reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Amparowa, to mówię, może ustaw się z Moniką. Ona też będzie tak jechała, bo nie wiem jak Dorocia, albo kutwa nie zakodowałam, bo Ja zakręcona, jak ruski czołg ( ale on chyba nie jest zakręcony ), w każdym razie orajt, czekam.
Aha, Kaśka, nie stresuj się, zanim dojedziesz to będziesz na kiblu tysiąc razy, a po co, dojedziesz spokojnie, a spotkania Cię nie ominą, spokojna twoja rozczochrana :-D:-D:-D

reklama
Dziendoberek :-)

U nas dzis leje caly czas, ale humorki nam dopisuja, bo wlasnie mezus-tatus wyladowal :-)

Kasia8118 - mojemu mezowi tez sie Kuba w markecie zgubil :wściekła/y: dobrze, ze mnie przy tym nie bylo, bo chyba by musieli karetke wzywac, ale to potwierdza tylko, ze faceci nie maja podzielnosci uwagi i nie moga robic dwoch rzeczy na raz

Dzien dobry!!!

Dlugo mnie nie bylo jakos nie mialam weny do pisania.Troche podczytywalam ale tak po lepkach.:tak::tak::tak::tak:
Brydka oby Ci sie udalo z tym mieszkaniem.Pamietam jak my dostalismy nasz domek co to byla za radosc>:-):-):-):-):-)
Kasia8118 zycze ci najlepszego urlopu pieknej pogody.No i szczesliwej podrozy.Oby Krystianek zniosl ja dobrze.

Fabianek juz czuje sie lepiej ale jeszcze pokaszluje,wiec siedzimy w domku i nawet z niunka i Szymonkiem nie mozemy sie odwiedzac.:-:)-:)-:)-(

Czesc dziewczyny:-):-)ale zimno za oknem...brrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja BRYDKA nie dam rady,bo musze jeszcze zakupy zrobic do domu i musze jechac po prezent,
bo moj Kuba jutro idzie na Party do kolegi z klasy:tak:wiec musze jakis przezent kupic:-)
KASIA8118-ALE mialas przygode:-:)-:)-(NAM kiedys Kuba tez tak sie schowal miedzy wieszaki ale to byla chwila moment:baffled::-(i to w tym wlasnie sklepie,zreszta on slynie z tego ze tam sie dzieci gubia:tak:ale potem oczewiscie odnajduja:tak:
K&f-caluski na Fabianka,niech wkoncu odejdzie od niego ten kaszel:-)moj Dawid tez jeszcze jest pociagajacy:-D:-Di troche tez pokasluje:sorry2::dry:taka pogoda
MONIKA-MIALAS wstawic linka na te lampy:-):-)

No i dziewczyny milego spotkanka i plotkowania i tez mi jest smutno jak Kasi ze mnie nie bedzie,tyle tematow mnie ominie:-D:-D:wściekła/y:

Moj malutki zasnal

Monika- jak jedziesz tak o 11.30 to ja bym byla chetna sie z toba zabrac. Daj znac gdzie ci pasuje po mnie podjechac

reklama
Monika pewnie jeszcze śpi, może po akcji :-) Dobra Kasia, dużo zdrówkadla Fabianka :* A Dorotka, spoko, nie jedziem na stałe do Polski :-D:-D:-D Nichaj Kubul się dobrze bawi zatem, a Ty pobuszuj kochana w Toy masterze w Bradistanie, bo mega wypżedaż tam była, jak mi kumpela mówiła, więc może się załapiesz jeszcze ;-):-)

Do góry