Ok:-)

Nefretete ja nie dostałam SSMG właśnie dlatego, że oni zwlekali z decyzją o CTX:wściekła/y::wściekła/y: I musiałam się obejsc smakiem:sorry2:

No i kolejny dzień nudów:baffled::baffled::baffled:

hej dziewczynki... dzis normalnie piekny dzien sie zapowiada... słoneczko świeci. oby tak było jak najdłużej.nakarmie Alexa i my kamy na miasto. kochany mój maleńki dał mi dzisiaj pospac (wstałam dopiero przed momentem):-) wiec jest dłużo energii by polatać po sklepach:-D
sylwia.m ku mojemu zdziwieniu ctx dostałam po półtora tyg od telefonicznego zgłoszenia:-):szok:

Dziewczyny,doradzcie....
Rozklada mnie jakies chorobsko i chcialabym podac mlodemu wit.c,tak profilaktycznie
Poradzcie w jakiej postaci to zrobic? Czy sa jakies syropy?

Hejka
- dzis mamy juz lepszy dzionek, Malemu wraca powoli apetyt, ale powoli

Sylwia- widze ze i ty sie nudzisz. U nas to samo, nie wiem co robic, A jak Marcel , minely mu goraczki?
Kasiu.j- udanego i spokojnego urlopiku.
Kama- te chorobska to przez te pogody , teraz sie zacznie, ja tez Szymonowi podaje wit,C, wrazie co. Ponoc takie pogody sa najgorsze:wściekła/y::wściekła/y:. No i sie zacznie typowo angielska pogoda brrrrr.

Ide zrobic se kawkie i wszamac jakies ciacho co kiloskow przybedzie.

reklama
Do góry